Skocz do zawartości

Battlefield 3

jarken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie uważacie, że w Battlefield 3 są za duże mapy jak na 16 osób? tak samo było w Battlefield BC2: Vietnam. jak już po 10 minutach kręcenia się po kontach i nie znalezienia nikogo wkurzałem się i wybiegałem na środek wtedy dostawałem w łeb od snajpera i wszystko zaczynało się od nowa. mam nadzieje na ten czerwcowy pakiecik może tam będzie coś dla mnie

raczej 24 osoby

Gość Zaqair
Opublikowano

Czy na x360 jest taki sam problem jak na ps3,ze znika dzwiek podczas grania?

Gość Zaqair
Opublikowano

To jeszcze jedno pytanie wiesza sie xbox360 jak gracie ?

Opublikowano

Mi się 2 razy zawiesił, dźwiek kilka razy, ale dawno temu. Pewnie patch nic nie naprawi :D

Gość Zaqair
Opublikowano

Mi się 2 razy zawiesił, dźwiek kilka razy, ale dawno temu. Pewnie patch nic nie naprawi :D

Ps3 bardziej sie wiesza,jak wyjdzie patch to dajcie info czy wam sie x360 wiesza bardziej niz wczesniej. Szczegolnie na serwerach prywatnych.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Czy tylko dla mnie ta gra stała się w ostatnich dniach niegrywalna? Lagi żyć nie dają. Nie jestem w stanie biec 5 sekund normalnie, bo postać co chwile drepcze w miejscu. Do którego serwera bym się nie podłączył, jest to samo. Od jakichś trzech dni tak mam. W weekend grałem i wszystko śmigało normalnie. Teraz się zastanawiam czy problem leży po mojej stronie, czy po stronie gry.

Edytowane przez Stinkmeaner
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Zastanawiam się nad kupnem i mam kilka pytań:

dużo osób gra jeszcze online? czytałem także, że niektóre osoby mają problem z lagami, często się to zdarza??

Edytowane przez grzes!ek*ps2
Opublikowano

Ale jesli masz kAputer, ktory poradzi sobie z BF3, to nie ma sensu kupowac go na konsole, bo to glupota. Na PC masz (CQ large, czyli wieksze mapy), wiecej graczy i duzy rozpie.rdol na mapie.

Z reszta co bede pisal - lap filmik z porownaniem: