Opublikowano 20 stycznia 201510 l Tak samo. Jeszcze łudziłem się przy kolekcji szefa kuchni, ale 343i szybko mnie z tego wyleczyło hehe. Ja po prostu chyba nie mam czasu na granie w gry online.
Opublikowano 22 stycznia 201510 l Je,bać multi od zawsze na zawsze, tak mnie wychowano (PE numer 118)
Opublikowano 22 stycznia 201510 l Fajny screen, też mnie kilka razy wydrukowali :blum1: Ściera król! Najlepsze jest to, że większość forumowiczów te 10-15 lat temu musiała mieć po kilka latek. No bo teraz okazuje się że tu większość to studenty. Chyba że forumowicze ściemniają i się odmładzają jak panienki
Opublikowano 22 stycznia 201510 l Jak szukałem tego numeru to mi się właśnie w tych rubrykach często aux przewijał .
Opublikowano 22 stycznia 201510 l Fajne to było że co miesiąc Sojer rzucał temat i forumowicze się produkowali. Teraz to na PPE takie akcje. Najbardziej jestem zadowolony z mojego małego tekstu o MGS3 Subsistence - czy ta edycja zasługuje na 10/10. Z Twoich tekstów bardzo mi się podobało wspomnienie pierwszego razu z 201. Świetnie napisałeś czym urzekało pismo. Jak przeglądam stare numery to też co chwilę wpadam na Ciebie, Mendrka, Yapa, Wujaszka JJ, Insa, Ogqozo i innych. Sporo osób odpadło po drodze, ciekawi mnie zwłaszcza Szopen.
Opublikowano 23 stycznia 201510 l Wkuwia, że jest weekend, mógłbym pograć sobie spokojnie, ale nie, nie da rady bo się musiałem skaleczyć na kciuku na tyle boleśnie, że nie da się grać w nic po prostu, a na pewno nie w bajonete. Nokuźwa stary.
Opublikowano 25 stycznia 201510 l Cieszy mnie to że w tym zalewie gówna takie zacne inicjatywy jak Kikestarter i Early Access pozwalaja zaistnieć prawdziwym dobrym rpgom takim jak Wasteland 2, Divinity, Shadowrun Returns etc. Cieszy mnie to że mam PC a nie toster wiec moge sobie grać w tak dobre gry zamiast karmić sie tym growym fast foodem.
Opublikowano 2 lutego 201510 l Miałam zainstalowanego pierwszego Wiedźmina Enhanced Edition, z płytki kupionej dobre kilka lat temu. Nigdy nie było z grą problemów. Przy okazji ostatniej wyprzedaży skusiłam się, by kupić też wersję na Steama, ot tak, bo lubię serię i CDP. Teraz chciałam sobie pograć i pomyślałam, że wywalę zainstalowanego Wiedźmina i ściągnę steamowego, coby mieć wszystkie gierki w jednym miejscu i żeby licznik godzin się ładnie nabijał. Wersja steamowa nie działa
Opublikowano 7 lutego 201510 l Mam dosc patchy, nie bylo chyba gry na ps3/ps4 w ktorej na dzien dobry nie musze sciagac aktualizacji. Wydaja na szybko nieprzetestowane gry, gracz kupi i sam znajdzie bugi przeciez. Kiedys neta nie bylo i nie mogli tak sobie pozwalac.
Opublikowano 7 lutego 201510 l Pierwszy Uncharted miał tylko łatkę z pucharkami (13MB) więc chyba można zaliczyć. A jak nie to GoW3 z tego co pamiętam nie doczekał się patchy, bo nie potrzebował. Coś jeszcze by sie znalazło.
Opublikowano 8 lutego 201510 l Cieszy mnie jutrzejsza niedziela cała w świecie Forzy Horizon 2 z przerwą na skoki
Opublikowano 8 lutego 201510 l Rozkręciłem Sixaxisa i dokonałem naprawy (pęknięty drucik od R2). Złożyłem z powrotem i wszystko śmiga aż miło Wkurza mnie nowa generacja - PS2 > PS3 > PS4.
Opublikowano 8 lutego 201510 l Rozkręciłem Sixaxisa i dokonałem naprawy (pęknięty drucik od R2). Złożyłem z powrotem i wszystko śmiga aż miło Wkurza mnie nowa generacja - PS2 > PS3 > PS4. Smutna prawda...
Opublikowano 14 marca 201510 l Wkurza mnie, ze Sony nawet appki mobilnej nie potrafi dobrze zrobić, bo poprawnie to działa w niej chyba tylko powrót do Home screenu. Postawili by w końcu porządne serwery aby PSN działał szybciej, to nie, człowiek się musi męczyć.
Opublikowano 15 marca 201510 l Przegapiłem całą generacje Playstation 2, a dziś siedzę na olx albo na allegro albo w lokalnym sklepiku z grami i kupuje same świetne gry po 20 zł sztuka. Przegapiłem bo po podstawówce nowa szkoła średnia, nowi kumple nowe zainteresowania i brak kasy na zakup drogiej wówczas konsoli i tak odkładałem ten zakup i odkładałem aż przegapiłem. A wczoraj przesiedziałem pół nocy grając w Syphon Filter Omega Strain. Ale miazga !!!
Opublikowano 21 marca 201510 l Złości mnie cała ta nowa generacja i zalew remasterów. Dobrych gier jak na lekarstwo i bardziej cieszą mnie indyki od tytułów AAA - takie Ori czy Transistor są rewelacyjne przy tym zalewie chłamu z wielkim budżetem. Rozglądam się po scenie indie i podziwiam rozwiązania gameplayowe niektórych produkcji. Nie muszą mieć za(pipi)istej grafiki, ale wciągają jak bagno. Cieszy mnie, że Ori na nowo przywróciło mi wiarę w gierki, w coś tak miodnego dawno już nie grałem.
Opublikowano 28 marca 201510 l Wkurza mnie że mimo kolejnych przehajpowanych gówień w stylu Order 1886, cały czas istnieją legiony dron które dalej jizzują w portki na każdą wzmianke na temat Bloodborne i reszty tego badziewia, czym napędzają tą kulture preorderu/dlc/prymitywnego gówna dla dzieci. Wkurza mnie to że Sid Meier dołączył do grona twórców którzy całkowicie porzucili wymagające i miodne tytuły na rzecz dlcwhoringu, odcinania kuponów i portowania i upraszczania swoich gier pod debili grajacych na smartfonach czy IOS. Wkurza mnie to że tak dobre i obiecujące tytuły jak No Man's Sky bedą zrujnowane przez konwersje na PS4/Xkloca.
Opublikowano 8 kwietnia 201510 l Cieszy mnie, gdy sklep wysyła mi edycję limitowaną gry, zamiast zamówionej zwykłej. Tj. zdarzyło mi się to pierwszy raz, ale i tak cieszy. ;> Nie, żeby zawartość była jakaś szczególna, ale lubię dodatkowe tekturowe boxy.
Opublikowano 9 kwietnia 201510 l Cieszy mnie, że mam na tydzień L4, a ostro wkurwia i złości, że to nie jest 19-20 maja.