Ruther 158 Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Na wyborze ekwipunku możesz zmienić, każdej klasie osobno. Odpowiada za to przycisk "(Y) Wygląd". Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Ekran ekwipunku to jakaś padaka. Jest niesamowicie nieintuicyjny i nieporęczny, ten z BC2 był 100 razy lepszy. Pomijam już fakt, że nie można ubrać ruskiego pamperka w menu, tylko trzeba specjalnie podłączać się do serwera. Też mi to przeszkadza i nie tylko to. Menusy wręcz żywcem z gównianego Medal of Honor. Gra jest tak niedo..., że głowa mała. Mi, weteranowi Bad Company 2 i Vietnamu, ciężko znaleźć jakieś pozytywy w tej nowej wersji. Wszystko mi śmierdzi CoDem, do tego (może mam pecha) ludzie grający też jakby cofnęli się w rozwoju. Zero współpracy, tylko rushowanie na respawny przeciwnika. W BC 2 grałem tylko w trybie hardcore, tutaj w ogóle nie mogę tego odpalić, bo gier nie wyszukuje. Porażka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
rosomaq 15 Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Hej! Jest to pierwszy battlefield w jakiego gram, w tym roku przesiadka z CODa. Muszę przyznać że gra jest rewelacyjna, wciągająca na maksa. Grafika jest naprawdę bardzo dobra, trzeba wziąć pod uwagę rozległe mapy. Grywalność w multi jest rzeczywiście przemiodna. Takie akcje można tu odwalać, że ciężko jest to opisać. Można być indywidualistą, działać w pojedynkę, flankować ale najlepiej współpracować w zespołach. Naprawdę jestem w ciężkim szoku i zastanawiam się tylko dlaczego nie sprawdziłem poprzednich BFów. Kto się jeszcze zastanawia - grubo polecam! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
poli_x 1 Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 ' timestamp='1320176660' post='2500123'] Ekran ekwipunku to jakaś padaka. Jest niesamowicie nieintuicyjny i nieporęczny, ten z BC2 był 100 razy lepszy. Pomijam już fakt, że nie można ubrać ruskiego pamperka w menu, tylko trzeba specjalnie podłączać się do serwera. Też mi to przeszkadza i nie tylko to. Menusy wręcz żywcem z gównianego Medal of Honor. Gra jest tak niedo..., że głowa mała. Mi, weteranowi Bad Company 2 i Vietnamu, ciężko znaleźć jakieś pozytywy w tej nowej wersji. Wszystko mi śmierdzi CoDem, do tego (może mam pecha) ludzie grający też jakby cofnęli się w rozwoju. Zero współpracy, tylko rushowanie na respawny przeciwnika. W BC 2 grałem tylko w trybie hardcore, tutaj w ogóle nie mogę tego odpalić, bo gier nie wyszukuje. Porażka. Mowilem Ci przeciez,ze to poczatek,fakt menu nie zmienia ale rozgrywka jeszcze sie zmieni,ludzie beda nieco madrzejsi,dzieci pojda 8ego grac w coda,wyjdzie patch i bedziemy fragowac Cytuj Odnośnik do komentarza
Goldi69 1 Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Niby juz w Online wrzucilem ale nie kazdy tam zaglada. Panowie szukamy 2 chetne osoby do 4osobowych DM w Hardcorach, (rozgrywka 4 teamy po 4 ludzikow, pierwsi co 50 fraglesow natłuką wygrywaja), dodam ze tylko ogarniete osby potrzebne co ratio >1 maja moj gt: Goldi Ownz U do tego jeszcze mozecie dodac: JuanMag Oczywiscie od bidy inne tryby tez moza pograc, ale ten mi najbardziej pasi, bo nie ma pojazdow (czasem jeden lekki czolg) i nie ma campy takiej jak w DM 12vs12, bo tu trzeba Rush'owac bo czasem mimo pozytywnego ratio ktos na innym teami moze natluc pierwszy 50. Cytuj Odnośnik do komentarza
Goldi69 1 Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 ' timestamp='1320176660' post='2500123']W BC 2 grałem tylko w trybie hardcore, tutaj w ogóle nie mogę tego odpalić, bo gier nie wyszukuje. Porażka. Ja w filtrach obok Hardcore zaznaczam tez Piechota, wtedy znajduje mi duzo gier i grasz normalne hardcory Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 (edytowane) Dlaczego po skonczonej sesji nie mozna opuscic gry. Co za idiota to wymyslil, ze trzeba rozpoczac nowa gre by wyjsc z meczu...Przez to mam juz 27% quitow. Edytowane 2 Listopada 2011 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
milekp 78 Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 ja też tego nie pojmuję Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 (edytowane) Same here. Debilizm. Dzięki Goldi za informację. Edytowane 2 Listopada 2011 przez [InSaNe] Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 620 Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 xD Jest jakikolwiek sposób na wyjście z meczu bez dostawania kolejnego quita? Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 (edytowane) Nie wiem, moze uciekac do dashbordu. Niezle, ze Dice zapomnialo o tak istotnej rzeczy, jak zakonczenie pojedynku:) Edytowane 2 Listopada 2011 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
tomaszz04 6 Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 wyłączyć konsole/wyjść do menu zanim rozpocznie się następny mecz Cytuj Odnośnik do komentarza
JoZi 14 Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Ten online pass to coś w rodzaju VIP jak w BFBC2 (że można pograć na używce bez VIPa ale nie ma niektórych map) - czy bez online pass nawet nie odpali sie multiplayera? Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Online Pass jest tylko do grania online. Nie jest w stylu "VIP'a" z BC2 Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Wpadł już ktoś na pomysł jak dodać konto xbox 360 do ea by otrzymać dodatkową broń(gunclub)? Od tamtej pory wypisuję na różnych forach i sporo osób ma takie problemy i nikt nie zna na nie odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
JuanMag 159 Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 http://www.sadistic.pl/ostra-laska-vt91390.htm koles chyba gra w Bf3 Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 dobre:) dobrze że moja mi takich niespodzianek nie robi Cytuj Odnośnik do komentarza
JuanMag 159 Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Pytanie wie ktos czy mozna ustawic customy jak np w Halo i czy jest opcja LAN ja jej nigdzie nie widzialem i niezly debilizm jest w tworzeniu party , jestem z kumplem w party szukamy gre, ale wypierdziela nas do innych timow wtf ??? Cytuj Odnośnik do komentarza
superment 6 Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Właśnie, ten partymaker to jakiś badziew. Wie ktoś jak zrobić sobie party 4 osobowe i wejść do gry tak żeby być w jednym teamie? Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 W ogole matchmaking w tej grze to porazka. Zero myslenia u pracownikow DICE. Cytuj Odnośnik do komentarza
zbiszka 0 Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Mam kody online pass do bfa, jakby co to mogę wymienić się na coś ciekawego na xsa lub ps3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cr@sh 195 Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Myślałem, że w porównaniu do BC2 będzie tylko lepiej, niestety wiele rzeczy jest skopanych od matchmakingu i dołączania do znajomych po zapętlające się mapy (dzisiaj co dwie rundy wchodziło mi metro i tak z dobre 3x)bezużyteczne stingery etc. Ogólnie to możecie mnie zmieszać z błotem ale multiplayer nie przebija idealnego dla mnie Bad Company 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
kornixxxx 45 Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Wpadł już ktoś na pomysł jak dodać konto xbox 360 do ea by otrzymać dodatkową broń(gunclub)? Od tamtej pory wypisuję na różnych forach i sporo osób ma takie problemy i nikt nie zna na nie odpowiedzi. trzeba sciagnac demo fifa 12 albo np maddena i z poziomu tych gierek jest taka opcja aby polaczyc konta. dzwonilem do ea, odp jest oficjalna propozycja rozwiazania, narazie nic innego nie wymyslili. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Wpadł już ktoś na pomysł jak dodać konto xbox 360 do ea by otrzymać dodatkową broń(gunclub)? Od tamtej pory wypisuję na różnych forach i sporo osób ma takie problemy i nikt nie zna na nie odpowiedzi. trzeba sciagnac demo fifa 12 albo np maddena i z poziomu tych gierek jest taka opcja aby polaczyc konta. dzwonilem do ea, odp jest oficjalna propozycja rozwiazania, narazie nic innego nie wymyslili. śmiech na sali. Warto zainwestować w tego BF'a? Beta mnie odtrąciła, w pełnej wersji wyeliminowali te wszystkie bugi? Bo widzę że tu sporo narzekania. Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Warto zainwestować w tego BF'a? Beta mnie odtrąciła, w pełnej wersji wyeliminowali te wszystkie bugi? Bo widzę że tu sporo narzekania. Niedawno miałem ten sam problem, zaryzykowałem i... jestem bardzo zadowolony. Nadal czuć stare dobre Bad Company, jednak nowe mapki, animacje i bronie dają solidny powiew świeżości i gierka wciąga na multi tak jak BC2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi