Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lesheq 8 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Tylko 1000 kodów do bety Battlefield 3, kto pierwszy ten lepszy! www.Battlefield3.com/codes-betamulti 13 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
elentario 6 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Tylko 1000 kodów do bety Battlefield 3, kto pierwszy ten lepszy! www.Battlefield3.com/codes-betamulti Prawie umarłem przez url.. Good joke! <headshot> Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Tylko 1000 kodów do bety Battlefield 3, kto pierwszy ten lepszy! www.Battlefield3.com/codes-betamulti ja sie w(pipi)ilem, po co mi ten MOh w takim razie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Tylko 1000 kodów do bety Battlefield 3, kto pierwszy ten lepszy! www.Battlefield3.com/codes-betamulti Byłem kolejnym który to łyknął. Łap plusa Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Oficjalna okładka Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Oraz zapomniałeś podać datę premiery 2 LISTOPAD 2011 jakby ktoś jeszcze nie wiedział Cytuj Odnośnik do komentarza
dApo 313 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 (edytowane) nie przypomina wam czegos ta okladka? jak w d.pe strzelil jest to "odbicie lustrzane" tej z bc2 z wieksza iloscia szczegolow Edytowane 5 Kwietnia 2011 przez dApo Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Hm... nie zauważyłem Cytuj Odnośnik do komentarza
CritiCalz 5 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Haha, faktycznie podobne te okładki Leniwe to Dice Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Oraz zapomniałeś podać datę premiery 2 LISTOPAD 2011 jakby ktoś jeszcze nie wiedział No to mamy dwa preordery na początek listopada U3 i BF3 :] Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 (edytowane) Jak bym tak pochopnie nie skladal pre-ordera. To bedzie BF3, anie BFBC3. Ci ktorzy nie widzilei BF2 niech lepiej sprawdza gameplay, bo to totalnie inne experience niz Bad Company. Po wstrzasajacym gameplay'u z singla BF3, nie wykluczam ze multi moze mi nie podejsc... Ile jeszcze trza czekac na pierwszy pokaz multi? Bo to co bedzie 16 kwietnia, to 12 min przedluzony gameplay tego co widzielismy wczesniej Jak ktos nie czytal, co bedzie w multi, to prosze: http://bf3blog.com/2...nfirmed-so-far/ To mi sie podoba: Deeper persistence, rankings. One of the issues with Bad Company 2 was that most of the weapons were unlocked before reaching half of the ranks. Says DICE in the GI interview, “we’re also making sure that there is a reason for you to reach the top rank. It doesn’t just end. There will be a lot of focus on persistence and how we present stuff to the player.” Nanjlepsze bronie, jak sie zblizamy do ostaniego levelu? I jeszcze jedno: 3 war-theaters: New York, Paris, Tehran, although it is unsure whether this is for the singleplayer campaign, multiplayer, or both. Czyzby mapy Paryz i New York (nawet okladka na to wskazuje)? Jakos to nie pasuje do BF Jzu widze kamperow na wiezy Eiffla, ktorym trza blachy sciagnac Edytowane 5 Kwietnia 2011 przez walek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Jak dla mnie to by mogli robic tylko bf. w 2010 to rdr tylko mnie oderwal od bf a tak to tylko bf. w tym roku bedzie to samo.na wakacje pewnie beta a pozniej 1-2 miechy i pelna wersja Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 (edytowane) Dla mnie PES i BF Ta gra to będzie fikcja,skoro Paryż będzie areną walk Edytowane 6 Kwietnia 2011 przez Litwin25 Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Dice rzekło: „poziom graficzny będzie co najmniej tak samo dobry, jak w ostatnich konsolowych częściach serii, a być może nawet lepiej od innych świetnie prezentujących się gier na konsolach” "Dobry" nie pasuje do BC2. Do przyjęcia już jest bliżej rzeczywistości. Poza tym "być może" to trochę mało jak na najbardziej pyskaty i najmniej skromy dev team ostatnich tygodni?! Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Dice rzekło: „poziom graficzny będzie co najmniej tak samo dobry, jak w ostatnich konsolowych częściach serii, a być może nawet lepiej od innych świetnie prezentujących się gier na konsolach” No to super, 6 miechow do konca developingu, i jeszcze nie wiedza jak gra bedzie wygladac. Obecnie BFBC2 vs BF3 (wersja PC) to przepasc, jesli bedzie 2x razy lepiej niz Bad Company 2 to bedzie to mala przepasc. Marnie to kurcze widze...<_< No dobra, pal licho tekstury ,oswietlenie, cieniowanie itd, istotne pytanie to... jak sobie konsola poradzi z zaawansowanymi animacjami. Jesli dorownuja pierwowzorowi, to szacun dla DICE. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Dice rzekło: „poziom graficzny będzie co najmniej tak samo dobry, jak w ostatnich konsolowych częściach serii, a być może nawet lepiej od innych świetnie prezentujących się gier na konsolach” "Dobry" nie pasuje do BC2. Do przyjęcia już jest bliżej rzeczywistości. Poza tym "być może" to trochę mało jak na najbardziej pyskaty i najmniej skromy dev team ostatnich tygodni?! Źródło? Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Dice rzekło: „poziom graficzny będzie co najmniej tak samo dobry, jak w ostatnich konsolowych częściach serii, a być może nawet lepiej od innych świetnie prezentujących się gier na konsolach” "Dobry" nie pasuje do BC2. Do przyjęcia już jest bliżej rzeczywistości. Poza tym "być może" to trochę mało jak na najbardziej pyskaty i najmniej skromy dev team ostatnich tygodni?! Źródło? http://www.ps3site.pl/hot-battlefield-3-juz-lepszy-od-call-of-duty-stabilne-30-fps-na-konsolach/68341/#more-68341 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Grafa może być ciut lepsza niż w BC2,byle nie było cieć w animacji i rozwałce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 (edytowane) Jak dla mnie grafa moze byc taka sama byle by nie bylo doczytywania sie tekstur w oddali,latajacych snajperow jesli sa daleko,zeby noz sie nie slizgal,ratio bylo pokazana na tablicy wynikow,mozliwosc posiadania 5-6 osob w druzynie i oczywiscie duzo lepsze serwery. Edytowane 9 Kwietnia 2011 przez zaq123456 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 W którymś artykule czytałem wczoraj że BF3 na PS3 będzie miało stabilne 30 FPS Cytuj Odnośnik do komentarza
elentario 6 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Jak dla mnie grafa moze byc taka sama byle by nie bylo doczytywania sie tekstur w oddali,latajacych snajperow jesli sa daleko,zeby noz sie nie slizgal,ratio bylo pokazana na tablicy wynikow,mozliwosc posiadania 5-6 osob w druzynie i oczywiscie duzo lepsze serwery. A jak było w BF2 z serwerami? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 (edytowane) Jak dla mnie grafa moze byc taka sama byle by nie bylo doczytywania sie tekstur w oddali,latajacych snajperow jesli sa daleko,zeby noz sie nie slizgal,ratio bylo pokazana na tablicy wynikow,mozliwosc posiadania 5-6 osob w druzynie i oczywiscie duzo lepsze serwery. A jak było w BF2 z serwerami? Roznie z nimi jest. raz dzialaja a raz grasz zeby sie dowiedziec ze nie naliczylo ci nic z ostatnich 3h gry.Zeby bylo smieszniej to na xbox 360 mialem wieksze problemy niz na ps3 Edytowane 10 Kwietnia 2011 przez zaq123456 Cytuj Odnośnik do komentarza
elentario 6 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Jak dla mnie grafa moze byc taka sama byle by nie bylo doczytywania sie tekstur w oddali,latajacych snajperow jesli sa daleko,zeby noz sie nie slizgal,ratio bylo pokazana na tablicy wynikow,mozliwosc posiadania 5-6 osob w druzynie i oczywiscie duzo lepsze serwery. A jak było w BF2 z serwerami? Roznie z nimi jest. raz dzialaja a raz grasz zeby sie dowiedziec ze nie naliczylo ci nic z ostatnich 3h gry.Zeby bylo smieszniej to na xbox 360 mialem wieksze problemy niz na ps3 Znam ten ból z Kz3, ale to jest jedyny problem rozgrywki w BF, czy lagi też się zdarzają? Pytałem kilka osób i w sumie nikt nie wspominał o zanikających statystykach i podobno rozgrywka jest płynna. Wiem, że to zły temat, ale jakby ktoś miał coś do dodania to proszę o PW. Pozdr. EOT Cytuj Odnośnik do komentarza
rpgfan 4 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zdarzaja sie. Nawet cofniecia w czasie sie zdarzaja. Zalezy na jaki serwer sie trafi Cytuj Odnośnik do komentarza
maztika 36 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 lagi przewaznie mialem z winy neta (chyba), ale nie wazne co napiszemy, jak nie grales po prostu sprobuj...i wez pare dni wolnego w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi