Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Posiadam 5 letniego pospolitego samsunga plasme 37" i jestem zielony w temacie. Chcialbym sie przesiasc na cos wiekszego, lepszego,  z konkretnym 3d i solidnymi okularami w cenie nie przekraczajacej 3000pln. Jak sie da to poleccie cos prosze.

• Odpowiedzi 703
  • Wyświetleń 103,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• mam bardzo dobrą zanjomość tematu, + wgląd do dokumentacji technicznych ( nie biuletynów ) 3 dużych marek Samsung/SONY/Sharp. I mogę stwierdzić że żaden, a to żaden samsung nie dorównuje SONY NX720 pr

• waldusthecyc
    waldusthecyc

witam, od paru tygodni aktywnie katuję 3d na różnych sprzętach, sam w domu korzystam na codzień więc wrzucę parę "praktycznych" kwestii ze strony użytkownika.   Zacznę od od technologii pasywnej i

• jeszcze jedno ważne !   w TV wejdź na :   Home > Ustawienia > Ekran> Ekran wejścia wideo> zakres dynamiczny HDMI> HDMI - ustaw na PEŁNY ( w konsoli tez musi być na PEŁNY)   Wię

Opublikowano

Mniej więcej w tym budżecie może znajdziesz Sony hx 750 40 cali. Jeżeli wystarczy tobie na ten tv to nawet nie szukaj dalej.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jako ze planuje zakup nowego TV, to się zapytam czy ktoś miał styczność z TV od Sony? Co o nich sądzicie. U patrzyłem sobie taki model http://m.euro.com.pl/telewizory-led-lcd-plazmowe/sony-kdl-47w805a.bhtml?gclid=CPTJ08-8ybcCFYGz3godPxoAWQ#fromNormal

A może coś innego polecacie? Za wszelkie rady-porady z góry dziękuję :)

Opublikowano

Od iluś stron piszemy, że TV 3D Sony to świetny wybór, więc twoje pytanie o styczność trochę nie na miejscu. Ja akurat z tym modelem nie miałem, ale patrząc po bebechach nie będziesz żałował, jednak ja na twoim miejscu jak bym miał do wydania ok 5 tyś. to wziął bym HX850, bardziej sprawdzony w bojach.