kubson 3 189 Opublikowano 14 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2016 X360 e polecam bardzo mały, ale najlepszą konsolą do przenoszenia był gamecube <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 14 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2016 (edytowane) no gacka sztywniutko się nosiło dzięki tej rączce. ja to jeszcze miałem taką kozacką torbę z bundla od góry się wsadzało konsolę (był otwór na rączkę nawet), w przednią przegrodę kable, po bokach pady no i memorkę 256mb :czesc: kurczę przytuliłbym zestaw gacka z metroidem prime. po co ja to sprzedawałem ehhhhh Edytowane 14 sierpnia 2016 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 14 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2016 (edytowane) Ta torba bardzo spoko, ja wrzucałem do plecaka bo trochę przypał było chodzić po osiedlach z konsola za rączkę xD Tez żałuje sprzedaży mojego fioletowego gamecube najgłupsza rzecz jaka zrobiłem, a miałem dużo kozackich gierek, oryginalny rgb, karty 251,1019 i wavebird Kiedyś myślałem żeby na nowo odbudować sobie kolekcje, ale na chęciach się skończyło Edytowane 14 sierpnia 2016 przez kubson Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 14 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2016 (edytowane) O jezu nie chodzi o to, czy się fizycznie da, bo do plecaka turystycznego to ja cały pokój konsol zapakuję, chodzi o gabaryty tych zabawek w porównaniu do tego co było. No chyba, że żyjemy w różnych wymiarach i w tym Waszym PS2 slimka zajmuje tyle samo miejsca co X360 z zasilaczem, to wtedy przepraszam bardzo ty sam kur.wa jesteś turystyczny każda konsola wejdzie bez problemu do normalnego plecaka Edytowane 14 sierpnia 2016 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 14 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2016 No OK, wciąż nie rozumiesz o co mi chodzi, to już tylko mi zostaje serdecznie pozdrowić i cieszyć się Twoim szczęściem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 14 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2016 Wiem o co ci chodzi tylko twoje argumenty są inwalidami bo obecne konsole mimo większych gabarytów niż te z poprzednich generacji dalej mieszą się w zwykłym plecaku a więc ich przenośność nie jest zerowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 14 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2016 Trzeba mieć potężny plecak aby spakować XO i zasilacz do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 14 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2016 Xbox, zasilacz, kable, dwa pady i gierki, raczej ciezko upchać w normalny plecak Cytuj Odnośnik do komentarza
Canaris 304 Opublikowano 15 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2016 >trzy tygodnie urlopu >nowa wersja Dwarf Fortress>Dying Light po raz tysięczny >kasa na pełnego Witchera 3 >Project Zomboid, Starbound, Rimworld i na deser Quake 2 z Gog'a......... Fap fap fap fap fap ... :> Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 15 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2016 q2 z goga nie ma ostu w postaci wy(pipi)istych aranżacji sonic mayhem https://www.youtube.com/watch?v=-4Eg2onR7Gs więc masz się na co złościć Cytuj Odnośnik do komentarza
Afroman 81 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2016 Przegapiłem licytacje Call of Cthulhu na xboxa... Za niecałe 70 zł poszła... Gaddemet. Cytuj Odnośnik do komentarza
Canaris 304 Opublikowano 24 września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 września 2016 Nawet nie powiem że mnie to złości.. bardziej już śmieszy i staje sie powoli żałosne. Obejrzałem własnie troche gameplayu z COD 4 Remaster - to jest jak kiepski żart. Branża AAA teraz to już nawet nie tasmowo produkowane sequele, już nawet nie " bardzo do siebie podobne " gierki - teraz wypuszcza sie stare gierki z podbitą rozdziałką za pełną cene i zgrywa sie wielkiego tfurce i developera.... Kreatywność w tej branży UMARŁA, kazdy kto twierdzi inaczej jest ślepym idiotą .. Cytuj Odnośnik do komentarza
Unitra 24 Opublikowano 24 września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 września 2016 Inaczej. Podobnie jak w kinie kreatywnosc masz w offie, tak tu w indorach. Tak byc musiało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Canaris 304 Opublikowano 25 września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 września 2016 (edytowane) Inaczej. Podobnie jak w kinie kreatywnosc masz w offie, tak tu w indorach. Tak byc musiało. No własnie nie bo w kinie wali sie chociaż sequele.. Nikt masowo nie wypuszcza w kinach tych samych filmów w wyższej rozdziałce ... Poza tym mówie o branzy AAA - indyki są za(pipi)iste ale same indyki nie utrzymaja tego biznesu. Edytowane 25 września 2016 przez Canaris Cytuj Odnośnik do komentarza
Unitra 24 Opublikowano 25 września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 września 2016 Jak to nie, masz setki reedycji z podbita rozdziałką filmu czy tylko dodanym komentarzem rezysera itd. Indyki sa dla Ciebie, Assasyny dla masowego klienta, wszystko działa i działac bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 26 września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 września 2016 Inaczej. Podobnie jak w kinie kreatywnosc masz w offie, tak tu w indorach. Tak byc musiało. No własnie nie bo w kinie wali sie chociaż sequele.. Nikt masowo nie wypuszcza w kinach tych samych filmów w wyższej rozdziałce ... Poza tym mówie o branzy AAA - indyki są za(pipi)iste ale same indyki nie utrzymaja tego biznesu. Tak jak mówi Unitra. ciekawe kiedy wersja UHD Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 26 września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 września 2016 ja poczekam na HDR UHD Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 26 września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 września 2016 Dodrukowane okładki do gier PS4 - co to za nowa moda? Kupiłem gierkę na Alle przez telefon, zapłaciłem, potem sprawdzałem na kompie i wypisz wymaluj coś jest nie tak. Dzwonie do typa, pytam o szczegóły - "Panie to jest nowa ze sklepu". Przychodzi przesyłka, po grafice i papierze od razu widać, że dorabiana. Kop się teraz z koniem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 26 września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 września 2016 Swojego czasu sporo bylo na allegro i olx samych plyt z grami, kradzione czy cholera wie co. Widac zaczeli do nich okladki drukowac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 26 września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 września 2016 tak sam takiego dks 2 kupiłem na ps4 ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 29 października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 października 2016 nie potrafie sie w gry online juz wkrecic. Na kanapowe multi jeszcze sie z ziomkami ustawie czasem, ale na(pipi)ianie w jakies diablo czy strzelanki po 100h mnie znudzilo. Wole sobie singla na spokojnie ograc. Czy to starosc? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 29 października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 października 2016 Mam tak samo. Czasem jakiegoś coopa trzasne a tak to wole chwilę siasc na singlem bo i tak malo czasu w życiu a za dużo dobrych rzeczy jest żeby marnować czas na strzelanie online Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 7 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2016 Shen, ale przecież w Diablo można grać w singlu tak samo. Strzelanki oczywiście je,bać, to się zgadzam. W każdym razie, cieszy mnie jak cholera, że wreszcie skończyłem Mass Effect i teraz w nagrodę mam ten miodny gameplay z dwójeczki. Tak naprawdę nie jest to nic specjalnego, ale po totalnym drewnie jakim była jedynka to gameplay z dwójki jest 11/10. Fabuła i klimat były fantastyczne, no niemniej sekcje strzelane to do niczego się nie nadają jak do śmieci już dzisiaj. W dwójce nawet czerpie się z tego przyjemność. Taka nagroda za wytrwałość. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 638 Opublikowano 7 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2016 byłem zajarany mocno tą serią, przeszedłem jedynke z 2 razy nawet xd aż do momentu kiedy podczas przechodzenia dwójeczki jakiś pyerdolony lachociąg tu na forum sprzedał mi prosto z mostu zakończenie próbowałem grać dalej, ale odechciało mi się Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 623 Opublikowano 7 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2016 Jedynka miała najlepszy klimat i bezapelacyjnie najlepszy soundtrack. Również ukończyłem dwukrotnie. Dwójka i trójka były natomiast zbyt podobne do współczesnych strzelanek przez co seria mocno zatraciła swój pierwotny charakter Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi