Jakim 1 791 Opublikowano 28 lipca 2010 Opublikowano 28 lipca 2010 skanik Miejmy nadzieję, że tym razem pokusza się o wersję zrozumiałą. Cytuj
jorrdqn 1 Opublikowano 28 lipca 2010 Opublikowano 28 lipca 2010 Nie wyjdzie poza Japonie tak samo jak Vesperia i ToG na Wii Cytuj
Enkidou 300 Opublikowano 28 lipca 2010 Opublikowano 28 lipca 2010 Nie wyjdzie poza Japonie tak samo jak Vesperia i ToG na Wii Dobra odpowiedź. Cytuj
Sanryu 0 Opublikowano 28 lipca 2010 Opublikowano 28 lipca 2010 Dopoki nie bedzie oficialnej zapowiedzi wersji "zrozumialej" przynajmniej dla US to niestety, ale lepiej nawet nie zwracac uwage na kolejnego Tales'a(ktory nas znowu ominie ) Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 28 lipca 2010 Opublikowano 28 lipca 2010 W tym przypadku jest większa nadzieja, bo jest to nowa gra a nie port z x360 .... no ale osobiście się nie podniecam, żeby sobie zawodu nie zrobić... Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 28 lipca 2010 Opublikowano 28 lipca 2010 (edytowane) Na wii jest SD .... to praktycznie nowa gra będzie bo robią w HD .... edit: no chyba, że tylko podbiją tekstury jak np w kolekcji GoW.... no ale chyba takiego numeru nie zrobią xD ....... ale w sumie to jest namco.... Edytowane 28 lipca 2010 przez sakiu Cytuj
jorrdqn 1 Opublikowano 28 lipca 2010 Opublikowano 28 lipca 2010 A xbox nie jest SD? >D No i grafika z tego nowej gry nie zrobi. Sadzac po skanie to bedzie mozna grac tam gdzie orginal sie skonczyl Ehh, nie moge sie doczekac, kiedy TGS? D: Cytuj
Kazuo 134 Opublikowano 28 lipca 2010 Opublikowano 28 lipca 2010 Niech no tylko te cholerne żółte szmaty nie wydadzą tej gry poza Japonię, to im zrobię taki nalot na chatę, że przypomni im się Hiroszima-Nagasaki. Port-nie port, mniejsza z tym, bo na PS3 strasznie brakuje porządnych joterpegów, a taki Tales zawsze trochę zmieniłby ten stan rzeczy. Cytuj
jorrdqn 1 Opublikowano 2 sierpnia 2010 Opublikowano 2 sierpnia 2010 F stands for "Future" -New epilogue-ish content starts half a year after the ending -Epilogue is about three script books worth of content -New artes and such -Hideo Baba is the producer Cytuj
jorrdqn 1 Opublikowano 4 sierpnia 2010 Opublikowano 4 sierpnia 2010 (edytowane) http://www.famitsu.com/game/news/1238401_1124.html Sophie: Will I... be left behind by everyone? [grave: Aston, Albert, Allen, Andrew, Anthony] It make me sad. It scares me. [grave: Aston changes into Asbel] Please save me. I'm so worried. Sophie: Ten years. Twenty Years. Thirty years. It'll pass so fast. I'll keep [unreadable kanji] your heart that calls for salvation eternally. Sophie: I... I wanted to stay with everyone too. Edytowane 4 sierpnia 2010 przez jorrdqn Cytuj
jorrdqn 1 Opublikowano 1 września 2010 Opublikowano 1 września 2010 http://jaysonic.blog42.fc2.com/blog-entry-1512.html#cm Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 7 października 2010 Autor Opublikowano 7 października 2010 demo ograne i cóż. Kapa. Jeśli chodzi oczywiści o cześc techniczną. Widać że to port z Wii. System walki to póki co kompletny chaos i nie wiadomo o co za bardzo biega podczas potyczek. Cytuj
Killabien 553 Opublikowano 8 października 2010 Opublikowano 8 października 2010 Też zagrałem w demo i podczas wlak czasami nie wiedziałem czy to ja steruje postacią czy jakieś AI. Ta scenka z początku gry wydaje się trochę biedna. brakuje w menu tutoriala, ten co jest podczas walki jest tylko raz i w czasie jego wyświatlania walka nadal trwa i nie wiedziałem na czym się skupić. Jeszcze ogarne demo pare razy i wtedy sie zobaczy. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 A mi demo akurat się podobało ..... choć pewnie to moja ostatnia przygoda z tym tytułem ;p Cytuj
Strife 228 Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 Zagrałem w demko i w porównaniu z demkiem Tales of Vesperia, to bieda z nędzą, ale i tak przywitałbym ten tytuł z otwartymi ramionami w zrozumiałym języku. Pewnie bamco znowu da dupy na całej linii <_< Cytuj
Sanryu 0 Opublikowano 14 lutego 2011 Opublikowano 14 lutego 2011 http://ataleoftworichards.com/ W koncu, a raczej "coming soon". W takich chwilach naprawde sie ciesze z braku blokady regionalnej w Ps3 Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 10 kwietnia 2011 Opublikowano 10 kwietnia 2011 W oczekiwaniu na graces F w USA wpadłem na ten fajny filmik przedstawiający zagrania jakie podczas walk można robić ;p Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Ehh, szkoda tylko, że takie combosy robi się wyłącznie na pokaz, a nie są stałym elementem walki. Powinni w jakimś talesie zrobić porządny system combosów, żeby takie akcja można było wyprowadzac choćby podczas starc z bossami. Cytuj
Josh the Boy 24 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Jak mniemam Xilia europejczykom też przejdzie koło nosa? Cytuj
estel 806 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Byleby wyszło w USA. Wtedy możemy zrobić jakiś forumowy import albo każdy sprowadzi sobie na własną rekę. Tak czy siak, jeżeli będzie wersja bez krzaków to ja wcześniej czy później napewno łyknę. Cytuj
Josh the Boy 24 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Jednak nie rozumiem tego. Wrzuciliby te Talesy chociaż na PSN/XBL. Patrząc z marketingowego punktu widzenia nic by przy tym nie ryzykowali, a na pewno wielu graczy spragnionych jRPG rzuciłoby się na te produkcje. A tak to my musimy się srać z importowaniem, a oni tracą wielu potencjalnych klientów. Bezsens i głupota jak dla mnie. Cytuj
estel 806 Opublikowano 8 października 2011 Opublikowano 8 października 2011 Pojawiły się filmiki tłumaczące zawiłości systemu walki i syntezy. Widać, że gość jest albo bardzo dobrze przygotowany, albo pasjonuje się marką. Oglądało się miło, a hype na grę skoczył mi o 100% jak zobaczyłem drzewko możliwych kombinacji ciosów w Alpha Arts Jestem zachwycony i teraz jedynym problemem pozostaje zdecydowanie się czy brać to, czy Kingdoms of Amalur na premierę. Część 1 Część 2 Część 3 Cytuj
kypq 718 Opublikowano 10 grudnia 2011 Opublikowano 10 grudnia 2011 .Sophi brzmi fajnie. Asbel - ok. Richard jak menel. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 14 grudnia 2011 Opublikowano 14 grudnia 2011 Zna ktoś datę premiery w UK/EU, czy jeszcze nie podali? Angielskie sklepy podaja 6 styczeń 2012. Natomaist wiadomo, że w USA wyjdzie w marcu 2012, coś nie chce mi się wierzyć, że u nas będzie szybciej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi