wrog 609 Opublikowano 27 września 2011 Opublikowano 27 września 2011 Niemożliwe. Nie uwierzę póki sam nie zobaczę. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 27 września 2011 Opublikowano 27 września 2011 około 3.9 GB Nieprawda bo 1.9GB 2 Cytuj
Gość szpic Opublikowano 27 września 2011 Opublikowano 27 września 2011 beta na ps3 ma 1.2 gb. Ciekawe co dodali na x'a Cytuj
soggare_PL 0 Opublikowano 27 września 2011 Opublikowano 27 września 2011 Battlefield 3 Beta na x360 1.3gb, właśnie mi się ściąga. Wyczekiwałem na maila od EA, a on od 30min był w SPAMie.. ah, takto już bym grał. Cześć Drogi graczu, W podziękowaniu za zakup edycji Medal of Honor Tier 1, pragniemy zaprosić Cię do udziału w beta testach wersji Xbox 360 na 48 godzin przed innymi graczami! Dzięki udziałowi w beta testach masz możliwość wcześniejszego wypróbowania największej premiery tego roku. Dla nas z kolei to okazja, by poznać Twoją opinię na temat naszej gry. Cytuj
sniadr 0 Opublikowano 27 września 2011 Opublikowano 27 września 2011 (edytowane) Siema, ja ciągle czekam ;[ rozumiem ze dostałeś maila a skąd pobierałeś ?? bo ja na rynku gier nic nie widzę do pobrania. Edytowane 27 września 2011 przez sniadr Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 27 września 2011 Opublikowano 27 września 2011 direct feedy z klocka wygląda dobrze Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 27 września 2011 Opublikowano 27 września 2011 Styl graficzny przypomina mi Mirror's Edge. Ja tam za dużego postępu nie widzę. No i te kanciaste bronie xD Cytuj
firana140 621 Opublikowano 27 września 2011 Opublikowano 27 września 2011 Wygląda jak mix bc2 i mirrors edge. Kolorowe elementy mocno wystają z ciemno szaro niebieskiego otoczenia. Cytuj
z2djtkose 74 Opublikowano 27 września 2011 Opublikowano 27 września 2011 (edytowane) Wizualnie to BC2 choć momentami mam wrażenie że ciut brzydsze. Rozwaliły mnie na minus kwadratowe cienie drzew , doczytujące się tekstury a na plus udźwiękowienie oraz ogólny feeling z gry. Ginie się faktycznie szybciej ale tak samo można siać zniszczenie szybciej No i nie wiem jak Wam ale mi się zawiesza beta po wyjściu z gry do głównego menu. Ogólnie to jestem zaskoczony na minus oprawą ale in plus miodem z gry , pogram całą noc to coś więcej napiszę. Edytowane 27 września 2011 przez z2djtkose Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 27 września 2011 Opublikowano 27 września 2011 (edytowane) I ja miałem okazje dzisiaj spedzić trochę czasu z betą i tak, szału nie ma jest pare fajny smaczków (szperacz oślepiający gdzie efekt wypada piorunująco, niekiedy świetne tekstury,oświetlenie ) ale ogólnie mnóstwo bugów i widac że to bardzo wczesna wersja bety , choc mam obawy tak jak to było w przypadku MOH że możemy doświadczyć tego samego wersji finalnej. Jednym słowem spodziewałem się cudów gdzie wraz z początkiem odkrywamy małe rozczarowanie ale z czasem da się ją lubić i tak swoją drogą, zaczynam coraz bardziej doceniać moc Gearsów trzecich Edytowane 27 września 2011 przez Bushisan 1 Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 27 września 2011 Opublikowano 27 września 2011 To powinno nazywać się demo a nie beta. Beta to wychodzi kilka miesięcy przed premierą jak GOW3 czy Halo Reach i widać zmiany/poprawki, mają na nie czas. Czekam na czwartek. Cytuj
popiol 16 Opublikowano 28 września 2011 Opublikowano 28 września 2011 Panowie jak zdobyć klucz do tej jutrzejszej bety? Cytuj
Gość Opublikowano 28 września 2011 Opublikowano 28 września 2011 Od jutra beta jest otwarta dla wszystkich. Cytuj
soggare_PL 0 Opublikowano 28 września 2011 Opublikowano 28 września 2011 Wczoraj wieczorem nie dało się zagrać (przynajmniej ja na pół godziny prób wszedłem do jednej gry, ale po 20 sekundach dostałem kickado lobby). Dziś pograłem trochę i chyba wycofuję preorder.. BC2 wydaje się dla mnie dużo lepsze. No ale nic, pogram jeszcze trochę i ocenię czy kupować bf3 czy faktycznie dać sobie spokój. Jest kilka fajnych nowości, ale ogólny wydźwięk jak dla mnie na minus. Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 28 września 2011 Opublikowano 28 września 2011 Jest spory wyciek filmików z bety na GT, póki co z tego co widzę to faktycznie nic specjalnego.Ale jutro otwarta beta to się wszystko osobiście przetestuje Cytuj
popiol 16 Opublikowano 28 września 2011 Opublikowano 28 września 2011 Jeżeli nie mam golda i betę zamierzałem przetestować na trialach 48 godzinnych (które jak wiadomo nie zmieniają statusu konta na gold, ale umożliwiają granie przez neta) to znaczy, że nie będę mógł jej pobrać jutro tylko dopiero za tydzień? ;/ Cytuj
poli_x 1 Opublikowano 28 września 2011 Opublikowano 28 września 2011 ma ktoś pod ręką możliwie najlepszą jakość gameplaya z Xboxa? Cytuj
FalsoVero 3 Opublikowano 28 września 2011 Opublikowano 28 września 2011 Z tego co da się wyczytać na różnych forach DICE nie zachwyciło i większość uważa, że gra mimo hucznych zapowiedzi jest taka sobie. Gdzie są hejterzy "koda" ? Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 28 września 2011 Opublikowano 28 września 2011 Ogólnie co do z jakości to mam skojarzenia z Crysis 2, coś się doczytuje, coś znika widać że brakuje naszym konsolom już mocy ale i też spędzając kolejny dzien nie rajcuje tak jak to było przy becie BC2 czy pełnej grze a przy wymianach ognia pojawia się smutek i tez zaczynam sie zastanawiać czy warto brać to na starcie a w pamięci mam bete z Halo Reach,Crysis 2,Gearsy 3 czy h.ujowego MOH i wiem że zbytnio nie różniły się od oficjalnej wersji Cytuj
Gość Opublikowano 29 września 2011 Opublikowano 29 września 2011 Kiedy dokładnie ma być beta do pobrania? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi