dexter 19 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 Czy ktos jeszcz oprocz mnie ma problem z zalogowaniem sie do GunClub ? Cytuj
PESinter 1 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 Jest w empiku już do kupienia! Kupiłem wersję PC w szczecińskim Empiku ale na konsole też mają po 219 zł ! Szczena mi opadła po zaczęciu, takiej oprawy graficznej się nie spodziewałem... MOC!! Cytuj
oskar_PL 34 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 Mam pytanko do grajacych czy na plycie jest wer.jezykowa Niemiecka ? .Bo jak jest Niemiecka to bedzie w DE Polski jeszyk na plycie . Zainstalowałem już wszystko (uf instalka jak na kompie ) i jest niemiecki Angielski ,Francuski ,RU , i Polski więc chyba nie musisz się martwić Ps. Na ulotce z betą Mass Effect pisze coś takiego: "Wcześniejszy dostęp wymaga konta EA/Origin oraz zarejestrowania jednorazowego kodu seryjnego udostępnionego przy zakupie BF3. Dla grających na PS3 WYMAGANE jest konto Xbox LIVE" Grasz na klocku? .Jeszcze jedno pytanie jest full PL czy tylko napisy? Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 Grasz na klocku? .Jeszcze jedno pytanie jest full PL czy tylko napisy? Tak mam na X0 i jest do wyboru Dubbing PL i ANG z napisami PL więc jestem mega zadowolony ^_^ Cytuj
Cr@sh 195 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 Masz filmik z multi- wygląda raczej lepiej niż beta http://www.youtube.com/watch?v=4XaxD3GNfOk&feature=player_embedded to jest filmik z X0 ? Jeśli tak to pluje sobie w brode, że skreśliłem tak szybko wersje na tą konsole... Cytuj
oskar_PL 34 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 Pisalem od dawna ze ,,PORT;; na xboxa bedzie lepszy od tego z PS3 to mnie minusowali fanboye....zal. 2 2 Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 (edytowane) Mam i ja kurde teraz tylko pozostaje z powrotem się odmienić na konsole i oddać kumplowi tego Ps3 "shrota" , gdyby nie seria Uncharted to dla mnie byłaby konsolą niewypał Edytowane 25 października 2011 przez Bushisan 3 3 Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 Jest już w Saturnie w Magnolii za 179. Sam nie kupuję na razie, ale jeśli ktoś z Wrocławia chciałby szybko pograć... Cytuj
WildFirePL 2 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 (edytowane) jestem juz na 7 poziomie, kurde jakos slabo widac te HD a zainstalowalem 2 płyty, poprostu gra na konsole jest brzydka bez dwoch zdań Edytowane 25 października 2011 przez WildFirePL 1 1 Cytuj
milekp 78 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 możecie się, kuźwa, wreszcie zdecydować - najpierw część mdleje z zachwytu jaka to piękna gra, by zaraz ktoś wszedł i stwierdził, że brzydka i słabo widać HD :confused: tak czy siak - jutro sam się przekonam Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 Tekstury co nie które ładne a nie które paskudne ale tak naprawdę grafika w tej grze jest genialna przez wszelkie inne bajery graficzne.Mnie się bardzo podoba Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 (edytowane) Fabuła singla to po prostu zrzynka z Black Ops, podobne momenty i patenty. Generalnie po grze się niczego specjalnego nie spodziewałem, to i się nie zawiodłem. Kolejny FPS jakich wiele. Graficznie nierówno, misje w nocy brzydko wyglądają. Najlepiej wygląda cały ten etap, który wszyscy znamy z pokazów , jednak jest on na samym początku i widać że najwięcej pracy poszło właśnie na niego, szkoda że takich misji w grze jest mało. Hype nakręcili wszyscy- EA, hejterzy COD i PC-towcy. A wyszło jak zawsze, DOBRA gra bez żadnych wodotrysków. Nie zrozumcie mnie źle, gra zasługuje na 7+ (single). Ale na miano króla FPS nie zasługuje. Zobaczymy za dwa tygodnie jak w tej walce wypadnie MW3. Jednak po tym co zobaczyłem gdy ograłem Battlefield 3 już teraz wiem że na pewno to COD w tym roku będzie znowu lepszy. Dziękuje. Edytowane 29 października 2011 przez .:marioo:. 2 Cytuj
Radovan 119 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 Multi Panie, kto by tam w singla grał Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 Wiem że tu jak i w CoD-ach chodzi tylko o multi, a singel to tylko dodatek. I własnie go oceniam. Jest przeciętny niestety. Brakuje pier.dolnięcia, dosłownie i w przenośni. Cytuj
Vulc 3 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 możecie się, kuźwa, wreszcie zdecydować - najpierw część mdleje z zachwytu jaka to piękna gra, by zaraz ktoś wszedł i stwierdził, że brzydka i słabo widać HD :confused: Oprawa rzeczywiście troszkę nierówna, ale ogólnie jest bardzo dobrze, nie masz się czego obawiać. Zwłaszcza oświetlenie daje radę, do tego świetne animacje żołdaków. Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 (edytowane) Na otwartych dużych mapach grafa trochę daje pindolem ale ogólnie do zjedzenia.Hardcorem jestem to i ustawiłem serwery. Było jeszcze lepiej, ciekawiej i pysznie .Singiel ładnie wygląda ale AI jak zwykle DICE nie popisało się po raz kolejny.No i stara spiewka, właśnie chyba serwery padły albo coś dłubią ? Jakies życzenia ? To ja poproszę DICE o wolne jutro Edytowane 25 października 2011 przez Bushisan Cytuj
dexter 19 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 (edytowane) Zalamalem sie, singiel skonczony w nie cale 6 godzin... Dodam jeszcze ze BC2 byl o wiele mniej liniowy. Edytowane 26 października 2011 przez dexter Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 w sumie to niezły lol, EA woła dodatkowo kase za online, a przy serwerach (pipi) robi do tego zawsze jest pierwsze żeby je wyłączać Cytuj
sushilabel 27 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 chcą, żeby ludzie nacieszyli sie singlem ;] heh, dzisiaj odbieram dopiero. Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 (edytowane) chcą, żeby ludzie nacieszyli sie singlem ;] heh, dzisiaj odbieram dopiero. albo, żeby odpoczęli sobie od emocji Edytowane 26 października 2011 przez Bushisan Cytuj
modjo 11 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 A może z narzekaniem na serwery poczekacie do ... premiery? 28.10.11 Cytuj
canuks 63 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 A może z narzekaniem na serwery poczekacie do ... premiery? 28.10.11 Jak pamiętam to serverey nie działały przy każdej premierze BF'a więc na co tu czekać ? Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 co do instalacji tekstur na X360 4GB o których pisałem: Cytuj
modjo 11 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 A może z narzekaniem na serwery poczekacie do ... premiery? 28.10.11 Jak pamiętam to serverey nie działały przy każdej premierze BF'a więc na co tu czekać ? Poczekamy, zobaczymy. Po prostu niesprawiedliwe są te opinie przed premierą. Może coś się zmieni. A może będzie gorzej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi