Rayos 3 170 Opublikowano 30 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2015 Cieszy mnie pierwsza wygrana ever - limitowany artbook, pocztowki i plakacik z Dark Soul Prepare to Die Edition <3 Oby tylko przyszło, żeby poczta nie ukradła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 31 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2015 Jakis konkurs fanpejdzowy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 31 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2015 tja, konsoleigry 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 1 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2015 cieszy mnie, ze po raz drugi jestem na glownej ppe <3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2015 Zezłościł mnie stary znajomy, który przyszedł do mnie po radę. Gościu kiedyś grał jak opętany, ale rzucił gierki i ominęło go kilka generacji. Przychodzi i mówi: -Znów mam ochotę grać. Przychodzę do Ciebie bo jesteś konsolowym ekspertem Banan wyskoczył mi na twarzy, ego połechtane po całości. Już sobie wyobraziłem 30 minutową prelekcję o konsolkach, Naughty Dog i Nintendo. No i typ wyskoczył z pytaniem: -Jak teraz wygląda sprawa piratów, trzeba jakiś chip? Jak wypalać płytki, jakie programy. Wszystko mi opowiedz. I to był koniec rozmowy. Miałem ochotę zrucić go ze schodów. Cieszy mnie nowa przenośna konsolka w kolekcji. Będzie grane! Fotkę dam później w zakupach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2015 cieszy mnie to, że wczorajsze gierki (girsy1, halo3, motorstorm), ktore mialy kosztowac 57 zlotych, wzialem za 25 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2015 @aux Gość myśli, że gry nadal kosztują 200 zł, nie wie nic o abonamentach Sony i Microsoftu, nie wie o cyfrowej dystrybucji i grach za grosze. Także go naprostuj i powiedz mu, że taki jeden Twój kolega z forum, to w ciągu roku nakupił 300 gierek na Steama:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 14 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2015 Wkurza mnie niemiłosiernie, jak się nakręcę w danej chwili na jakąś gierkę, której oczywiście nie mam pod ręką. Stos gier na różne platformy, a mi się usrał Resident Evil 3 Nemesis i nie ma bata, żebym wkręcił się w coś innego. Cieszy ebay.com, gdzie można jeszcze wyrwać porządne gry na PlaStation za 10 ojro. (pipi)e resellery na Allegro i ichnie ceny z odbytnicy... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 14 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2015 Mnie cieszy ze jestem tanią szmatą i nie przeszkadza mi granie na emulatorach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 653 Opublikowano 16 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2015 Złości, coraz bardziej, bo coraz częściej... Cytuj Odnośnik do komentarza
Canaris 304 Opublikowano 16 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2015 Złości mnie Nosgoth czyli idealny przykład na to jak s(pipi)iony jest dzisiejszy rynek gier. Soul Reaver to jedna z moich ulubionych gierek z PSX'a. Miała niesamowity klimat, była pełna sekretów, łamigłówek. Zamotana i zagmatwana historia potęgowana była tym wspaniałym poetyckim językiem jakim posługiwali sie voice aktorzy. Walka była tylko dodatkiem do historii, zagadek i zwiedzania tego klimatycznego świata... Więc co dostaliśmy jako długo oczekiwaną, kolejną gre w tym uniwersum ?LOL-PVP arena brawlera z mikropłatnościami i bandą fagasów/dzieciaków bełkoczących o DPS, AOE, KD ratio i całą reszte tego gówna bo zamiast wydać kolejną porządną gre lepiej natłuc na szybko jakiegoś COD'a w settingu fantasy i zgarniać kaske ... Nsz (pipi) noo. Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 19 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2015 Cieszy mnie że już lada moment zagramy w MGS V. Złości mnie i bardzo martwi fakt, że ostatnia gra od Rockstar wyszła dwa lata temu. Dwa lata! To jest kawał czasu, wcześniej wydawali nawet kilka gier w ciągu roku. Nie dostaliśmy nawet singlowych dodatków do piątki. Nikt mi nie wmówi że tak potężna firma zajęta była DLC do multiplayera. Boję się. A może zmienili model informowania i zapowiedzą nową grę w dniu jej premiery? No ale mimo wszystko - dwa lata. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 456 Opublikowano 20 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2015 (edytowane) Mnie napawa optymizmem nadchodzacy rok 2016. A wiec maly mevcio bedzie mial juz + - 2 latka, czyli, wiecej luzu. Miedzy innymi na dluzsze sesje przy konsoli. Rowniez premiere nowego rok poprzedzi zakup chatki na wlasnasc, a co za tym idzie, wlasny kat do grania (HC Room), a nie jakis salon, gdzie na codzien przesiaduje moja zona z kozelankami. Kiedy juz tak usiade sobie w tym pokoiku, czekaja mnie miedzy innymi takie atrakcje, jak: MGS5, Bloodborne, Wiesiek 3, Uncharted 4, Resident Evil HD, Batman:AK, TLOU:RE i wiele innych.. Oby do tej pory Wiesiek chodzil juz stabilnie na bagnach i trofki wpadaly poprawnie(PS4). MGSa na pewno ograw w okolicy premiery, ale to tylko fabularnie. Remasterowanie nadejdzie pozniej i to mnie, tak napawa. Poty co GOTY czekaja sobie grzecznie na poleczce na swoja kolej, kiedy tymczasem wszyscy inni juz dawno je po konczyli. Cale mega-tony gameplayu. Uff.. jak mi goraco! Dodam, ze czekanie wzmaga apetyt xD Edytowane 20 sierpnia 2015 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2015 Ale człowiek jest spaczony ostatnimi generacjami konsol. Opalam odświeżonego Oddworlda, patrzę a tam zakładka "Dodatki" - od razu myśl "to kuhwy już bedom kasę wyciągać". Wchodzę dalej a tam 'tablice najlepszych wyników' oraz ' odtwarzacz filmów'. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 27 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2015 Fajne to mercenaries w RE4 i 5. W czwórce jest dobre, w piątce jest słabe ale jest coop na splicie. Może w 2025 roku zagram w MGSV i napiszę cholera, nawet dobre te kartony. Cytuj Odnośnik do komentarza
wiki1993 539 Opublikowano 27 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2015 Hunk i zabijanie tylko poprzez skręcanie karków w RE4 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 31 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2015 Wreszcie odpaliłem wczoraj NGS NTSC z myślą, że zobaczę jak świetnie heady lecą i przejdę ze dwa pierwsze chapy, a tu patrzę i save nie obsługuje tej wersji i wszystko muszę od nowa przechodzić. a to oznacza 55 misji x 4 poziomy trudności + fabuła x 4 = kolejne 200h I do tego te odpadające główki, coś pięknego Od razu mnie naszła ochota na powrót do tej gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 31 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2015 5 luty - XCOM2 23 luty - Deus Ex: Mankind Divided 26 luty - Mirror's Edge Catalyst 18 marca - Uncharted 4: A Thief's End Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 456 Opublikowano 1 września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 września 2015 Prolog, jak i gameplay MGS5 powala z nog! Nie ma sie co rozdrabniac. Na dzis juz wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 653 Opublikowano 2 września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 września 2015 Nie mam już tyle cierpliwości do gier, co kiedyś. Irytujące o tyle, że z jednej strony mam na jakiś tytuł ochotę, ale z drugiej, gdy już przyjdzie co do czego, to zapał przechodzi absurdalnie szybko. Szczególnie, jeśli coś nie idzie po mojej myśli. Najgorsze, że tyczy się to gier/serii/gatunków, które niegdyś uwielbiałem. Za cholerę nie jestem w stanie przyłączyć się do tego całego szału na Phantom Pain, bo ledwo przebolałem Ground Zeroes. Teraz próbowałem jeden side-ops ukończyć z rangą S, to po kilku nieudanych próbach byłem naprawdę gotów rzucić padem o ścianę, zaś ku*wy leciały na lewo i prawo, co mi się dawniej nie zdarzało. W ogóle pomyślałem, że odświeżę sobie serię. Odpalam MGS2 i nie mogę wysiedzieć przy tych rozmowach przez codec. W dodatku teraz po latach widzę, jak głupawe mimo wszystko były niektóre dialogi, jeśli chodzi o ekspozycję. Odpalam potem Peace Walkera i znowu, wiercę się przy cut-scenkach. Metal Gear Solid 4 (nie ukończyłem wcześniej) - coś mi nie wyszło ze sterowaniem, zginąłem. Zamiast resetu, wyłączam konsolę. Wracam po przerwie do Ground Zeroes, rzucam kilkoma kur*ami na znowu nieudany side-ops i idę wyżalić się na forumka... Inny przykład miałem niedawno z Persona 4 Golden. P4 to obok pierwszego Deus Ex i Nocturne jedna z moich ulubionych gier "evah". Niemniej jednak jak zginąłem po 45min grindu bez save'u od taniego kamikaze wrogów, to do gry już nie wróciłem od paru tygodni. Strasznie szybko się zniechęcam i coraz bardziej odnoszę wrażenie, że jeszcze trochę i stanę się miłośnikiem korytarzowych cinematic experience na 4 godziny... Brrr... Cieszę się za to, że nadal potrafię znaleźć frajdę w niektórych grach, gdzie nawet mimo "porażki" poprawia mi się humor. Zabawne tylko, że dotyczy to pozycji, w które w życiu bym nie pomyślał, iż będę grał, ani że w ogóle będą mi się podobały... No ale nie narzekam - wolę to, niż frustrację wywołane czymś, co z założenia powinno relaksować i sprawiać frajdę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 860 Opublikowano 2 września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 września 2015 (edytowane) złości mnie postępujące zjanuszowienie branży i coraz mniejsza ilość gierek, które mnie interesujacieszy mnie postępujące zjanuszowienie branży i coraz mniejsza ilość gierek, które mnie interesuja. Dzieki temu robi sie miejsce na nadrabianie backloga, a za 20 lat pewnie juz w ogole nie bede mial czego szukac w tej branzy oprócz okazyjnych indyków, przez co bede mogl skupic sie na innych hobby :czesc: Edytowane 2 września 2015 przez Dahaka Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 2 września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 września 2015 Nie mam już tyle cierpliwości do gier, co kiedyś. Irytujące o tyle, że z jednej strony mam na jakiś tytuł ochotę, ale z drugiej, gdy już przyjdzie co do czego, to zapał przechodzi absurdalnie szybko. Szczególnie, jeśli coś nie idzie po mojej myśli. Najgorsze, że tyczy się to gier/serii/gatunków, które niegdyś uwielbiałem. Za cholerę nie jestem w stanie przyłączyć się do tego całego szału na Phantom Pain, bo ledwo przebolałem Ground Zeroes. Teraz próbowałem jeden side-ops ukończyć z rangą S, to po kilku nieudanych próbach byłem naprawdę gotów rzucić padem o ścianę, zaś ku*wy leciały na lewo i prawo, co mi się dawniej nie zdarzało. W ogóle pomyślałem, że odświeżę sobie serię. Odpalam MGS2 i nie mogę wysiedzieć przy tych rozmowach przez codec. W dodatku teraz po latach widzę, jak głupawe mimo wszystko były niektóre dialogi, jeśli chodzi o ekspozycję. Odpalam potem Peace Walkera i znowu, wiercę się przy cut-scenkach. Metal Gear Solid 4 (nie ukończyłem wcześniej) - coś mi nie wyszło ze sterowaniem, zginąłem. Zamiast resetu, wyłączam konsolę. Wracam po przerwie do Ground Zeroes, rzucam kilkoma kur*ami na znowu nieudany side-ops i idę wyżalić się na forumka... Inny przykład miałem niedawno z Persona 4 Golden. P4 to obok pierwszego Deus Ex i Nocturne jedna z moich ulubionych gier "evah". Niemniej jednak jak zginąłem po 45min grindu bez save'u od taniego kamikaze wrogów, to do gry już nie wróciłem od paru tygodni. Strasznie szybko się zniechęcam i coraz bardziej odnoszę wrażenie, że jeszcze trochę i stanę się miłośnikiem korytarzowych cinematic experience na 4 godziny... Brrr... Cieszę się za to, że nadal potrafię znaleźć frajdę w niektórych grach, gdzie nawet mimo "porażki" poprawia mi się humor. Zabawne tylko, że dotyczy to pozycji, w które w życiu bym nie pomyślał, iż będę grał, ani że w ogóle będą mi się podobały... No ale nie narzekam - wolę to, niż frustrację wywołane czymś, co z założenia powinno relaksować i sprawiać frajdę. Mam podobnie... ostatnio w ogóle nie potrafię siąść do gry dłużej niż na godzinkę, a RPGi i inne rozbudowane tytuły leżą i się kurza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 3 września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 września 2015 Cieszy, że w końcu po trzech tygodniach odpaliłem wczoraj konsole. Wkurwia, że jedynie na 40 minut Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 3 września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 września 2015 W(pipi)ia mnie to jak nie mam weny żeby grać w GTA 5 online bo brakuje mi już tylko tych pucharków do :facepalmz: Cieszy MadMax w konsoli kupiony w empiku za 128,99 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 6 września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 września 2015 Przez MGS V znowu się czuję jak dwa lata temu przy premierze GTAV: hype przeogromny, grałbym bez przerwy, a jak nie gram, to siedzę na forumku. Najlepsze momenty życia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi