Opublikowano 10 maja 201113 l Czy prawdą jest, że DLC otrzyma za darmo każdy, kto zamówi grę przed premierą? Btw: Gdzie zamawiacie? Tak i w sklepie PE. Drugie i ostatnie pytanie: Gdzieś czytałem, że przy zakupieniu specjalnej edycji (nie wiem, czy chodzi o limitkę) dostaniemy więcej rang, true?. Z góry dzięki za odpowiedz. Pozdr.
Opublikowano 10 maja 201113 l Czy prawdą jest, że DLC otrzyma za darmo każdy, kto zamówi grę przed premierą? Btw: Gdzie zamawiacie? Tak i w sklepie PE. Drugie i ostatnie pytanie: Gdzieś czytałem, że przy zakupieniu specjalnej edycji (nie wiem, czy chodzi o limitkę) dostaniemy więcej rang, true?. Z góry dzięki za odpowiedz. Pozdr. Podobno: http://www.ppe.pl/news-7272-Battlefield_3_Limited_Edition__co_w_srodku.html Chociaż zobaczymy jak to będzie.
Opublikowano 12 maja 201113 l Ja bardzo żałuję, że ta gra wychodzi dopiero jesienią. Na studiach będę i nie zdążę zagrać, a po ograniu Battlefielda: Bad Company 2 jestem po prostu pewien, że ta gra będzie majstersztykiem w swej branży. Screeny z PSX Extreme mnie tylko w tym utwierdzają. Dwójka miała świetny singiel (choć minimalnie ciekawszy by mógł być, ale to taki mały minusik), świetne multi i ta powalająca grafa. Ostro bym się zdziwił, jakby ta gra okazała się nie wypałem, a jakby ktoś mi powiedział, że trójka to crap to bym nie uwierzył dopóki sam bym nie zagrał. No nic, zazdroszcze wam
Opublikowano 15 maja 201113 l Ilość fanów Battlefield'a na Facebooku przekroczyła milion. Czyżby niedługo nowy gameplay?
Opublikowano 15 maja 201113 l Ilość fanów Battlefield'a na Facebooku przekroczyła milion. Czyżby niedługo nowy gameplay? pewnie tak ale nie z okazji fanów na fb - bo ta akcja z milionem fanów dotyczyła tego 13nasto minutowego gameplaju co pokazali jakiś czas temu.
Opublikowano 27 maja 201113 l Napiszę to samo co w komentarzach na ppe.pl: Gameplay z konsol or GTFO!
Opublikowano 28 maja 201113 l GIFY DZIFKO Na konsolach jest to aktualnie nieosiągalne w RT, tylko filmik wchodzi w grę. Edytowane 28 maja 201113 l przez McDrive
Opublikowano 3 czerwca 201113 l http://www.ppe.pl/news-7972-Battlelog_w_Battlefield_3__za_darmo.html - battlelog czyli odpowiednik vipu z MW3 ZA DARMO - kampania w co-opie Jeśli to się potwierdzi to właśnie B3 zrobiło fatality Kotickowi.
Opublikowano 3 czerwca 201113 l Stream konferencji EA na E3 bedzie mozna ogladnac tutaj: http://www.battlefield.com/battlefield3/1/bf3-at-e3 (7 Czerwca chyba o 21 ) Edytowane 3 czerwca 201113 l przez zaq123456
Opublikowano 3 czerwca 201113 l Stream konferencji EA na E3 bedzie mozna ogladnac tutaj: http://www.battlefield.com/battlefield3/1/bf3-at-e3 (7 Czerwca chyba o 21 ) Potwierdzam: BattlefieldCan't make it to E3 this year? We have you covered. We'll be broadcasting LIVE from the Battlefield 3 booth on Tuesday, June 7th starting at 1PM PT. Make sure you tune in to see the latest Battlefield 3 videos, gameplay, interviews and more!
Opublikowano 6 czerwca 201113 l A więc tak we wrześniu dostajemy betę szkoda bo liczyłem na sierpień . A premiera gry to 25 październik. Ja jeszcze szczękę zbieram z ziemi , choć to wersja PC, osobiście brakowało mi pokazu z wersji konsolowej.
Opublikowano 6 czerwca 201113 l Oby do września. Gra prezentuje się niesamowicie, choć multiplayer pachnie trochę Crysisem... Czekam na wpis Myszy.
Opublikowano 6 czerwca 201113 l ciekawe czy odważą się pokazać gameplay z konsolowej wersji na E3. Bo to co pokazali z pc po prostu masakruje gały
Opublikowano 6 czerwca 201113 l Jak na razie wszystko to gameplay z PC....więc mam na obecną chwilę wy(pipi)ane na tą grę A ty się Rozi nadal jaraj grą której nie ujrzysz zapewne w tej postaci jaką widziałeś na E3
Opublikowano 6 czerwca 201113 l Nom masakruje. Tylko co z tego skoro nie wiadomo jak to na konsolach wygląda. Jakby wyglądało to by się pochwalili a tak...
Opublikowano 6 czerwca 201113 l Jak wiadomo Sony lubi się z EA, więc mam nadzieję na jakiś exclusive gameplay z BF3 na PS3 na konfie Sony.
Opublikowano 6 czerwca 201113 l Ta gra to niszczyciel. Efekty dymu i eksplozji są zarąbiste. Zawiodłem się jednak, bo liczyłem na pokaz wersji konsolowej. Miejmy nadzieję, że jeszcze na E3 zaprezentują, bo do premiery już tylko 4 miesiące, a tu nic nie pokazali.
Opublikowano 6 czerwca 201113 l A więc tak we wrześniu dostajemy betę szkoda bo liczyłem na sierpień . A premiera gry to 25 październik. Ja jeszcze szczękę zbieram z ziemi , choć to wersja PC, osobiście brakowało mi pokazu z wersji konsolowej. Beta otwarta od wrzesnia. Ci co kupili moh mieli obiecana bete wczesniej.jak kupilem crap of honor na darmo to sie wkur.wie
Opublikowano 6 czerwca 201113 l Jakby okazało się to o czym pisze Assphalt to Sony zmiotłoby całą konkurencję na E3.
Opublikowano 6 czerwca 201113 l Nudny gameplay pokazali, kilkuminutowa jazda czołgiem, gdzie z początku nic się nie dzieje, a potem strzelanie do innych czołgów. No rewelacja po prostu, do tego gość grał na kompie. Nie wiem jak oni chcą rywalizować z COD-em (pokazywanym na konsoli), który miał znacznie lepszą prezentację.
Opublikowano 6 czerwca 201113 l Oby do września. Gra prezentuje się niesamowicie, choć multiplayer pachnie trochę Crysisem... Czekam na wpis Myszy. Trochę popłynąłeś. Grałeś kiedykolwiek w zwykłego BFa?
Opublikowano 6 czerwca 201113 l Nudny gameplay pokazali, kilkuminutowa jazda czołgiem, gdzie z początku nic się nie dzieje, a potem strzelanie do innych czołgów. No rewelacja po prostu, do tego gość grał na kompie. Nie wiem jak oni chcą rywalizować z COD-em (pokazywanym na konsoli), który miał znacznie lepszą prezentację. Dużo pokazali już z 'akcji chodzonej' więc taki fragment gry nie zdziwił mnie. Audio jest fantastyczne! Mam nadzieję, że na konferencji Sony zaprezentują rozgrywkę z wersji na konsole. Na razie numer 1 tych targów jak dla mnie.
Opublikowano 6 czerwca 201113 l Zwyrol, serio oczekujesz od gier tylko non-stop ekszyn + nie trzymający się kupy scenariusz który jest tylko po to, żeby usprawiedliwić łódź podwodną w centrum nowego jorku? Teraz już wiem do kogo są adresowane gry pokroju CoD Żeby Cię zadowolić, to pewnie na tej pustyni, podczas jazdy czołgiem powinien się zdarzyć: -atak ninja -atak mudżahedinów na koniach -wilcze doły pełne aligatorów -jakaś akcja z ratowanie ziomków z rozbitego czołgu -retrospekcja z bitwą pod el alamejn -10 powiewających flag na każdym czołgu -z 5 żartów odnośnie arabów -zderzenie dwóch odrzutowców nad czołgami