kornixxxx 45 Opublikowano 14 grudnia 2011 Opublikowano 14 grudnia 2011 jakos nie widzialem aby wielu sie kwapilo grac z noktowizorem ja mam całkiem odmienne wrażenie. czytałem też opinie "chwalących się" tym dodatkiem jako sporym ułatwieniem. ja niestety, nie mogłem się przyzwyczaić, bo nigdy, z zasady nie dotykam snajperki ale dla kampera to "raj na ziemi" drogi kolego to nie jest luneta do karabinow snajperskich. noktowizor ma zoom tylko x1 Cytuj
Szalona Małpka 5 Opublikowano 14 grudnia 2011 Opublikowano 14 grudnia 2011 Jasne wszyscy wiemy każdy snajper to kamper i wogóle lamer ,ale powiedzcie jak się ma Back to Karkand ? Cytuj
milekp 78 Opublikowano 15 grudnia 2011 Opublikowano 15 grudnia 2011 (edytowane) drogi kolego to nie jest luneta do karabinow snajperskich. noktowizor ma zoom tylko x1 ups, wystarczyło nie grać z dwa tygodnie i zamotałem się kompletnie Wybacz mą gafę ;-) Edytowane 15 grudnia 2011 przez milekp Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 15 grudnia 2011 Opublikowano 15 grudnia 2011 shotgun z "grzechotką" to jakies przegiecie, przypomina mi sie obrzyn z gearsów 3. dzisiaj 2 strzalami skosiłem3 gości. Cytuj
Gość Opublikowano 16 grudnia 2011 Opublikowano 16 grudnia 2011 Jest gdzieś na necie pełna lista uzbrojenia ze statystykami (obrażenia, optymalny zasięg itd.)? Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 16 grudnia 2011 Opublikowano 16 grudnia 2011 http://symthic.com/?s=bf3 1 Cytuj
firana140 621 Opublikowano 16 grudnia 2011 Opublikowano 16 grudnia 2011 shotgun z "grzechotką" to jakies przegiecie, przypomina mi sie obrzyn z gearsów 3. dzisiaj 2 strzalami skosiłem3 gości. Ja tylko czekam aż jakiś developer posłucha wszystkich płaczliwych bobasów i zrobi FPSa w którym żeby kogoś zabić trzeba w niego wpakować 100 pocisków. Po jednym na każdy punkt HP. Cytuj
leszekch 5 Opublikowano 16 grudnia 2011 Opublikowano 16 grudnia 2011 czy na ixa są jakieś oszustwa bo spotkałem jakiś ruskich co kośili wszystkich jak wariaty gdzie byś nie wyszedł to już czekała lufa czołgu ,wiem nieraz cuda się zdarzają ale gość walił przez mury ,płoty z czołgu erpega zawsze trafiał . Cytuj
milekp 78 Opublikowano 16 grudnia 2011 Opublikowano 16 grudnia 2011 czy na ixa są jakieś oszustwa chodzi ci np. o wallhacki? To tak, niestety są - chociaż ja jeszcze się nie spotkałem z taką sytuacją. Cytuj
Gość Opublikowano 17 grudnia 2011 Opublikowano 17 grudnia 2011 Skończyłem singla - nudny i słaby. W porównaniu do kampanii w MW3 to po prostu gniot. Cytuj
DreicoPL 1 Opublikowano 22 grudnia 2011 Opublikowano 22 grudnia 2011 Witam mam pytanko może i banalne ale je zadam ,czy da się ustawić żeby było na mapie pięć flag a nie jak jest w standardzie trzy,cztery chodzi mi o Back To Karkand, czy to zależy od serwera. Cytuj
jarusiek 0 Opublikowano 27 grudnia 2011 Opublikowano 27 grudnia 2011 Spotkał się ktoś z takim problemem?- w misji nocna zmiana, konkretnie pod koniec trzeba ochraniac transport tego Al-Bashira na pokład samolotu- po wyjściu z budynku, a zaraz przed wejsciem na pokład gra wywala do menu i komunikat "Utracono połączenie z EA Online" za każdym razem W multi niema żadnych problemów. Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 28 grudnia 2011 Opublikowano 28 grudnia 2011 (edytowane) Dzisiaj wpadł mi achievement Gunsliger (za zrobienie 10 killi z każdej broni B2K) z tym że ostatnią bronią którą musiałem zabić był famas achiv wpadł dopiero po 525 killu ^_^ powinni zrobić achieva który brzmi tak : Find out which weapon is the best Edytowane 28 grudnia 2011 przez Darth Krizzo Cytuj
sushilabel 27 Opublikowano 29 grudnia 2011 Opublikowano 29 grudnia 2011 co się dzieje z serwerami do TDM i SQDM? od kilku dni mam pustą listę : / Cytuj
Witwiki 9 Opublikowano 29 grudnia 2011 Opublikowano 29 grudnia 2011 jak zrobic najszybciej baretke Nemesis Ribbons i Combat Efficiency Ribbon Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 29 grudnia 2011 Opublikowano 29 grudnia 2011 jak zrobic najszybciej baretke Nemesis Ribbons i Combat Efficiency Ribbon same wpadną z czasem, przynajmniej u mnie tak to wyglądało. Ja największy problem miałem z beretką za 7 asyst w jednej rundziej - zazwyczaj jak do kogoś zaczynałem strzelać to skutecznie, musiałem się pilnować żeby latać w grupce i puszczać wcześniej spust, oraz za walkę pojazdami powietrznymi. Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 29 grudnia 2011 Opublikowano 29 grudnia 2011 A kto za was nabił baretkę za walkę bronią stacjonarną ? wiem to tylko 2 kille w rundzie ale ja nie mogę zabić nikogo tym kornetem chyba będę musiał zrobić jakąś ustawke Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 29 grudnia 2011 Opublikowano 29 grudnia 2011 (edytowane) Na Wielkim Bazarze w trybie Podboju, koło bazaru jest ta śmieszna wyrzutnia, na początku rundy lecisz do niej - po chwili z naprzeciwka powinien wyjechać wóz opancerzony (2 strzały), albo humvee(chyba jeden strzał). tyle Edytowane 29 grudnia 2011 przez Ofsajd Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 31 grudnia 2011 Opublikowano 31 grudnia 2011 No próbowałem dzisiaj i nie idzie a nie chce mi się tracić całego meczu na kampienie więc przerzuciłem się na Little birda i odkryłem za(pipi)stą kombinację : Laser + Rakieta P/Z = Dwa namierzenia(jedno przez laser drugie przez rakietę),wrogi śmigłowiec wybucha i nawet flary nie pomagają bo rakieta jest naprowadzana laserowo PS: Tylko nie piszcie o tym na Battlelogu bo znerfią Cytuj
Manifestus 2 Opublikowano 7 stycznia 2012 Opublikowano 7 stycznia 2012 Spotkał się ktoś z takim problemem?- w misji nocna zmiana, konkretnie pod koniec trzeba ochraniac transport tego Al-Bashira na pokład samolotu- po wyjściu z budynku, a zaraz przed wejsciem na pokład gra wywala do menu i komunikat "Utracono połączenie z EA Online" za każdym razem W multi niema żadnych problemów. Ja mam ten sam problem, ale misja "Między młotek a kowadłem". http://w849.wrzuta.p...57/batlefield_3 http://w707.wrzuta.pl/obraz/ak1u9fWRGFj/pict0133 Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 7 stycznia 2012 Opublikowano 7 stycznia 2012 Wczoraj miałem to samo przedostatnia misja Kafarow.Wczytałem misje od początku i potem poszło bez problemu Cytuj
Manifestus 2 Opublikowano 7 stycznia 2012 Opublikowano 7 stycznia 2012 Racja, już wszystko działa. Cytuj
sniadr 0 Opublikowano 14 stycznia 2012 Opublikowano 14 stycznia 2012 Siema, czy tylko ja mam problem ze zalezieniem serwera, od wczoraj nic nie mogę znaleźć Cytuj
DreicoPL 1 Opublikowano 14 stycznia 2012 Opublikowano 14 stycznia 2012 (edytowane) Od wczoraj jest jakiś dzwon,nie idzie dołączyć do gry,przynajmniej na hardcore to jakaś masakra bo na normal to jeszcze da się czasami wbić, ale jak to bywa z battlefield zawsze miał problemy z serwerami pytanie kiedy to naprawią Edytowane 15 stycznia 2012 przez DreicoPL Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi