Voytec 2 761 Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Wystarczy jedno ps3 i zespół który się skupi tylko na jeden konsoli a nie 3 różnych platformach i będzie gra jak na obrazku wyżej PS3 to nie worek bez dna. Nie jest workiem bez dna, ale konsolą, z której nie wycisnięto wszystkich soków. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Myślicie że na GDC coś więcej się dowiemy . Według mnie nie... dopiero coś w marcu się dowiemy więcej Cytuj Odnośnik do komentarza
Poscok 10 Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Miny przeciwpiechotne są w Battlefield play4free wiec może i tutaj będą. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Wystarczy jedno ps3 i zespół który się skupi tylko na jeden konsoli a nie 3 różnych platformach i będzie gra jak na obrazku wyżej PS3 to nie worek bez dna. Nie jest workiem bez dna, ale konsolą, z której nie wycisnięto wszystkich soków. Jasne... Od 3 lat taka sama gadka... Wybacz ale akurat Battlefield 3 i Crysis 2 to dowody na to, że konsole tej generacji już są bardzo daleko w tyle i żadni magicy kodowania tutaj nie pomogą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yabollek007 314 Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 O co wam chodzi z ta grafika? Wcale nie jest jakos duzo lepsza niz w KZ3. Owszem, moze i stoi oczko wyzej, ale to dalej ta sama liga. Nie przesadzajmy. Nie wiem co wy wszyscy tutaj widzicie. Bardzo daleko w tyle za PC to bylo PS2 podczas swojej ery, a nie PS3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 285 Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 zawsze jak tu zaglądam tylko widzę jak mazzeo smęci w tym temacie identycznie jak w bc2,jak tak lubisz narzekać to rób to w dziale xboxa bo taką chyba posiadasz konsole.ładny trailer ale za dużo na nim nie widać ale i tak nie moge się doczekać.Wiadomo może czy będzie otwarta beta? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 w ogole ocenianie grafiki na takich pół sekundowych rozmazanych i zaszumionych fragmentach to troche rpzesada, ja jedyne co niezlego zobaczylem to tekstury na karabinie podczas biegu w alecjce, cała reszta to tak ktorkie urywki że (pipi) tam widac tak naprawde, rownie dobrze to tam moze byc jakis sprytny filtr nałożony ktory daje efekt realizmu, a w rzeczywistosci wcale moze nie być jakiejs wielkiej ilosc detali itp, nic tam nie widac, poczekajmy do jakichs konkretów Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Różnica jest w interakcji z otoczeniem,K3 nie odstaje graficznie,jest inaczej pokazany,ale nei ma nawet startu do Battlefielda,zresztą taki Crysis też miał pozwalać na nią a wyszło już teraz że będzie bardzo ograniczona. Cytuj Odnośnik do komentarza
oTOMo 19 Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Myślicie że na GDC coś więcej się dowiemy . Według mnie nie... dopiero coś w marcu się dowiemy więcej W styczniu zapowiedzieli, że będzie "event" 1 marca na GDC właśnie odkrywający więcej szczegółów dotyczących bf3, ogólnie EA będzie robiło szum wokół ich tegorocznych premier w stylu Alice, Crysis 2 itp. (źródełko) Polscy developerzy też tam będą robić szum, ale to już inna historia Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 (edytowane) meh no wierzyć mi się nie chcę, ale zobaczymy wszyscy by się ucieszyli gdyby zapowiedzieli 32 graczy na konsolach, bo 24 gracze ponoć nie są potwierdzeni. EDIT: patrzcie co znalazłem http://www.offdutygamers.com/2011/02/battlefield-3-map-location-found/?utm_source=wordtwit&utm_medium=social&utm_campaign=wordtwit ktoś wynalazł mapę, którą widać na trailerze na stole. To Al Basrah w Iraku. Może single będzie w miarę realistyczny i miał klimat jak Black Hawk Down. Byłoby kapitalnie, bo jedyny konkurent, Modern Warfare stawia na jakieś ch.uj wie co. Edytowane 23 Lutego 2011 przez MaZZeo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 (edytowane) Na trailerze widac blysk lupy snajpera(22sek) moze teraz trzeba bedzie wiec skilla miec zeby strzelac ze snajperki . ja jeszcze niczego nie osadzam bo w sumie nic nie widzialem.Poczekam na wiecej szczegolow. Edytowane 23 Lutego 2011 przez zaq123456 Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Sądzę że w sytuacji gdzie będziemy mogli się czołgać strzał z e snajperki powinien być utrudniony, powinien być jeszcze uwzględniony kierunek wiatru bo nie mówię już o sile. Pamiętam jak w BC2 ludziska narzekali że lot kuli nie był prostu . Cholera przecież taki snajper "RAT" będzie jeszcze większym wrzodem niż w BC2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Sądzę że w sytuacji gdzie będziemy mogli się czołgać strzał z e snajperki powinien być utrudniony, powinien być jeszcze uwzględniony kierunek wiatru bo nie mówię już o sile. Pamiętam jak w BC2 ludziska narzekali że lot kuli nie był prostu . Cholera przecież taki snajper "RAT" będzie jeszcze większym wrzodem niż w BC2 pewnie dodadza jeszcze takie cos jak jest w MoH. Ze celownik w snajperce lata nawet jak stoisz w miejscu a do strzalu musisz "wstrzymac oddech" Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 481 Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 (edytowane) Fajnie by było gdyby granie snajperem wymagało naprawdę dużego skila. Wstrzymanie oddechu i wpływ wiatru na trajektorię pocisku powinno być w każdej grze. A jaka to by była satysfakcja z odstrzelenia łba przeciwnikowi z drugiego końca mapy. Edytowane 24 Lutego 2011 przez kudlaty88 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenikz 89 Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 no z tą snajpą już nie przesadzajcie, w bf1943 byla idealna i taka moglaby zostac Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Sądzę że w sytuacji gdzie będziemy mogli się czołgać strzał z e snajperki powinien być utrudniony, powinien być jeszcze uwzględniony kierunek wiatru bo nie mówię już o sile. Pamiętam jak w BC2 ludziska narzekali że lot kuli nie był prostu . Cholera przecież taki snajper "RAT" będzie jeszcze większym wrzodem niż w BC2 Przesada, akurat w BC2 snajpa wymaga skilla, szczególnie na większe dystanse i uwzględniając ruchome cele. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Może masz rację...bo nie było większej satysfakcji ze strzału jak koleś biegnący a tu bumm strzał w czachę . Ale z tym wstrzymaniem oddechu to świetny pomysł, chyba pierwszy raz mieliśmy to w którymś COD jeszcze z wersji PCtowej Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Ale z tym wstrzymaniem oddechu to świetny pomysł, chyba pierwszy raz mieliśmy to w którymś COD jeszcze z wersji PCtowej a ja to pamietam jeszcze w MGS na psxa ;p ale nie lubie wsytzymywac oddechu , wystarczajaco trudno jest trafic jak pocisk nie leci po prostej Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Tak, dodadzą jeszcze krzywą balistyczną, którą musielibyśmy uwzględniać i korygować odpowiednio urządzenia celownicze i wtedy będzie można mówić o realiźmie W sumie to nie taki głupi pomysł, bo wtedy trafienie z dużego dystansu będzie wymagało i dobrego oka i myślenia i czasu, więc automatycznie zmniejszyła by się grupa snajperów w teamie (patrz bc2), a to oznaczałoby nową jakość w graniu. Z samego trailera niewiele wynika, czekamy na większą ilość materiału Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 o nie nienienie zapominacie o czyms ważnym - jesli wymagacie calkowitego realizmu po snajperce to pomyślcie czy cala reszta jest realna? normalnie snajper zdejmuje z wielkiej odległosci mało ruchome ważne cele, i potrafi calymi dniami koczowac zeby je dorwac itp a nie biega razem z kumplami po polu walki strzelajac do drugiej grupy biegającej po polu gra jest szybsza i odmienna od realizmu wiec i celowanie zesnajperki musi byc dostosowane do gry, nie moze byc 100% realizmu i uzgledniania wiatru i 10 innych rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Ale mi nie chodzi o realizmy... tylko o utrudnienie dla snajpera bo ta klasa jest bardzo użyteczna i nie doceniana przykład ( snajper+ select ) choć jak zauważyłem mało graczy już pamięta do czego służy ta kombinacja , ale jak się gra przeciwko niej może być cholernie upierdliwa Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Zagrajcie sobie w leciwego Sniper Elite to spełnią się wasze marzenia. Tylko koniecznie na ustawieniach Realistic. Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 481 Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Zagrajcie sobie w leciwego Sniper Elite to spełnią się wasze marzenia. Tylko koniecznie na ustawieniach Realistic. Grałem w SE, trzy razy przeszedłem na najwyższym poziomie trudności. Najlepsza gra o snajperach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 (edytowane) Zagrajcie sobie w leciwego Sniper Elite to spełnią się wasze marzenia. Tylko koniecznie na ustawieniach Realistic. Grałem w SE, trzy razy przeszedłem na najwyższym poziomie trudności. Najlepsza gra o snajperach. nie dlugo sniper ghost warrior wiec ludzie beda mogli sie poczuc jak snajper. co do bf 3 licze ze bedzie wygladac jak u2 ;] i zniszczenia niech bede wieksze i losowe a nie ze wszystkie budynki sie wala w identyczny sposob Edytowane 24 Lutego 2011 przez zaq123456 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fuji 1 Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 SGW to wielki niewypał. W tej grze właśnie powinno być trudne strzelanie z tymi bajerami co wyżej napisaliście, a nie w BF gdzie gra nie polega tylko na misjach snajperskich Po trailerze nic nie mogę powiedzieć. Lekka ściema jak z Shift 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi