Gość Opublikowano 23 lutego 2011 Opublikowano 23 lutego 2011 Jak zrobia super kampanie, to CoD moze (pipi)c Cytuj
JacekW 5 Opublikowano 23 lutego 2011 Opublikowano 23 lutego 2011 Ja pierdziele trailer mnie zmasakrowal jezeli tak bedzie wygladal produkt finalny to zapominam o cod nawet od IW Cytuj
canuks 63 Opublikowano 23 lutego 2011 Opublikowano 23 lutego 2011 Zmasakrują to was problemy z serwerami jak t ma obecnie miejsce . Nie chce mi się wierzyć ze nagle EA?Dice da normalne serwery jak nie potrafią tego zrobić od czasów premiery BC1 .Zawsze coś się sypie ,nie da się normalnie pograć bo cie kopie w połowie meczu . Sorry jak tak bedzie sprawa wyglądać z BF3 to ja podziękuję za grę .Nie będę się w(pipi)iał na ułomnośći olewanie sprawy przez EA/DICE . 2 Cytuj
Gość Opublikowano 23 lutego 2011 Opublikowano 23 lutego 2011 Ja gralem z 40 razy w multi i nigdy nie bylo problemu. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 23 lutego 2011 Opublikowano 23 lutego 2011 Nie rozśmieszaj mnie :D ,ja rozegrałem prawie 1050 meczy na multi i nie raz wykopało mnie z byle przycyzny z serwera, nie zapisało statystyk , zresetowało level do 1 itp itd .Lista jest tak długa jak sraj taśma .POczytaj tematy o BC2 i forum DICE/BC2 .o mniejszych bugach jak samo działanie noża ,nie naliczanie punktów za paczki ammo i medyka nie wspomnę bo szkoda słów. Większośc to błedy małe ale cholernie uciążliwe i frustrujące 1 Cytuj
Amer 1 383 Opublikowano 23 lutego 2011 Opublikowano 23 lutego 2011 Z kolei ja mam nabite ponad 800h w multi. Zero problemów, lagów itp. I tak od premiery. Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 23 lutego 2011 Opublikowano 23 lutego 2011 U mnie to samo tyle, że mam znacznie mniej na liczniku. Wiadomo bugi się zdarzają, a problem z wejściem na serwer to może ze 2-3 razy miałem. Czyli tyle co nic. a co do nowego bf'a, chu.jnia że wersja na konsole będzie tak okrojona. Różnice graficzne jeszcze można przeboleć ale ilości graczy na mapie już nie. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 23 lutego 2011 Opublikowano 23 lutego 2011 Z kolei ja mam nabite ponad 800h w multi. Zero problemów, lagów itp. I tak od premiery. kolega z całym szacunkiem ale takie bajk bajki to ... Zobacz byle jaki temat BC2 i poczytaj na co ludzie narzekają i w jakiej liczbie .Samo DICE obiecało ptcha do BC2 i mówili o tym już 2 miesiące po premierze ze gra ma niedopracowania i do tej pory nie potrafią owego patcha napisać!!!! Co więcej co jakiś czas kręcą przy serwera a owoc tego taki ze zamiast lepiej to jest coraz gorzej . Wprawdzie naprawią jedną ale spieprzą 2 kolejne rzeczy . No ale starczy bo to temat o BF3 i mam nadzieje ze tym razem już podejdą do sprawy poważnie i dadzą solidne servery i nie będzie iddiotycznego tłumaczenia ze nie spodziewali się takiej ilość graczy i zainteresowania grą jak to miało miejsce w przypadku BC1 ,BF1943 i BC2 1 Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 23 lutego 2011 Opublikowano 23 lutego 2011 W BC 2 też byłą spora różnica w ilości graczy między konsolami a PC i co?Gorzej sie grało?Ja mam prawie 900 h i gdyby nie PES2011 to dalej bym cisnął. Cytuj
JacekW 5 Opublikowano 23 lutego 2011 Opublikowano 23 lutego 2011 kolega z całym szacunkiem ale takie bajk bajki to ... Zobacz byle jaki temat BC2 i poczytaj na co ludzie narzekają i w jakiej liczbie .Samo DICE obiecało ptcha do BC2 i mówili o tym już 2 miesiące po premierze ze gra ma niedopracowania i do tej pory nie potrafią owego patcha napisać!!!! Co więcej co jakiś czas kręcą przy serwera a owoc tego taki ze zamiast lepiej to jest coraz gorzej . Wprawdzie naprawią jedną ale spieprzą 2 kolejne rzeczy . No ale starczy bo to temat o BF3 i mam nadzieje ze tym razem już podejdą do sprawy poważnie i dadzą solidne servery i nie będzie iddiotycznego tłumaczenia ze nie spodziewali się takiej ilość graczy i zainteresowania grą jak to miało miejsce w przypadku BC1 ,BF1943 i BC2 Moze dla tego masz takie problemy bo kupiles internet w biedronce? 1 Cytuj
canuks 63 Opublikowano 23 lutego 2011 Opublikowano 23 lutego 2011 riposta na poziomie gimnazjalisty , jak masz tak brać udział w dyskusji to lepiej sie nie odzywaj .Chyba ze kolekcjonujesz posty na liczniku to kolejny wpadł . Cytuj
JacekW 5 Opublikowano 23 lutego 2011 Opublikowano 23 lutego 2011 Spokojnie kolego poprostu u mnie faktycznie byl lekki problem kiedy robili cos z serwerami ale w 99% wszystko chodzi pieknie i nie mialem problemow opisanych przez Ciebie. Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 23 lutego 2011 Opublikowano 23 lutego 2011 No to jesteś niestety w mniejszości,w sumie dla ciebie stety. Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 23 lutego 2011 Opublikowano 23 lutego 2011 Zmasakrują to was problemy z serwerami jak t ma obecnie miejsce .Nie chce mi się wierzyć ze nagle EA?Dice da normalne serwery jak nie potrafią tego zrobić od czasów premiery BC1 .Zawsze coś się sypie ,nie da się normalnie pograć bo cie kopie w połowie meczu . Sorry jak tak bedzie sprawa wyglądać z BF3 to ja podziękuję za grę .Nie będę się w(pipi)iał na ułomnośći olewanie sprawy przez EA/DICE . Problemy bywały z serverami BC2 ale wyolbrzymiasz zdecydowanie. Może masz coś z netem? W BC 2 też byłą spora różnica w ilości graczy między konsolami a PC i co?Gorzej sie grało?Ja mam prawie 900 h i gdyby nie PES2011 to dalej bym cisnął. na PC było tylko 8 graczy więcej w przypadku BC2. Na PC to już 3 razy więcej prawie. Co nie zmienia faktu że magia 64 graczy jest tylko na papierze super. Raz że przynajmniej w BF2 rozgrywkę 32v32 głównie kojarzę z chaosem, dwa już ja widzę jakie łącze i maszynę trzeba będzie mieć żeby to jakoś się ciągło. Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 25 lutego 2011 Opublikowano 25 lutego 2011 Potwierdzone mapy ze DLC to: - Strike at Karkand - Wake Island - Gulf of Oman - Sharqi Peninsula wypas! Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 28 lutego 2011 Opublikowano 28 lutego 2011 (edytowane) DICE pojechało na poligon wojskowy by nagrywać dźwięki - http://bf3blog.com/2011/02/designing-sound-for-battlefield-3/ nie mogę się doczekać osłuchania tej gry na dobrym sprzęcie. Edytowane 28 lutego 2011 przez MaZZeo Cytuj
canuks 63 Opublikowano 1 marca 2011 Opublikowano 1 marca 2011 Jeśli chodzi o dźwięk to już w BC2 był świetnie oddany realizm odgłosów broni co było jednym z wielkich plusów tej gry . Jeśli w BF3 będzie jeszcze lepiej to tylko się cieszyć Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 2 marca 2011 Opublikowano 2 marca 2011 No i mamy gameplay (z PC): http://www.ea.com/battlefield3/videos/faultline-ep1 Cytuj
Logan 79 Opublikowano 2 marca 2011 Opublikowano 2 marca 2011 (edytowane) Narescie jest animacja przeladowania broni przez szwejka po wystrzelanie calego magazynka i zaladowaniu nastepnego.( jak zostaly naboje w magazynku i koles zmienia magazynek to juz tego nie ma,tak jak powinno byc bo naboj zostal w komorze nabojowej)Dawniej tego chyba nie bylo. Preorder zlozony:D Edytowane 2 marca 2011 przez Logan Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 2 marca 2011 Opublikowano 2 marca 2011 To jest tak piękne ze aż mi sie wierzyć nie chce Moje marzenie od czasów MW1 sie ziszcza,graficznie i animacyjnie jak COD,rozwałka BC2 Cytuj
canuks 63 Opublikowano 2 marca 2011 Opublikowano 2 marca 2011 No i mamy gameplay (z PC): http://www.ea.com/battlefield3/videos/faultline-ep1 Nie no świetnie to wygląda ... lokacja chyba ta sama co w multi MOH bazar .Nie pamiętam dokładnie nazwy Cytuj
Gość Opublikowano 2 marca 2011 Opublikowano 2 marca 2011 Niech pokaza gameplay na konsole, bo ten o kant du.py idzie rozbic. Cytuj
dc1982 35 Opublikowano 2 marca 2011 Opublikowano 2 marca 2011 @cankus ta mapa z MoH to Kandahar który znajduje się w Afganistanie , natomiast w deskrypcji trailera mowa jest o pograniczu Iraku i Iranu możliwe że chodzi o Chorramszahr http://pl.wikipedia....ki/Chorramszahr , pozdrówki Edit; 30 sekunda HUD pokazuje "near Iranian border" więc to chyba jeszcze w Iraku miejscówka Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 2 marca 2011 Opublikowano 2 marca 2011 Niech pokaza gameplay na konsole, bo ten o kant du.py idzie rozbic. Zgadza się. Platforma wiodąca to PC, ale to konsolowcy KUPUJĄ gry, a nie tylko w nie grają Lepiej żeby tego nie zyebali. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi