Opublikowano 21 sierpnia 201014 l Pewnie będzie recka K&L 2, Halo: Reach, Mafia 2, no i może jeszcze FIFA 11 i Crysis 2. I jeszcze do tego recenzja z GamesCom. Będzie duuużo czytania.
Opublikowano 22 sierpnia 201014 l Pewnie będzie recka K&L 2, Halo: Reach, Mafia 2, no i może jeszcze FIFA 11 i Crysis 2. I jeszcze do tego recenzja z GamesCom. Będzie duuużo czytania. Miejmy nadzieje, chociaz ze wzgledu na fakt, ze numer wychodzi pozniej niz zwykle moze zwiekszac prawdopodobienstwo na taki stan rzeczy. Czekam z niecierpliwoscia, ciekawi mnie ocena K&L2.
Opublikowano 23 sierpnia 201014 l Oj ludzie ludzie nie ma to jak zastanawiać się czy gra jest bardziej średnia jak ma ocenę 3 na 6, czy może 5 na 10. albo czy crapem jest gra która ma ocenę 1 na 6 czy 1 na 10 , a może która gra jest bardziej wybitna ?? 6/6 a może 10/10 heh ?? nie ma to jak poważne problemy
Opublikowano 25 sierpnia 201014 l Oj ludzie ludzie nie ma to jak zastanawiać się czy gra jest bardziej średnia jak ma ocenę 3 na 6, czy może 5 na 10. albo czy crapem jest gra która ma ocenę 1 na 6 czy 1 na 10 , a może która gra jest bardziej wybitna ?? 6/6 a może 10/10 heh ?? nie ma to jak poważne problemy Rozmowa jest o magazynie i spraw z nim dotyczacych, raczej ty masz problem.
Opublikowano 25 sierpnia 201014 l Oj ludzie ludzie nie ma to jak zastanawiać się czy gra jest bardziej średnia jak ma ocenę 3 na 6, czy może 5 na 10. albo czy crapem jest gra która ma ocenę 1 na 6 czy 1 na 10 , a może która gra jest bardziej wybitna ?? 6/6 a może 10/10 heh ?? nie ma to jak poważne problemy też uwazam, że to bradzo dziwne- w temacie o pismie ludzie dywagują nad różnymi aspektami tego pisma. Normalnie szaleństwo. A teraz wyjdź
Opublikowano 26 sierpnia 201014 l Zle to zinterpretowałeś, nie napisałem nigdzie że to nie ten temat na taką dyskusję, czy coś podobnego, tylko w żartach napisałem że nie ma jak to takie poważne problemy czy 3 na 6 to jest to samo jak 5 na 10. Oczywiście rozmowa w tym temacie jak najbardziej trafna, nie trzeba zaraz mnie atakować zresztą na końcu dałem . Widać temat dla niektórych bardzo poważny, która bardziej gra jest średnia hehe
Opublikowano 29 sierpnia 201014 l czesc kiedy bedzie numer psx extreme 157 juz prawie wrzesien a numeru nie ma ,jestem stalym czytelnikiem , i zdazylo sie pierwszy raz ze jest takie dlugie opoznienie
Opublikowano 29 sierpnia 201014 l czesc kiedy bedzie numer psx extreme 157 juz prawie wrzesien a numeru nie ma ,jestem stalym czytelnikiem , i zdazylo sie pierwszy raz ze jest takie dlugie opoznienie Przyczyną opóźnienia były targi GameScom
Opublikowano 29 sierpnia 201014 l 1 września Przynajmniej to umili mi pierwszy dzień szkoły Hłe Hłe Edytowane 29 sierpnia 201014 l przez Darth Krizzo
Opublikowano 29 sierpnia 201014 l Czy oznacza to stałą zmianę cyklu wydawniczego? Moim zdaniem wyszło by to pismu na dobre.
Opublikowano 29 sierpnia 201014 l Czy oznacza to stałą zmianę cyklu wydawniczego? Moim zdaniem wyszło by to pismu na dobre. Nie. Jak pisałem powyżej, przyczyną opóźnienia były targi GS. Ściera( o ile dobrze pamiętam) mówił, że następny numer ma się pojawić już tradycyjnie 20-tego ;]
Opublikowano 29 sierpnia 201014 l Czy oznacza to stałą zmianę cyklu wydawniczego? Moim zdaniem wyszło by to pismu na dobre. Nie. Jak pisałem powyżej, przyczyną opóźnienia były targi GS. Ściera( o ile dobrze pamiętam) mówił, że następny numer ma się pojawić już tradycyjnie 20-tego ;] Właśnie potem pisał, że na pewno nie pojawi się 20 tylko "chwilę" później ;].
Opublikowano 29 sierpnia 201014 l Torba daje 7+ Alan Wake (zgrentgen), a wyżej ceni Toy Story i Lego Harry Potter, gdzie wystarczy zagrać w dowolną grę z tej serii (np Star Wars) i już wiadomo o niej wszystko. Nie mam pytań.
Opublikowano 29 sierpnia 201014 l No niby tak ale ja nie porównywałbym mimo wszystko tych dwóch ocen do siebie, ponieważ te gry to tak naprawdę zupełnie inna liga, nieprawdaż? Sądzę, że ta ocena wynika z kwestii porównania AW do innych gier z podobnego gatunku, np. Silent Hill czy Eternal Darkness, od biedy Alone in the Dark lub też Heavy Rain.
Opublikowano 29 sierpnia 201014 l Czy oznacza to stałą zmianę cyklu wydawniczego? Moim zdaniem wyszło by to pismu na dobre. Nie. Jak pisałem powyżej, przyczyną opóźnienia były targi GS. Ściera( o ile dobrze pamiętam) mówił, że następny numer ma się pojawić już tradycyjnie 20-tego ;] Właśnie potem pisał, że na pewno nie pojawi się 20 tylko "chwilę" później ;]. A no to zapomnialem o tym
Opublikowano 30 sierpnia 201014 l No niby tak ale ja nie porównywałbym mimo wszystko tych dwóch ocen do siebie, ponieważ te gry to tak naprawdę zupełnie inna liga, nieprawdaż? Sądzę, że ta ocena wynika z kwestii porównania AW do innych gier z podobnego gatunku, np. Silent Hill czy Eternal Darkness, od biedy Alone in the Dark lub też Heavy Rain. coż za logika, pomieszanie z poplątaniem
Opublikowano 30 sierpnia 201014 l Jak to jest, fizycznie bedzie on juz w wiekszych sieciach dnia jutrzejszego? czy przychodzi przepisowo ? dastanie sie jutro
Opublikowano 30 sierpnia 201014 l Jak to jest, fizycznie bedzie on juz w wiekszych sieciach dnia jutrzejszego? czy przychodzi przepisowo ? dastanie sie jutro A czy dzisiaj jest 1 września? Zresztą jutro też nie jest.
Opublikowano 30 sierpnia 201014 l Pytam jak jest w praktyce, chcialbym juz jutro kupic - czasami roznie to bywa
Opublikowano 30 sierpnia 201014 l Ale to rzadko się zdarza, że numer jest dzień wcześniej do kupienia. Jeden dzień chyba nikogo nie zbawi. Ja jeszcze nawet starego nie dokończyłem. Edytowane 30 sierpnia 201014 l przez Junkhead
Opublikowano 30 sierpnia 201014 l No niby tak ale ja nie porównywałbym mimo wszystko tych dwóch ocen do siebie, ponieważ te gry to tak naprawdę zupełnie inna liga, nieprawdaż? Sądzę, że ta ocena wynika z kwestii porównania AW do innych gier z podobnego gatunku, np. Silent Hill czy Eternal Darkness, od biedy Alone in the Dark lub też Heavy Rain. coż za logika, pomieszanie z poplątaniem To takie trudne do zrozumienia?