PRQc 705 Opublikowano 24 lipca 2010 Opublikowano 24 lipca 2010 Kupił ktoś dziś już PE w Empiku lub Kiosku ?? Nie wiem czy jechać szukać, bo leje deszcz Cytuj
77rpm 32 Opublikowano 24 lipca 2010 Opublikowano 24 lipca 2010 Do empiku dzwoniłem - ma być w poniedziałek. in medio dziś jeszcze nie miało. Tyle w Jeleniej Górze Cytuj
Juventusek 3 Opublikowano 24 lipca 2010 Opublikowano 24 lipca 2010 leje deszcz i to strasznie a że jest sobota i mieszkam w małem mieścinie zastanawiam się czy dotarł tu już numer pe, hmmm Cytuj
Kredo 0 Opublikowano 24 lipca 2010 Opublikowano 24 lipca 2010 Sama okładka już zachęca do nabycia nowego numeru . Strasznie leje, kiosk niby nie daleko od pracy i do tego ta niepewność czy już dotarł brrr. Cytuj
JacekW 5 Opublikowano 24 lipca 2010 Opublikowano 24 lipca 2010 Te ikonki z mordkami, przedstawiające stosunek zgredow do zapowiadanych tytułów są do bani. Myślałem, że to jednorazowy wyskok, ale w nowym numerze też są. Sam pomysł może i dobry, ale realizacja tandetna, zalatująca jakimś Bravo dla małolatów. Zmieńcie to, proszę, na coś mniej "za(pipi)ongo" i "czadzior". Zgadzam sie jest to załosne, nie odmładzajcie sie na siłe i tak macie stały spory elektorat wiec zabieganie o uwage u osmiolatkow jest wam zupelnie nie potrzebne Cytuj
Matsuki 0 Opublikowano 24 lipca 2010 Opublikowano 24 lipca 2010 Te ikonki z mordkami, przedstawiające stosunek zgredow do zapowiadanych tytułów są do bani. Myślałem, że to jednorazowy wyskok, ale w nowym numerze też są. Sam pomysł może i dobry, ale realizacja tandetna, zalatująca jakimś Bravo dla małolatów. Zmieńcie to, proszę, na coś mniej "za(pipi)ongo" i "czadzior". Zgadzam sie jest to załosne, nie odmładzajcie sie na siłe i tak macie stały spory elektorat wiec zabieganie o uwage u osmiolatkow jest wam zupelnie nie potrzebne Mi również to rozwiązanie nie przypadło do gustu z podanych wyżej powodów. PE zawsze było "luźne", ale ten motyw sprawia wrażenie dodanego bardzo na siłę. Cytuj
arek_51 2 Opublikowano 24 lipca 2010 Opublikowano 24 lipca 2010 Zgrentgeny super. Liczyłem, że na okładce pojawi się Crackdown 2, ale ta też może być. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 24 lipca 2010 Opublikowano 24 lipca 2010 Szkoda, że jeszcze nie ma numeru w moim mieście. Jutro pewnie też nie ma na co liczyć. Przejdę się w poniedziałek. Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 24 lipca 2010 Opublikowano 24 lipca 2010 (edytowane) Jaki ku.rwa żal, jest koniec lipca a tu dalej (pipi) nie ma recenzji Samurai Warriors 3 i Rune Factory: Frontier na Wii choć oby dwie gry ukazały się w bodajże końcówce maja, jakie z was (pipi).ane patałachy..... Edytowane 24 lipca 2010 przez chrno-x Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 24 lipca 2010 Opublikowano 24 lipca 2010 Jaki ku.rwa żal, jest koniec lipca a tu dalej (pipi) nie ma recenzji Samurai Warriors 3 i Rune Factory: Frontier na Wii choć oby dwie gry ukazały się w bodajże końcówce maja, jakie z was (pipi).ane patałachy..... Idź się popłacz żalu, dobrze ci to zrobi Cytuj
Peek1 0 Opublikowano 24 lipca 2010 Opublikowano 24 lipca 2010 Ehh zjeździłem cały Mokotów i nic, nie było w żadnym kiosku. Trzeba czekać do poniedziałku Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 24 lipca 2010 Opublikowano 24 lipca 2010 Co się stało z ' Szarą strefą ' Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 24 lipca 2010 Opublikowano 24 lipca 2010 Bo niekiedy informacje zawarte w SS balansowaly na granicy piractwa (albo opieramy sie o spiracony hardware), co na pewno irytowalo firmy dystrybulujace soft. Ja to rozumiem i dlatego zdecydowalem sie spuscic kurtyne. sciera Tu masz odpowiedź Ściery, dlaczego nie ma Szarej Strefy. 1 Cytuj
D'y 0 Opublikowano 24 lipca 2010 Opublikowano 24 lipca 2010 Tylko dwa teksty w pocketach ;/ cieniutko Cytuj
Nitrom 38 Opublikowano 25 lipca 2010 Opublikowano 25 lipca 2010 będzie w ruchu lub w kolporterze dzis? Cytuj
Zmianowy 3 Opublikowano 25 lipca 2010 Opublikowano 25 lipca 2010 będzie w ruchu lub w kolporterze dzis? Jak mawiaja gorale: moze bedzie a moze nie bedzie. W niedziele raczej nikt prasy nie rozprowadza, daj ludziom odpoczac po tygodniu pracy i w poniedzialek zakupisz nowy numer Cytuj
Gość szpic Opublikowano 25 lipca 2010 Opublikowano 25 lipca 2010 w niedziele nie daja gazet. Do mnie kolporter z gaztami sobotnimi psx'a nie przywiózł ( katowice) moze dzis w nocy przywioza psx'a Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 26 lipca 2010 Opublikowano 26 lipca 2010 (edytowane) Ja tam od razu wiedziałem, że numer to będzie bankowo dzisiaj a nie w żadną sobotę ;/ @Myszaq Co to za film "Opowieści z Bronxu" który przytoczyłeś w playteście Mafii 2? Nie chodziło Ci przypadkiem o "Prawo Bronxu"? Bo nie ma chyba takiego filmu gangsterskiego jak Opowieści z Bronxu. @Ural Nie kłam jak Cię nie ma w zgrentgenie RDR ;p. Kurde ten zgrentgen aż się prosił o 4 strony, naprawdę. Edytowane 26 lipca 2010 przez SłupekPL Cytuj
Myszaq 0 Opublikowano 26 lipca 2010 Opublikowano 26 lipca 2010 @Myszaq Co to za film "Opowieści z Bronxu" który przytoczyłeś w playteście Mafii 2? Nie chodziło Ci przypadkiem o "Prawo Bronxu"? Bo nie ma chyba takiego filmu gangsterskiego jak Opowieści z Bronxu. Bronx Tale czyli opowiesci z Bronxu ja sobie sam tlumacze filmy... i zycie... i jak sie pomyle to tez sam sobie tlumacze bledy ) Cytuj
Gość Opublikowano 26 lipca 2010 Opublikowano 26 lipca 2010 W takim razie powinna byc "Opowiesc z Bronxu" Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 26 lipca 2010 Opublikowano 26 lipca 2010 (edytowane) Aaaa no tak myślałem, że to ten film ;] I bardzo dobrze, że sobie sam tłumaczysz bo nasze tłumaczenia filmów/tytułów wołają o pomstę do niebaaaaaaaaaaaaaaaa :confused: Edytowane 26 lipca 2010 przez SłupekPL Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 26 lipca 2010 Opublikowano 26 lipca 2010 Dobra po wspaniałym Hyde Parku Ściery i Butcher'a mogę tak powiedzieć: jak macie taki problem do Nintendo, że teraz wciskacie wymówki że chcieliście głównie skupić się na najpopularniejszych konsolach w polsce czy to że na ich konsolkach głównie gra się na piratach(choć w przypadku PSX'a,PS2 i pierwszego X'a wcale nie było u nas piractwa, tak samo z 360 przecież wszyscy na tych platformach jada na oryginałach...), to najlepiej w ogóle przestańcie pisać o Nintendo i skupcie się tylko na MS'shicie i Sony i przynajmniej nie będziecie musieli wysłuchiwać takich jak ja że nie ma jakieś recenzji czy jesteście jednostronni czy macie tą firmę w (pipi)e, i my zaoszczędzimy te 8zł na waszym zdojonym magazynie a wy zaoszczędzicie miejsca w gazecie. Proste i logiczne. Cytuj
Gość Opublikowano 26 lipca 2010 Opublikowano 26 lipca 2010 Sprowadzaj sobie Nintendo Power, to powinno nasycic twoj glod. Jak ci sie nie podoba to nie kupuj PE, geeeeeeeeeeez, laski nie robisz. Cytuj
andrzej1984 1 Opublikowano 26 lipca 2010 Opublikowano 26 lipca 2010 a mi PSX'a zjadł pies!!.. Kipiłem rano,położyłem na łóżku w pokoju,poszedłem zrobić kawke,wracam a tu tylko strzępki zostały.. Trzeba jutro znowu zakupić.. Cytuj
edson27 0 Opublikowano 26 lipca 2010 Opublikowano 26 lipca 2010 a mi PSX'a zjadł pies!!.. Kipiłem rano,położyłem na łóżku w pokoju,poszedłem zrobić kawke,wracam a tu tylko strzępki zostały.. Trzeba jutro znowu zakupić.. Może Pani w kiosku na PSX trzymała kanapki z kiełbasą Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi