estel 806 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Ja słyszałem, że 3 luty w EU. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sanryu 0 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Ja z kolei slyszalem o "terminie" na wiosne 2012...czyli jeszcze troche trzeba poczekac. Cytuj Odnośnik do komentarza
kypq 718 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Jakoś Abyss na 3ds jest wcześniej w EU więc czemu Graces f miałby nie wyjść też pierw w Europie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sanryu 0 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 North America March 13, moze byc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Kolekcjonerka bedzie? Czy tylko japonce sie beda cieszyc z listow. Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Eurogamer podał, że EU "summer 2012" http://www.eurogamer.net/articles/2011-12-15-tales-of-graces-f-to-get-summer-2012-euro-release Dla mnie import z US, ewentualnie jak będzie kolekcjonerka w EU to kupię, a samą grę sprzedam ~_~ Cytuj Odnośnik do komentarza
Davis18 0 Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Witam czy któryś z użytkowników zamówił sobie kopię z ameryki. Niestety tylko w ameryce gra jest dostępna a nie ma podanej jeszcze daty premiery w europie a możemy poczekac jeszcze z 2 lata. I tu mam pytanie jeśli ktoś z was zamawiał to mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak jest najlepiej zamówić wiem że jest możliwość ebaya bądź amazon. Ale co do zamówienia to niewiem co i jak???. Albo znacie jakiś sklep z konsolami w Warszawie który realizuje takie zamówienia, bardzo zależy mi tym tytule. Cytuj Odnośnik do komentarza
dApo 313 Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 wiem że ROBSON.pl sprowadza gry za oceanu i jest z wawy możesz się zapytać Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Do mnie leci juz gra z US,chyba przerwe wszystko inne w co gram i odrazu sie wezme za ta pozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Strife 228 Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Do mnie też już leci, dobrze że Bamco nie robi jRpg'ów pod Europejczyków czy Amerykanów, normalnie chwała im za to, dobrze będzie zagrać w prawdziwe jRpg, bo ostatnio z tym ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Davis18 0 Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 (edytowane) kurcze no i klops pisałem do robsona i na dzień dzisiejszy nie mogą zamówić tego tytułu szkoda wielka. Tak sobie myślałem może któryś z użytkowników z warszawy będzie jeszcze ten tytuł zamawiał to mógłby jedną kopię dodatkowo zamówić to chętny byłbym na kupno w warszawie oczywiście, jeśliby była taka możliwość, Velius co o tym myślisz?Sam bym zamówił ale nie znam procedur a po drugie nie jestem zameldowany nigdzie w stolicy więc będzie naprawdę ciężko. Byłbym bardzo wdzięczny. Zastanawiam się ile zapłacicie za swoje kopie gry 199 zł to cena gry a z przesyłką pewnie wyjdzie z 230-240 zł ? Edytowane 12 Marca 2012 przez Davis18 Cytuj Odnośnik do komentarza
Strife 228 Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Dla mnie wyszło jakieś 180zł, w cenę wliczona flacha dla kumpla, bo jego żona mi to podsyła od hamburgerów, czekam jeszcze na grę, ale liczę że Xillie tez wypuszczą w zrozumiałym języku. Cytuj Odnośnik do komentarza
P-chan 195 Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 (edytowane) Ja poczekam do premiery europejskiej lub Graces'a zamówię trochę póżniej z USA, bo na razie znalazłem w normalnej cenie Abyss'a na 3DS'a, i tę grę wybrałem jako piorytet... Ale Ci co dostaną grę wcześniej to mam nadzieje, że podzielą się wrażeniami... Edytowane 17 Marca 2012 przez P-chan Cytuj Odnośnik do komentarza
Strife 228 Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Abbys 140h mi z życia wyciągnął, świetna gra jeden z lepszych Tales'ów, jedyny minus to te cholerne nieme skitsy. Graces F po ograniu demka i obejrzeniu paru gameplay'ów wydaje się być strasznie infantylny, ale to samo myślałem o Blue Dragon'ie, a grało się przyjemnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kypq 718 Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Ja poczekam do premiery europejskiej lub Graces'a zamówię trochę póżniej z USA, bo na razie znalazłem w normalnej cenie Abyss'a na 3DS'a, i tę grę wybrałem jako piorytet.. To twoje pieniądze, ale wybrałeś bardzo źle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Strife 228 Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Mógłbyś wyjaśnić dlaczego źle wybrał? Abbys to jedna z najlepszych odsłon Talesów, zresztą to samo mówią ludzie co grali w Graces, że to jedna z lepszych odsłon tej serii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sanryu 0 Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Trzeba zaznaczyc, ze to moze byc kwestia gustu, wiec nie ma "zlego" wyboru w kwestii Tales'ow Chyba, ze ktos sugeruje sie stronami takimi jak Gametrailers gdzie ToGf dostalo 6.7/10 jezeli sie nie myle. Ps. Chcialbym zauwazyc, ze temat powinien nosic nazwe Tales of Graces F(moze i sie czepiam, ale ubostwiam ta serie i chialbym aby bylo wszystko jak nalezy ) Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 (edytowane) Dobra właśnie kupiłem Graces F z VGP ..... cholera to chyba naprawdę mój ostatni import bo cenowo na poziomie Catherine, 200zł przekroczone.... A do tego trzeba doliczyć jeszcze za jakiś czas PSN 20$ na DLC do niej ;p ehhhh..... EDIT: BTW nie ma JP Voice Overa... mi to akurat nie przeszkadza, ale widzę już ten rage ;p Edytowane 19 Marca 2012 przez sakiu Cytuj Odnośnik do komentarza
Sanryu 0 Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Moim zdaniem glosy sa calkiem niezle(przynajmniej te co narazie uslyszalem ), ale IMHO dubbing w serii "Tales of" zawsze trzymal niezly poziom. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Ja poczekam do premiery europejskiej lub Graces'a zamówię trochę póżniej z USA, bo na razie znalazłem w normalnej cenie Abyss'a na 3DS'a, i tę grę wybrałem jako piorytet... Ale Ci co dostaną grę wcześniej to mam nadzieje, że podzielą się wrażeniami... Gdzie ten abyss w normalnej cenie? bo tez szukam A tales of graces F czeka az skoncze valkyria chronicles...tylko teraz to takie granie typu "aby szybciej skonczyc bo chce juz talesy ograc" Cytuj Odnośnik do komentarza
Drexciyan 8 Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 (edytowane) Abyss był na allegro 3 tygodnie temu za 199zł,jakis sklep z pl miał całe 5 sztuk. Edytowane 20 Marca 2012 przez Drexciyan Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Paczka dotarła, dzisiaj zaczynam po pracy. Jak nastukam troszkę godzin to coś naskrobię Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Wreszcie skonczylem valkyria chronicles,odpalilem Tales of Graces F i narazie sie zakochalem. Dla mnie narazie 10/10,ale to dlatego ze jestem zaslepionym fanbojem Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 lepsze to to niż vesperia/abyss? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sanryu 0 Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 System walki w sumie(IMHO) najlepszy z wszystkich serii "Tales of" Tak jak w poprzednich czesciach tlo fabularne zapewne zostanie zapomniane(same w sobie nie jest zle, ale sa to raczej sprawdzone powielane w pewnym sensie schematy), ale jak zwykle bohaterowie sa swietni( szczegolnie Sophie i Pascal XD). "Skits" pelny voice acting(czasami boki zrywac z ich pogaduszek jak i z kwestii wypowiadanych po walkach((znowu w szczegolnosci Sophie i Pascal XD)), graficznie widac, ze jest to port Wii, chociaz sam wyglad postaci mi sie podoba, Jrpg pelna geba Trzeba podkreslic, ze jezeli nie przypadly wczesniejsze Tales'y do gustu to i ta czesc pewnie tego nie zmieni. Ja tak jak i Velius jestem fanboy'em tej czesci( ba, calej serii Tales) i dla mnie najlepszy jrpg, ktoremu poswiecam kazda wolna chwile (ponad 35h na liczniku, a jeszcze gram "main arc"...heh a FFXIII-2 juz by byl dawno po napisach koncowych ) Jak ja sie modle by przetlumaczyli Xillie...a i InnocenceR, takze nie pogardze. Ps. Jedyne co mnie martwi to wyniki sprzedazy 120 tys. w pierwszym tygodniu. W sumie to nigdy jakis oszalamiajacych wynikow nie bylo z ta seria(nie liczyc Xillii), a nie wiem jaki jest prog "oplacalnosci" wydawania Tales'ow w US i EU. Oby NB bylo usatysfakcjonowane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi