Skocz do zawartości

co cię cieszy, a co złości?

Featured Replies

Opublikowano

Wróciła mi mocna radość ogrywania w gierki dzięki God of War, a jeszcze wcześniej Bloodborne, najważniejsze, żeby nie było obsranych i zarzyganych gier opartych o sandbox, milion wywalonych w kosmos znaczników i bóg wie co (dlatego takie far kraje 5 i nowe asscock origins omijam póki co z daleka). Taki gatunek potrafi mocno obrzydzić graczowi na długie przerwy w ogrywaniu. Niedawno przeszedłem też Uncharted Zaginione Dziedzictwo (nawet jak na taki dodatek, to jest tego sporo grania, ukończyłem w 14 godzin). A tak to czekam na TLG, w drodze TEW2. Sandbox na dzień dziesiejszy? Nope, kategoryczna przerwa aż do premiery RDR2.

Edytowane przez Faka

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 141,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cieszy mnie, że 6-letni bratanek już ogarnia w konsole i mogę z nim grać. Gramy w Disney Rush, albo PESa. Wczoraj wygrał ze mną 1:0 i mi odpierdalał jakieś cieszynki przed mordą i drwił... and I took

• Cieszy mnie nagroda którą dziś wygrałem na Instagramie    Płakałem jak dziecko czytając wyniki konkursu.   Nawet podatek opłacą, sweet Będę grał w Knacka i DriveClub. Mam nadzieję że wyślą jeszcz

• Po prostu zbyt długo zwlekałeś.   W mojej skromnej opinii należało sie Tobie. 

Opublikowano

Kurła, to uczucie gdy masz na wyciągnięcie ręki Wiedźmina 3, ale nie znasz ani książek ani poprzednich części i niespecjalnie chce ci się je zaczynać. Trzeba było w gimbazie kucować z resztą i się wkręcić w Wiedźmina, a nie iść pod prąd i wyśmiewać :[

Opublikowano

Masz sporo lepszych gier do nadrobienia kj0r

Opublikowano

wiem, ale akurat mam możliwość pożyczenia wieśka, inaczej kolega sprzeda xd No nic, chyba zrobię tak jak raven, ale z moją prokrastynacją która objawia się nawet w przyjemnych rzeczach jak gierki, seriale czy książki, to czarno to widzę.

Na razie pogram trochę w Skyrima, zaraz wjedzie TEW2, później Uncharted 4. Taki jest plan na najbliższe tygodnie.

Opublikowano

odpalaj BB nie pjerdol :cool: 

Opublikowano

takim wariantem minimum planu ravena jest przynajmniej ogranie Wiedźmina 2 przed trójką ;) 

Opublikowano

Ja tam bym grał w trójkę i wyje.bane :cool:

Opublikowano
W dniu 9.05.2018 o 11:27, maciucha napisał:

cieszą mnie fanty które znalazłem w kartonach w piwnicy 

skoki 2002, thps 2&3, stunt gp, fighting force

ale będzie grane :banderas: 

Masz tam może jakieś gazetki Play z 2002/2003 roku? :)

Opublikowano
1 minutę temu, grzybiarz napisał:

Masz tam może jakieś gazetki Play z 2002/2003 roku? :)

Musiałbym pogrzebać w kartonach w piwnicy, na pewno kupowałem, ale czy sie zachowały to nie wiem.

Interesuja cię któreś numery do kolekcji czy jak?

Opublikowano

Ja kiedyś pozbyłem się wszystkich CDA (a do tego Clicków i Playów), jakieś niedobitki mi tylko zostały i w sumię żałuję. Wyniosłem je na śmietnik. Pewnie wziął je jakiś anty-fan CDA, którzy to ponoć na śmietnikach znajdują CDA. True story. Na szczęście ktoś mi kiedyś podarował swoją kolekcję Secret Service, w idealnym stanie w dodatku. Też chyba chciał się ich pozbyć. A tam takie skarbeńka, od pierwszego numeru, którego jakość papieru jest taka, że ma ochotę się rozsypać od samego patrzenia :P

Click! dziś czyta się lepiej niż kiedyś. Dawniej to było takie pismo dla dzieci, więc się miało z niego bekę i kupowało dla CD. A dziś to jak podróż w idylliczne dzieciństwo :)

Z bieżących tematów, to wkurzyłem się że kupiłem jak maniak pełno gier na GoG-u. I wiele z nich nie miało fajnych polskich wersji. Myślałem, cóż trudno, prawa autorskie i takie czasy pewnie. A tu na Steam okazuje się, że jednak można z tymi polskimi wersjami :/ No kurde, Baldur's Gate bez Fronczewskiego to jak zglitchowana wersja...

Opublikowano
22 minuty temu, maciucha napisał:

Musiałbym pogrzebać w kartonach w piwnicy, na pewno kupowałem, ale czy sie zachowały to nie wiem.

Interesuja cię któreś numery do kolekcji czy jak?

Wklejam info z mojego blogaska:

play szukam (aktualne na 3.2018) 
5 /2002
3 7 12/2003
7 10 /2004

Ja sporo CDA dostałem od Suavka z forum, za jakieś 2-3 dyszki wysłał mi kilka roczników... I tym sposobem brakuje mi chyba pierwsze 20 numerów. 

Więcej o moich brakujących gazetkach przeczytacie tutaj:)

http://grzybiarz.2ap.pl/wielki-spis-czasopism-i-gier/

Opublikowano

Jak będę w domu w wakacje, to zajrzę w kartony i gdybym coś znalazł to dam znać :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

je.bane crashe gry w evil within 2 w trybie classic. Nie do pojęcia dla mnie dlaczego nie zostało to naprawione jakimś patchem, jak zginę to okej, mogę powtarzać dany fragment od ostatniego sejwa (jest ich w tym trybie 7 na całą grę), ale nie randomowe crashe, już trzeci dzisiaj

Wolałem Akumu z pierwszej części, może i ginęło się na hita ale przynajmniej były checkpointy i nie trzeba było przechodzić trzech ostatnich rozdziałów w kółko jak się zginie. Nie wiem, odpuszczam platynę chyba jak jeszcze raz mi gra się wysypie, nawet ja mam swoje granice

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Od zapowiedzi remake'a mojej ulubionej gry ( "MediEvil" )minęło juz sporo czasu, a Sony wciąż milczy z ujawnieniem nowych informacji. Ile jeszcze będzie trwało to "wkrótce" sie pytam ? Skoro padła zapowiedz to wydaje mi sie, ze już długo dłubią przy projekcie i premiera odbędzie sie niedługo, a może nawet jeszcze w tym roku na 20 lecie gry, choc to naciągane juz jest. Premiera w sumie nie jest ważna dla mnie, tylko same wieści o projekcie i co sie z nim dzieje? Czy jest możliwy wyciek na gamescom'ie?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

24h nabite juz w okami niestety po sesji  6-7h od tableta bola kciuki tak ze dalej sie nie da.

Na switchu udalo mi sie wturlac 3 kule misiowi i namalowac wszystkie wzory kimona -na ps2 nie dalem rady.

Opublikowano

Cieszy mnie fakt, że chcę grać.

Irytuje fakt, że jest na to za ciepło i jasno. Nie, rolety to nie rozwiązanie.

Dejcie mi jesień i zimę. W ciepłej, wełnianej bluzie będę przy kaka-, eee przy coli napierdzielał w jakieś sztosy.

Opublikowano

Pierd.olone gó.wno o nazwie Wii U. Znowu korva problem - tym razem nie chodzi SM3DW i wyskakuje ten sam problem co kiedyś przy bayonecie - 150-1031. Czytam w necie i podobno to jakoś update konsoli spier.dolil i czy gra będzie działać czy nie to tylko i wyłącznie fart bo gra lustro a nowa konsola nawet 100h nie ma nabitego. No yebac ten szmelc.

Opublikowano

Ja tam bym to złamał i tyle

Opublikowano

Wkorwiony jestem niesamowicie. Chyba tak to się skończy właśnie, że przeróbie albo sprzedam w cholerę skoro i tak każda gra jest/będzie na switcha.  Ehh :(

Opublikowano

Przeróbka jest prosta, a że Nintendo jest milion lat za Sony/MS w kwestii osiągnięć, profili i tym podobnych spraw to nawet nie szkoda, bo właściwie nic się nie traci. Łam gnoja i nie patrz za siebie.

Opublikowano

Przerabiaj - i tak kupiłeś każdą grę jaką się da na Wii U, więc nie miej skrupułów. 

Opublikowano

Cieszy mnie że kończy się sezon ogórkowy i za dwa tygodnie zaczynamy jesienne grańsko. Dragon Quest, Spider-man, Tomb Raider, RDR2 i inne ciekawe tytuły. No i skończy się ten chol.erny upał który męczy mnie strasznie.

Opublikowano

Niestety jesień w tym roku będzie rekordowo ciepła.

Cudne efekty globalnego ocieplenia, chociaż podobno wg jednego prezydenta jest to chińska ściema.

Opublikowano
20 godzin temu, dr skrzynia napisał:

Irytuje fakt, że jest na to za ciepło i jasno.

Za ciepło? Ok. Za jasno? Idź pan stąd. Im więcej godzin słonecznych tym dalej od yebanej depresji.