Skocz do zawartości

The Beatles

rilgel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Imagine" to piosenka Lennona, więc uznać to za "kontakt z The Beatles" to jak obmacywać kobietę z jednym cycem. Nie, to nie to samo. Sprawdź The Beatles. To jest zespół, który m.in. wymyślił muzykę, tak że są dość wpływowi.

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Beatlesi mają moc, którą nie wszyscy dzisiaj zrozumieją. Posłuchajcie chociaż nagrań z koncertów, gdzie beatlesi byli zgłuszni przez krzyki, obrywali stanikami, a kobiety na ich piosenki dostawały orgazmu.

Opublikowano (edytowane)

1. Zgadzam się, bo przez niego się rozpadli

2. Najlepszy jest Help! i White Album (wedle mego gustu)

3. Obrażać to sobie możesz swoich kolegów, nie mnie , tak jestem fanbojem beatlesów.

4. Finito

Edytowane przez rilgel
Gość Grzegosz
Opublikowano

Katuję ostatnio Rubber Soul, Meet the Beatles i White Album. Revolver, Abbey Road i Sgt. Pepper's Lonely Heart Club Band znałem już wcześniej. Jezu. Cieszę się, że w końcu dorosłem do ich muzyki.

Opublikowano

Największy syf na świecie, zwykłe pop-rockowe je.banie.

To 100 raz bardziej już wolę się katować Black Sabbathem z Ozem na wokalu, albo oldskulowym traszem i oldskulowym doomem, których nienawidzę.

Opublikowano

Bardzo sobie wypraszam. Słucham także bluesa, rocka, psytrance'u, klasycznej i innej muzyki, pod warunkiem, że jest DOBRA.

Chociaż fakt, że 80% mojej muzyki stanowią różnej maści metale, to mój umysł pozostaje otwarty.

Opublikowano

Jest "I wanna hold your hand". Tak sie składa, że ja też słucham heavy metalu (Iron Maiden) ale gdyby nie beatlesi to by go wcale nie było. Byli prekursorami zarówno tego jak i innych gatunków (ech powtarzam się...).

Opublikowano

Różnica między Beatlesami, a resztą obecnych zespołów jest taka, że o nich będzie się mówiło i będzie się ich słuchało jeszcze 200 lat, a o tych pseudo-innowacyjnych zespołach zapominmy za 4 lata. Aha, Beatlesi byli jednymi z prekursorów rozluźnienia obyczajów, jaki inny zespół obecnie może się czymś takim pochwalić ?