Shen 9 623 Opublikowano 29 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2016 Disgaea chcialem ograc jeszcze na psp, ale p(pipi)nie lolitkami, no nie, zero imersji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 29 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2016 ateliery sa ponoc swietne jesli chodzi o jrpg, cala trylogia jest przeceniona ale tam tez sie biega lolitka ogolem dzisiajsze promo big in japan to gwalt dla portfela Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 29 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2016 Cieszy mnie ta promocja, bo jest masa super tytułów w super cenach, ale osobiście wolałbym jakąś soczystą promocję na dobre indyczki Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 29 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2016 te promo jest chore, mam dylemat teraz co brac, a co jednak doplacic i brac w pudle bo wole pudlo, do tego mega promki na perelki z psx np vargant story za 12,5zl Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 29 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2016 Ja robie ostra selekcje, gdybym wzial wszystko z listy zyczen to pare setek w plecy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 29 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2016 (edytowane) jeszcze masz swietnego tales of heart r w promo, kotleta remastera finala x (za 80zl dostaniesz x i x-2), ys memories of celceta nie wyglada szalowo ale obok p4g to najwyzej oceniany jrpg na vite, do tego milion przecen na dungeon crowlery ale tutaj juz fanem nie jestem wiec ciezko cos doradzic poza sugerowaniem sie iloscia cyckow w pozycji Edytowane 29 czerwca 2016 przez Ficuś Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 29 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2016 ateliery sa ponoc swietne jesli chodzi o jrpg, cala trylogia jest przeceniona ale tam tez sie biega lolitka Bierz Ateliery bo to rzeczywiście świetne gierki. Może i biega się młodą dziewczynką ale to tylko mały szczegół bo sama gra to przyjemny jrpg na rozluźnienie z bardzo fajnym gameplay'em skupionym na alchemii. Przechodziłem Atelies Esha&Logy w zeszłym roku przez lato i imo idealna gierka na taką porę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 29 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2016 (edytowane) Widzę, że tych atelierów nie idzie kupić w ludzkim języku w boxie na Vite, więc które z tych trzech jest warte ogrania najbardziej? Mereru, Rorona czy Totori? Edytowane 29 czerwca 2016 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 29 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2016 Akurat tej trylogii nie ogrywałem ale z tego co czytałem to Meruru jest najlepsza z nich wszystkich. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 620 Opublikowano 29 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2016 Super ta promocja, pewnie wezme Steins Gate, Lost Dimension i Resonance of Fate bo mam na liście do ogrania. Tylko nie wiem kiedy ja to zrobie Drakengard 3 chyba też warto za 50 dyszek nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 29 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2016 Drakengard 3 chyba też warto za 50 dyszek nie? Jesli podobaly Ci sie poprzednie czesci lub Nier to warto. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 29 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2016 Już 2/3 Jak-a II za mną ( jakie to słabe) i z czystym sumieniem będę mógł się zabrać za Persone 4 Golden(pierwsza Persona jaką ogram ) , która zapowiada się przechooy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 30 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2016 Że przeprosiłem się z PS3 i zacząłem ogrywać starsze tytuły. The Saboteur zaliczony, teraz Ratche 4 za jednego, a w kolejce kilkanaście-kilkadziestiąt gierek z plusa, a i może coś jeszcze w pudełku kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza
Alex van Cube 462 Opublikowano 20 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2016 Odpalam sobie dziś PS3, żeby sprawdzić jakie tam promocje na psn'ie, katarinka chyba za 16PLN więc przydałoby się zrobić miejsce na dysku... a tu YLOD... No kuwa nigdy mnie się nie imały takie awarie sprzętu więc kiedyś musi być ten pierwszy raz. Teraz nawet nie wiem co robić chyba trzeba jutro do serwisu będzie oddać bo sam wolę niczego nie ruszać (jak wiadomo chirurg nie powinien przeprowadzać operacji na członku rodziny). Ja pitole serce mi pęka, tyle jeszcze gier mam do ogrania, a ostatnio tak mało czasu ... Bo z konsolą jak z ukochaną. Trzeba o nią dbać, poświęcać jej czas, pielęgnować wspólną miłość bo dopiero widmo rozstania może nam uzmysłowić jak jest dla nas ważna i zdajemy sobie sprawę, że nie będziemy mogli bez niej żyć... Będę o nią walczył do końca!!! Życzcie powodzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 20 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2016 Naprawa ylod w serwisie Sony? Po gwarancji to koszt 200 euro xd. Tak było jakoś trzy-cztery lata temu. Albo sam napraw suszarką, albo w jakimś serwisie, ale ylod może sie znowu przytrafić. Lepiej sprzedaj na szrot i kup nówkę, albo ps4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Alex van Cube 462 Opublikowano 20 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2016 Weź nie załamuj. PS4 nie kupie bo na to nie ma gier. Ja mam do ogrania okrutny backlog na PS3. Jakbym się zamknął na rok w domu to może bym pokończył to wszystko. Ech, jak miałem czas to mi w głowie były du.py pokemony, a teraz żal, że nie napieprzałem w gierki do oporu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Canaris 304 Opublikowano 5 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2016 (edytowane) Trailer COD : Infinite Warfare. Wygląda zacnie tym bardziej że takie Hard SF to moj konik Edytowane 6 sierpnia 2016 przez Canaris Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2016 Darkest Dungeon + ost z Bloodborne... Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 14 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2016 Wkurza mnie, że od czasów PS2 Slim nie ma już tak małych konsol. Z tego co pamiętam PS1 było całkiem małe, NES, SNES też chyba mniejsze od dzisiejszych potworów. Do plecaka ani PS4 ani X1, ani nawet PS3 czy X360 nie wsadzisz. Człowiek czasami na grzyby by chciał i o ile za czasów PS2 nie było problemu, tak te dzisiejsze pecety szumnie zwane "konsolami" nie dość, że bez Internetu to do niczego się nie nadają, to ich przenośność jest zerowa. Ehhh, Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 14 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2016 (edytowane) o przepraszam, 360 elegancko wchodził do plecaka, nosiłem do ziomka i graliśmy we czterech w Halo 3 na splicie ps3 też, ale tylko raz, pokazałem killzone'a 2, wszyscy powiedzieli, że ładne i w sumie tylko tyle. wróciłem do przynoszenia 360 z Halo 3 Edytowane 14 sierpnia 2016 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 213 Opublikowano 14 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2016 PS4 przeciez lajtowo wchodzi do zwyklego plecaka Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 14 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2016 w sumie xboxa one też niosłem raz do ziomków, żeby w fifę pograć xd co ty raven oszukujesz Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 14 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2016 może raven ma torebkę a nie plecak? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 14 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2016 Wiele razy brałem PS3 Fat/Slim do znajomego w plecaku i problemów z zapakowaniem nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 14 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2016 O jezu nie chodzi o to, czy się fizycznie da, bo do plecaka turystycznego to ja cały pokój konsol zapakuję, chodzi o gabaryty tych zabawek w porównaniu do tego co było. No chyba, że żyjemy w różnych wymiarach i w tym Waszym PS2 slimka zajmuje tyle samo miejsca co X360 z zasilaczem, to wtedy przepraszam bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi