Amer 1 370 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 czy macie jakis patent na zainstalowanie plytki nr 1 na HDD? zdaje sie ze bez tego konsola caly czas mieli krazek w trakcie zabawy online. Cytuj
Ins 5 757 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 Ultimate Battlefield 3 Simulator Cytuj
Netor 0 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 czy macie jakis patent na zainstalowanie plytki nr 1 na HDD? zdaje sie ze bez tego konsola caly czas mieli krazek w trakcie zabawy online. A w czym problem? Ja normalnie zainstalowałem obie płytki. Najpierw DVD1, później DVD2, następnie włączyłem grę po raz pierwszy, ściągnąłem patcha i wtedy dopiero uruchamiając grę zapytało o instalacje tekstur HD i to też zrobiłem. Cytuj
MadDziadpl 0 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 Włóż do środka płytkę z grą,bo zabotowaniu wyjdź do menu konsoli( opuść grę ),wejdź w moje gry,odnajdź tam BF3 płyta 1 ,i tam powinna pojawić się opcja:uruchom,zainstaluj - ot i cała filozofia;) Pozdrawiam. P.S. nie zapomnij wybrać opcji : zainstaluj:P Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 czy macie jakis patent na zainstalowanie plytki nr 1 na HDD? zdaje sie ze bez tego konsola caly czas mieli krazek w trakcie zabawy online. nie instalowałeś nigdy gier na X360, czy jak? Cytuj
LucasFGW 0 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 (edytowane) Seriously, people? Amerowi zapewne chodziło o to, że nawet po zainstalowaniu płytki napęd mimo wszystko cały czas pracuje. Miałem ten sam problem, ale pomogło zrestartowanie konsoli po instalacji. Edytowane 26 października 2011 przez LucasFGW 1 1 Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 (edytowane) Czy online pass działa na wszystkich kontach na konsoli czy tylko na jednym ? Edytowane 26 października 2011 przez Darth Krizzo Cytuj
canuks 63 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 Czy online pass działa na wszystkich kontach na konsoli czy tylko na jednym ? Tylko na jednym (tym na którym był wpisany ) tak było w BC2 i nie sądzę aby się to zmieniło Cytuj
Amer 1 370 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 Lekko to dziwne, niemniej wczoraj NIE pojawiała mi się opcja instalacji płyty numer 1 (2-ka tak!). Dziś "zaskoczyło" i już gra gitara. Nie było tematu zatem. Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 Czy online pass działa na wszystkich kontach na konsoli czy tylko na jednym ? Tylko na jednym (tym na którym był wpisany ) tak było w BC2 i nie sądzę aby się to zmieniło Odpowiem sobie na pytanie : online pass działa na wszystkich kontach na konsoli , przed chwilą sprawdziłem na dwóch kontach , Pchysical warfare , dogtagi i specact też działają. ^_^ Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 Wie ktoś jak połączyć konto xbox 360 z kontem ea? Nigdzie nie mogę znaleźć opcji dodania tożsamości a chciałbym dostać pistolet M1911 Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 (edytowane) Wie ktoś jak połączyć konto xbox 360 z kontem ea? Nigdzie nie mogę znaleźć opcji dodania tożsamości a chciałbym dostać pistolet M1911 Wejdź na EA.COM zaloguj się na konto , na stronie głównej będzie nazwa twojego konta , kliknij na nią będzie tam console personas , do wyboru są PS3, X0 i Wii powinno tam być link with existing... Edytowane 26 października 2011 przez Darth Krizzo Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 No tak i piszę brak tożsamości i nie wiem jak ją dodać by została wyświetlona. Cytuj
dexter 19 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 Ja mam inny problem i z tego co czytalem na innych forach nie tylko ja. Zdobylem jakies 200GS w Battlefieldzie i na konsoli jest wszystko ok ale na jakiejkolwiek innej stronie czy xbox.com czy playfire moj Gamescore sie nie zmienia a co najlepsze na playfire w ostatniej aktywnosci wyskakuje taki komunikat "Gamerscore increased by -225 to a total of 21030." WTF ? Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 (edytowane) Heh, co do singla, to rzeczywiscie jest sredni, miejscami wrecz slaby. Dice probowalo nasladowac MW i nie do konca im wyszlo. Filmowe akcje nie robia i choc jeszcze nie skonczylem, to raczej napewno MW w tym aspekcie zarzadzi! Gra ma rewelacyjne momenty, by zaraz do(pipi)ic czyms brzydkim! Podroz samochodem z rosjanami - juz homefront lepiej wygladal! Walka na parkingu, bosze - naprawde bedzie tak, ze MW ze swoim 5cio letnim silnikiem bedzie robil wieksze wrazenie w singlu, niz nowe dzielo DICE! Dobrze, ze multi daje rade,, bo tak bylbym calkowicie niezadowolony. Ogolnie nie dziwia mnie niskie noty! Edytowane 26 października 2011 przez easye Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 27 października 2011 Opublikowano 27 października 2011 (edytowane) Jak ma się full do bety ? Dużo jest tak tragicznych map jak w wersji testowej, co z grafą ? P.S : prosze o odp kogoś obiektywnego, a nie podjarańca, który gra w BFa trzymając się za jaja Edytowane 27 października 2011 przez 44bronx Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 27 października 2011 Opublikowano 27 października 2011 Nie no, jest poprawiona i to znacznie. Przy becie nie spedzilem godziny, tutaj nie ma juz tych bledow graficznych, jasne - widac uproszczenia, ale graficznie na bank jest o wiele lepiej. Cytuj
JoZi 14 Opublikowano 27 października 2011 Opublikowano 27 października 2011 (edytowane) Jest w BF3 jakaś specjalizacja/perk etc. dzięki któremu snajperowi ręka nie lata jak żulowi na delirce - tak jak bylo w becie? Edytowane 27 października 2011 przez JoZi Cytuj
DreicoPL 1 Opublikowano 27 października 2011 Opublikowano 27 października 2011 Z tego co pamiętam to wstrzymywałeś oddech wciskając lewy analog chyba że tu jest inaczej. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 27 października 2011 Opublikowano 27 października 2011 (edytowane) Jak sie otwiera spadochron? Wczoraj grajac odblokowalem lunete do jednego z karabinow, ale bardziej mi ona teraz przeszkadza, niz pomaga. Rozumiem, ze mozna ja zdjac w profilu zolnierza? Edytowane 27 października 2011 przez easye Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 27 października 2011 Opublikowano 27 października 2011 Jak sie otwiera spadochron? Wczoraj grajac odblokowalem lunete do jednego z karabinow, ale bardziej mi ona teraz przeszkadza, niz pomaga. Rozumiem, ze mozna ja zdjac w profilu zolnierza? Spadochron włączasz wciskając A i możesz go odtworzyć spadając z określonej wysokości , nie jest tak jak w BFBC2 że otwierałeś spadochron z pierwszego piętra a co do dodatków do broni to można je zmienić w głównym menu> mój żołnierz lub też przed respawnem . Cytuj
xFaKe14 0 Opublikowano 27 października 2011 Opublikowano 27 października 2011 No to zaczynamy na(pipi)iać w Bf3 jak ktoś chętny do pogrania Zapraszam xHubiix14 Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 27 października 2011 Opublikowano 27 października 2011 No i pogralismy, serwery dzialajace mozna policzyc na palcach jednej reki, na dodatek trzeba czekac w kolejce. Swietna premiera! Dzisiaj tez liznalem misje w kooperacji-taka sama padaka jak singiel, ale troche smiechu wiecej, szczegolnie jak kumplowi co sec padaly baterie w padzie, a bylismy juz na samym koncu misji ze smiglowcem. Co minute darlem sie do telewizora "podnos, podnos" i w tym momenci na moment prostowal, po to by znowu sie wylaczyc. najlepsze jest to, ze prawie przeszlismy Zastanawia tez was ro, dlaczego w wojskach za miliony dolarow nikt nie ma noktowizora? Misja w nocy, nic nie widac, a jedyne czego mozemy uzyc, to latarki... Jak tak dalej pojdzie to sprzedaje i biore MW3 przy premierze... Cytuj
kakus 13 Opublikowano 27 października 2011 Opublikowano 27 października 2011 Z tymi serwerami to PADAKA !!!. Myślalem że mi się router uwalił, co chwila wywala komunikat że zerwało połączenie z serwerem etc. okazało się że moi znajomi mają to samo przed chwilą wogóle całe EA pierd..... na morde. PORAŻKA !!!! za co my płacimy ? Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 27 października 2011 Opublikowano 27 października 2011 Za rewelacyjny i wciagajacy singiel .... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi