Mikes 65 Opublikowano 24 lipca 2010 Opublikowano 24 lipca 2010 Przeraziła mnie w sumie niepopularność tego filmu(chociaż u nas wychodzi dopiero 24 września, mimo, że ma już z rok), nawet na wyroczni - imdb, ma średnią w okolicy 7.6 a na filmwebie jest jakoś za pierwszym tysiakiem. Cóż. Właściwie to nie chce go w żaden sposób streszczać albo spoilerować, polecam oglądać totalnie nie sprawdzając co to, ja tak zrobiłem i efekt był najciekawszy. Słowa kluczowe: przeznaczenie, przyszlość-przeszłość-teraźniejszość, surrealizm, "zakochany bez pamięci"-like, rycie bani. Polecam jak ch.uj. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 25 lipca 2010 Opublikowano 25 lipca 2010 filmem oczywiście interesuje się od dawna i od jakiego czasu leży na hd, ale niestety nie mam czasu go oglądać/oglądam kreskówki i inne badziewia/gram w gry wideo, no ale i na niego przyjdzie czas. jared graniem u jakiegoś nołnejma z belgii, którego film prawdopodobnie na trafi do dystrybucji w stanach na szczyty nie wrócisz, ale i tak ciesze się, że wracasz do grania po średnio udanej karierze muzyka rockowego. Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 26 lipca 2010 Opublikowano 26 lipca 2010 Jak mi się nie spodoba, to zgwałcę cię w ucho. 1 Cytuj
Flik 2 Opublikowano 26 lipca 2010 Opublikowano 26 lipca 2010 Film ok, ale zakonczenie beznadziejne. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 26 lipca 2010 Opublikowano 26 lipca 2010 (edytowane) Jared jest sposik. Zawsze go lubiłem, Jako aktora i o dziwo jako muzyka, bo czasem lubie sobie posluchac młodzieżowego grania co by sie poczuć pare lat mlodszym. A film bardzo fajny. Zakonczenie faktycznie jakies takie, ale jakoś wielkiej tragedii nie ma. Edytowane 26 lipca 2010 przez gekon Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 27 lipca 2010 Opublikowano 27 lipca 2010 (edytowane) ciekawostka: jared leto grał kiedyś zabójce johna lennona i musiał strasznie przytyć do tej roli co w ogóle nie zostało zauważone. takim balem wyglądającym jak szkieletor to każdy się zachwycał . najlepsza jego rola to ta gejowskiego kochanka colina farrela w aleksandrze. mam nadzieję, że wróci do tego typu kina. Edytowane 27 lipca 2010 przez Walter_Cronkite Cytuj
WWilk 2 Opublikowano 28 sierpnia 2010 Opublikowano 28 sierpnia 2010 (edytowane) Film jest totalnie z d'upy. Przez cały seans miałem wrażenie, że twórcy całkowicie olali fabułę, a w zamian postanowili zbombardować widza pseudo filozofią i efektami specjalnymi. Ktoś niedoświadczony obejrzy ten film, mało co skuma ale wśród swoich ziomków będzie pieprzył, jaki to jest mocny obraz, z jakim przesłaniem i w ogóle, sam nic nie zrozumie ale nie będzie krytykował, by nie wyjść na prostaka. Ktoś, kto już obejrzał swoje w życiu będzie ziewał i zmuszał się by dotrwać do ostatniej sceny. Pomieszanie chronologii wydarzeń, przeskoki w czasie itp. nie robią już na mnie wrażenia. Ten film niczym mnie nie zaskoczył, niczym nie przykuł mojej uwagi. Nie warto tego oglądać. Gdybym miał wystawić ocenę napisałbym że dla: prostaka będzie to 3/10, z tym że tego typu gość wystawiłby przynajmniej 8/10 coby się przypadkiem nie zbłaźnić człowieka który obejrzał w życiu coś więcej niż kolekcję filmów ze Stallone co najwyżej 5/10 za fajne laski i artystyczne ujęcia, ale równie dobrze można sobie obejrzeć jakiś dobry teledysk - efekt będzie ten sam. PS. Dzieciak który grał bohatera w młodości wygląda jak totalna pizda i cały czas miałem wrażenie, że wyciągnęli go z przytułku dla bezdomnych. Nie był nawet odrobinę podobny do Leto, co niezmiernie mnie wkur.wiało przez cały film. Edytowane 28 sierpnia 2010 przez WWilk Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 28 sierpnia 2010 Opublikowano 28 sierpnia 2010 wwilk ma prawde i mówi rację. nie podoba mi się. pretensjonalny. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 30 sierpnia 2010 Opublikowano 30 sierpnia 2010 figaro wielki krytyk filmowy wszystko wiedzący, a marnemu vanilla sky 8+/10 dał. ty WWilk też byś się przyznał czyim marnym alter-kontem jesteś, a nie jakieś farmazony sadzisz. film jest super i tyle, chociaż nie opowiada o walce dablju z terroryzmem. Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 30 sierpnia 2010 Opublikowano 30 sierpnia 2010 przepraszam? nie porównuj tego do vanilla sky, nigga, please. 1 Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 30 sierpnia 2010 Opublikowano 30 sierpnia 2010 Ale ten na poważnie jest dobry pomimo braku jakiegokolwiek źródełka Cytuj
marjano 161 Opublikowano 31 sierpnia 2010 Opublikowano 31 sierpnia 2010 pretensjonalny syf jak u kieslowskiego. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 1 września 2010 Opublikowano 1 września 2010 Ja wytrzymałem 10 minut, nadmuchany jak balon na weselu, idzcie w pisdu z takimi filmami. Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 14 września 2010 Autor Opublikowano 14 września 2010 pretensjonalny syf jak u kieslowskiego. Odpal jeszcze raz Salt i próbuj wyłapać nowe smaczki bo do kąciku filmowego się nie nadajesz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi