Sqtr78 1 038 Opublikowano 19 maja 2013 Opublikowano 19 maja 2013 Posiadam 5 letniego pospolitego samsunga plasme 37" i jestem zielony w temacie. Chcialbym sie przesiasc na cos wiekszego, lepszego, z konkretnym 3d i solidnymi okularami w cenie nie przekraczajacej 3000pln. Jak sie da to poleccie cos prosze. Cytuj
balon 5 341 Opublikowano 19 maja 2013 Opublikowano 19 maja 2013 Mniej więcej w tym budżecie może znajdziesz Sony hx 750 40 cali. Jeżeli wystarczy tobie na ten tv to nawet nie szukaj dalej. Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 4 czerwca 2013 Opublikowano 4 czerwca 2013 Jako ze planuje zakup nowego TV, to się zapytam czy ktoś miał styczność z TV od Sony? Co o nich sądzicie. U patrzyłem sobie taki model http://m.euro.com.pl/telewizory-led-lcd-plazmowe/sony-kdl-47w805a.bhtml?gclid=CPTJ08-8ybcCFYGz3godPxoAWQ#fromNormal A może coś innego polecacie? Za wszelkie rady-porady z góry dziękuję Cytuj
balon 5 341 Opublikowano 4 czerwca 2013 Opublikowano 4 czerwca 2013 Od iluś stron piszemy, że TV 3D Sony to świetny wybór, więc twoje pytanie o styczność trochę nie na miejscu. Ja akurat z tym modelem nie miałem, ale patrząc po bebechach nie będziesz żałował, jednak ja na twoim miejscu jak bym miał do wydania ok 5 tyś. to wziął bym HX850, bardziej sprawdzony w bojach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi