Opublikowano 15 sierpnia 201014 l "Imagine" to piosenka Lennona, więc uznać to za "kontakt z The Beatles" to jak obmacywać kobietę z jednym cycem. Nie, to nie to samo. Sprawdź The Beatles. To jest zespół, który m.in. wymyślił muzykę, tak że są dość wpływowi.
Opublikowano 15 sierpnia 201014 l To jest zespół, który m.in. wymyślił muzykę juz kiedys o tym pisalem. muzyke wymyslil Lemmy. tak jak i seks, oraz narkotyki.
Opublikowano 16 sierpnia 201014 l ...bo sekunda kontaktu z Google boli? http://rs45.rapidshare.com/files/20819607/www.octaner.blogspot.com_-_Rubber_Ebbets.rar Nie boli, po prostu liczyłem na to, że zrobisz to za mnie.
Opublikowano 16 sierpnia 201014 l każdy ogarnięty już dawno się pokapował, że nie potrzebne są google. jest forum PSXE.
Opublikowano 16 sierpnia 201014 l ja dalej uzywam programu na literke t, daje rade i nie musze sie meczyc z rapbitszerem oka, posłuchałem troche tych Bitelsów, takie se.
Opublikowano 17 sierpnia 201014 l Autor Beatlesi mają moc, którą nie wszyscy dzisiaj zrozumieją. Posłuchajcie chociaż nagrań z koncertów, gdzie beatlesi byli zgłuszni przez krzyki, obrywali stanikami, a kobiety na ich piosenki dostawały orgazmu.
Opublikowano 17 sierpnia 201014 l I to sprawia, ze te piosenki sa za(pipi)iste? Że ludzie krzyczeli? Bo chyba czegoś nie rozumiem.
Opublikowano 17 sierpnia 201014 l Beatlesi po prostu wymyślili popelinę. Dlatego niektórzy tak bardzo ich kochają.
Opublikowano 19 sierpnia 201014 l Autor Beatlesi grali muzykę, która jakby była pierwowzorem wszystkich dzisiejszych gatunków, nie tylko popu.
Opublikowano 19 sierpnia 201014 l 1. Lennon to najch.ujowszy z bitelsów 2. Abbey Road to ich najlepsza płyta 3. rilgel to jakiś je.bany fanboj 4. epic thread dzięki obsolete
Opublikowano 20 sierpnia 201014 l Autor 1. Zgadzam się, bo przez niego się rozpadli 2. Najlepszy jest Help! i White Album (wedle mego gustu) 3. Obrażać to sobie możesz swoich kolegów, nie mnie , tak jestem fanbojem beatlesów. 4. Finito Edytowane 23 sierpnia 201014 l przez rilgel
Opublikowano 26 sierpnia 201014 l Katuję ostatnio Rubber Soul, Meet the Beatles i White Album. Revolver, Abbey Road i Sgt. Pepper's Lonely Heart Club Band znałem już wcześniej. Jezu. Cieszę się, że w końcu dorosłem do ich muzyki.
Opublikowano 26 sierpnia 201014 l Największy syf na świecie, zwykłe pop-rockowe je.banie. To 100 raz bardziej już wolę się katować Black Sabbathem z Ozem na wokalu, albo oldskulowym traszem i oldskulowym doomem, których nienawidzę.
Opublikowano 26 sierpnia 201014 l dawno już przespał swoją szansę, teraz to już niereformowalny metalhead raczej.
Opublikowano 26 sierpnia 201014 l Bardzo sobie wypraszam. Słucham także bluesa, rocka, psytrance'u, klasycznej i innej muzyki, pod warunkiem, że jest DOBRA. Chociaż fakt, że 80% mojej muzyki stanowią różnej maści metale, to mój umysł pozostaje otwarty.
Opublikowano 26 sierpnia 201014 l Autor Jest "I wanna hold your hand". Tak sie składa, że ja też słucham heavy metalu (Iron Maiden) ale gdyby nie beatlesi to by go wcale nie było. Byli prekursorami zarówno tego jak i innych gatunków (ech powtarzam się...).
Opublikowano 27 sierpnia 201014 l też słucham heavy metalu (Iron Maiden) ale gdyby nie beatlesi to by go wcale nie było.
Opublikowano 27 sierpnia 201014 l Różnica między Beatlesami, a resztą obecnych zespołów jest taka, że o nich będzie się mówiło i będzie się ich słuchało jeszcze 200 lat, a o tych pseudo-innowacyjnych zespołach zapominmy za 4 lata. Aha, Beatlesi byli jednymi z prekursorów rozluźnienia obyczajów, jaki inny zespół obecnie może się czymś takim pochwalić ?