Figaro 8 203 Opublikowano 2 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2015 Źle robisz, miśku Cytuj Odnośnik do komentarza
tomzacz 202 Opublikowano 2 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2015 Ale Portal 2 wciąga! :O Miałem kończyć o 20, a skończyłem po 22. Gdybym nie miał rodzeństwa i nie musiałbym iść do szkoły to grałbym całą noc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 3 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2015 Cieszy to, że wyczyściłem backlog na 360 do poziomu 20 tytułów jeszcze 17 pudełkowych do kupienia i chyba będę spełniony z tą platformą Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 623 Opublikowano 3 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2015 Cieszy to, że wyczyściłem backlog na 360 do poziomu 20 tytułów jeszcze 17 pudełkowych do kupienia i chyba będę spełniony z tą platformą Musisz przyznać, że posiadanie PS4 mocno pomaga w czyszczeniu backlogu z poprzedniej generacji Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 3 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2015 Zdecydowanie od czasu ukończenia MGS V nie ma żadnej gry aż do premiery nie wiem Ratcheta heh Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 3 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2015 (edytowane) Muzyczka z Hotline Miami, Kinga - to mnie cieszy, ale ci ludzie... --- ... i jutuberzy. Jakie kur.wa cwaniaczki. Edytowane 3 listopada 2015 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 3 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2015 o kurde Maciomaniak w 1:32 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 3 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2015 Złości mnie ze znowu kupuje gierki na Steam jak potłuczony mimo ze backlog sięga roku 1997. Wszystko przez ravena bo ma wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 3 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2015 o kurde Maciomaniak w 1:32 Sam bym siebie w życiu nie zauważył Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 3 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2015 Złości mnie ze znowu kupuje gierki na Steam jak potłuczony mimo ze backlog sięga roku 1997. Wszystko przez ravena bo ma wiecej :czesc: Cytuj Odnośnik do komentarza
selene 3 367 Opublikowano 6 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2015 Czemu te gimbusiary na filmiku od Grzybiarza czekają na Roziego? O co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 6 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2015 Jakie pokolenie takie gwiazdy Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 456 Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 (edytowane) Cieszy mnie, ze sa jeszcze na tym świecie cholernie satysfakcjonujące gry.. Edytowane 7 listopada 2015 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 860 Opublikowano 21 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2015 Co prawda już prawie tydzień minął, ale dalej cieszę jak chvj po koncercie Video Games Live w Katowicach Zagrali wszystko co chciałem, main theme z MGS, ost z Kingdom Hearts, ost z Pheonix Wrigha, ost z Chrono Triggera, Time's Scar z Chrono Crossa i One Winged Angel na zamknięcie do tego był też ost z Syberii (przepiękny), Monkey Island(!!), Grim Fandango(!!!), main theme z Halo 3 i Skyrima, i mniej mnie jarające osty z Red Alertów, Heroesów, Assassina Black Flag, Crysisa 1 (kek), LoLa (kek2) i WoWa (kek3).Na wyjściu jakiś Janusz narzekał, że "za dużo japońszczyzny" i "jakim to trzeba byc nerdem zeby tego sluchac" XD typowe blaszane polactwoNic z Wiedźmina nie było, bo się im nie udało załatwić w czasie, ale Tommy Tallarico obiecał, że za rok wróci i w naszym kraju odbędzie się premiera ich aranżacji ost z Wiedźmina Zaskoczyło mnie też, że muza z Halo grała na zakończenie. I to tak porządnie i dosyć długo. Chyba nikt im nie powiedział, że Halo w Polsce nie jest zbyt popularne.Tzn no, zakończenie to nie było, bo po długich owacjach wrócili na scene i doyebali combo Chrono Triggera, Chrono Crossa i FF VII jedno po drugim, więc w tych ostatnich 10 minutach odleciałem kompletnie, orgazm, nirvana, catharsis.Ogólnie było zayebiście. Jak uda im się przyjechać za rok ( a obiecali) to polecam się wybrać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 21 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2015 Jakim to trzeba być nerdem żeby tego słuchać Cytuj Odnośnik do komentarza
selene 3 367 Opublikowano 22 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2015 Byłam na tym kiedyś, bardzo sympatyczne wydarzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 24 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2015 Złości mnie, że finalnie nie udało mi się przybyć na ten koncert :-( bardzo liczę na przyszły rok Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 24 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2015 Też byłem. Uscisnalem dłoń Marcinowi Przybyłowiczowki. Świetny koncert, nie ma to tamto, a największym i najmilszym zaskoczeniem był dla mnie ost Phoenix Wrighta. Usłyszeć tą muzykę graną przez orkiestrę symfoniczną zamiast na pierdziawce z konsoli NDS - coś pięknego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 270 Opublikowano 28 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2015 Zawsze chciałem się wybrać na takie coś. Czemu ja nic o tym nie wiedziałem? I jeszcze rzut sztachytą ode mnie. Za rok będę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 4 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2015 Dostałem kod na alphe dooma, a nie mam kiedy grać... Chce ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 5 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2015 że obecne gry to popłuczyny. Myślę nad zakupem X-kloca i ogrania ponownie Splintera 1,2,3,4 bo remaster Chaos Theory miał uwalony mapping. Jedna z moich ulubionych serii na tej konsolce. A teraz chyba uwalę się przed tv z Double Agent na 360, Maxem trzecim. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 5 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2015 Lepiej ograć na pc na 360 jest spier.dolony framerate Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 653 Opublikowano 12 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2015 Cieszy mnie, że stosunkowo szybko udało mi się odstawić, a przynajmniej mocno ograniczyć jedyne MMO w jakie grałem, ale od którego niestety byłem na swój sposób uzależniony. Mowa o Star Trek Online. W sumie grę nadal uważam za dobrą, ale nachalny grind zdecydowanie zabił wszelką przyjemność jaką z niej kiedyś czerpałem. Coś czuję, że nie jestem jedyny zmęczony takim modelem biznesowym i grę wkrótce czeka zgon. Złości, że mimo tego nadal nie mam ochoty na żadne dłuższe granie w cokolwiek innego. Co nie zacznę jakiejś gierki, to potem nie chce mi się jej kończyć, albo jestem zbyt zmęczony, żeby w ogóle zawracać sobie nią głowę. Weekendy są zdecydowanie za krótkie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 456 Opublikowano 15 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2015 Hakerzy, zas beda nas atakowac w Swieta. Pewnie juz, co roku tak bedzie. Trzeba szybko zasysac, co trzeba i pozmienic hasla na wypadek wlamu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 653 Opublikowano 25 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2015 Wkurza mnie wymiana cartów w VitaTV. Ta cała plastikowa zaklopka to wynalazek szatana. Za każdym razem się boję, że coś wyłamię. #firstworldproblems Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi