Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż od dłuższego czasu mam problem z 2 padami od xboxa 360. A więc , tak naprawdę nie wiem czego dotyczy problem ale pady po mocniejszym uderzeniu o rękę po prostu się rozłączają . I tu pojawia się moje pytanie.

1. Czy jest to podstawą do reklamacji takiego pada.?

2. Gdzie takiego pada trzeba będzie wysłać i ile to będzie kosztowało.?

• Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Witam. Otóż od dłuższego czasu mam problem z 2 padami od xboxa 360. A więc , tak naprawdę nie wiem czego dotyczy problem ale pady po mocniejszym uderzeniu o rękę po prostu się rozłączają . I tu pojawia się moje pytanie.

1. Czy jest to podstawą do reklamacji takiego pada.?

2. Gdzie takiego pada trzeba będzie wysłać i ile to będzie kosztowało.?

Kup sobie akumulatoryki GP 2100 a problemów ze zbyt małymi bateriami/akumulatorami miał nie będziesz. Po prostu te aku sa odrobinę większe od zwykłych baterii i dzięki temu nie ma szans na rozłączenie pada związane z chwilowym otwarciem obwodu.

Edytowane przez Gooral
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie chcę zakładać nowego tematu więc dopiszę się tutaj. Mam taki denerwujący problem otóż lewy triger strasznie skrzypi. Strasznie to denerwujące jest. Co radzicie zrobić? Wolałbym nie rozkręcać...

Opublikowano

pomęcz go trochę. przesuń lekko w prawo i w lewo parę razy oraz ponawalaj go jakbyś miał adhd. u mnie to pomaga jak zaczyna skrzypieć.

Opublikowano

A ja mam takie pytanko zwiazane z padami i charge&kit

Mam pada białego i do niego kupiłem charge&kit (czyli akumulatorek i kabelek) - wszystko jest ok

po jakimś czasie kupiłem jeszcze pada czarnego (orginał) ale biały akumulatorek nie pasuje bo nie daje prądu do pada. W gniazdo z tyłu wchodzi normalnie ale nie zasila pada w prąd. Pady wygladają identycznie (budowa)i mają ta samą nalepke z specyfikacją

pytanko: czy do czarnych padów muszą być te czarne charge&kit'y??

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...