elentario 6 Opublikowano 10 maja 2011 Opublikowano 10 maja 2011 Czy prawdą jest, że DLC otrzyma za darmo każdy, kto zamówi grę przed premierą? Btw: Gdzie zamawiacie? Tak i w sklepie PE. Drugie i ostatnie pytanie: Gdzieś czytałem, że przy zakupieniu specjalnej edycji (nie wiem, czy chodzi o limitkę) dostaniemy więcej rang, true?. Z góry dzięki za odpowiedz. Pozdr. Cytuj
McDrive 3 114 Opublikowano 10 maja 2011 Opublikowano 10 maja 2011 Czy prawdą jest, że DLC otrzyma za darmo każdy, kto zamówi grę przed premierą? Btw: Gdzie zamawiacie? Tak i w sklepie PE. Drugie i ostatnie pytanie: Gdzieś czytałem, że przy zakupieniu specjalnej edycji (nie wiem, czy chodzi o limitkę) dostaniemy więcej rang, true?. Z góry dzięki za odpowiedz. Pozdr. Podobno: http://www.ppe.pl/news-7272-Battlefield_3_Limited_Edition__co_w_srodku.html Chociaż zobaczymy jak to będzie. Cytuj
TyskiPL 64 Opublikowano 12 maja 2011 Opublikowano 12 maja 2011 Ja bardzo żałuję, że ta gra wychodzi dopiero jesienią. Na studiach będę i nie zdążę zagrać, a po ograniu Battlefielda: Bad Company 2 jestem po prostu pewien, że ta gra będzie majstersztykiem w swej branży. Screeny z PSX Extreme mnie tylko w tym utwierdzają. Dwójka miała świetny singiel (choć minimalnie ciekawszy by mógł być, ale to taki mały minusik), świetne multi i ta powalająca grafa. Ostro bym się zdziwił, jakby ta gra okazała się nie wypałem, a jakby ktoś mi powiedział, że trójka to crap to bym nie uwierzył dopóki sam bym nie zagrał. No nic, zazdroszcze wam Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 15 maja 2011 Opublikowano 15 maja 2011 Ilość fanów Battlefield'a na Facebooku przekroczyła milion. Czyżby niedługo nowy gameplay? Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 15 maja 2011 Opublikowano 15 maja 2011 Ilość fanów Battlefield'a na Facebooku przekroczyła milion. Czyżby niedługo nowy gameplay? pewnie tak ale nie z okazji fanów na fb - bo ta akcja z milionem fanów dotyczyła tego 13nasto minutowego gameplaju co pokazali jakiś czas temu. Cytuj
Jakim 1 797 Opublikowano 27 maja 2011 Opublikowano 27 maja 2011 Obejrzyjcie całe. Są nowe fragmenty gameplayu, jazda czołgiem itp. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 27 maja 2011 Opublikowano 27 maja 2011 Napiszę to samo co w komentarzach na ppe.pl: Gameplay z konsol or GTFO! Cytuj
McDrive 3 114 Opublikowano 28 maja 2011 Opublikowano 28 maja 2011 (edytowane) GIFY DZIFKO Na konsolach jest to aktualnie nieosiągalne w RT, tylko filmik wchodzi w grę. Edytowane 28 maja 2011 przez McDrive Cytuj
Daffy 10 630 Opublikowano 3 czerwca 2011 Opublikowano 3 czerwca 2011 http://www.ppe.pl/news-7972-Battlelog_w_Battlefield_3__za_darmo.html - battlelog czyli odpowiednik vipu z MW3 ZA DARMO - kampania w co-opie Jeśli to się potwierdzi to właśnie B3 zrobiło fatality Kotickowi. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 3 czerwca 2011 Opublikowano 3 czerwca 2011 (edytowane) Stream konferencji EA na E3 bedzie mozna ogladnac tutaj: http://www.battlefield.com/battlefield3/1/bf3-at-e3 (7 Czerwca chyba o 21 ) Edytowane 3 czerwca 2011 przez zaq123456 1 Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 3 czerwca 2011 Opublikowano 3 czerwca 2011 Stream konferencji EA na E3 bedzie mozna ogladnac tutaj: http://www.battlefield.com/battlefield3/1/bf3-at-e3 (7 Czerwca chyba o 21 ) Potwierdzam: BattlefieldCan't make it to E3 this year? We have you covered. We'll be broadcasting LIVE from the Battlefield 3 booth on Tuesday, June 7th starting at 1PM PT. Make sure you tune in to see the latest Battlefield 3 videos, gameplay, interviews and more! Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 6 czerwca 2011 Opublikowano 6 czerwca 2011 A więc tak we wrześniu dostajemy betę szkoda bo liczyłem na sierpień . A premiera gry to 25 październik. Ja jeszcze szczękę zbieram z ziemi , choć to wersja PC, osobiście brakowało mi pokazu z wersji konsolowej. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 6 czerwca 2011 Opublikowano 6 czerwca 2011 Oby do września. Gra prezentuje się niesamowicie, choć multiplayer pachnie trochę Crysisem... Czekam na wpis Myszy. Cytuj
Daffy 10 630 Opublikowano 6 czerwca 2011 Opublikowano 6 czerwca 2011 ciekawe czy odważą się pokazać gameplay z konsolowej wersji na E3. Bo to co pokazali z pc po prostu masakruje gały Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 6 czerwca 2011 Opublikowano 6 czerwca 2011 Jak na razie wszystko to gameplay z PC....więc mam na obecną chwilę wy(pipi)ane na tą grę A ty się Rozi nadal jaraj grą której nie ujrzysz zapewne w tej postaci jaką widziałeś na E3 Cytuj
da$io 110 Opublikowano 6 czerwca 2011 Opublikowano 6 czerwca 2011 Nom masakruje. Tylko co z tego skoro nie wiadomo jak to na konsolach wygląda. Jakby wyglądało to by się pochwalili a tak... Cytuj
Assphalt 17 Opublikowano 6 czerwca 2011 Opublikowano 6 czerwca 2011 Jak wiadomo Sony lubi się z EA, więc mam nadzieję na jakiś exclusive gameplay z BF3 na PS3 na konfie Sony. Cytuj
McDrive 3 114 Opublikowano 6 czerwca 2011 Opublikowano 6 czerwca 2011 Ta gra to niszczyciel. Efekty dymu i eksplozji są zarąbiste. Zawiodłem się jednak, bo liczyłem na pokaz wersji konsolowej. Miejmy nadzieję, że jeszcze na E3 zaprezentują, bo do premiery już tylko 4 miesiące, a tu nic nie pokazali. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 6 czerwca 2011 Opublikowano 6 czerwca 2011 A więc tak we wrześniu dostajemy betę szkoda bo liczyłem na sierpień . A premiera gry to 25 październik. Ja jeszcze szczękę zbieram z ziemi , choć to wersja PC, osobiście brakowało mi pokazu z wersji konsolowej. Beta otwarta od wrzesnia. Ci co kupili moh mieli obiecana bete wczesniej.jak kupilem crap of honor na darmo to sie wkur.wie 1 Cytuj
McDrive 3 114 Opublikowano 6 czerwca 2011 Opublikowano 6 czerwca 2011 Jakby okazało się to o czym pisze Assphalt to Sony zmiotłoby całą konkurencję na E3. Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 6 czerwca 2011 Opublikowano 6 czerwca 2011 Nudny gameplay pokazali, kilkuminutowa jazda czołgiem, gdzie z początku nic się nie dzieje, a potem strzelanie do innych czołgów. No rewelacja po prostu, do tego gość grał na kompie. Nie wiem jak oni chcą rywalizować z COD-em (pokazywanym na konsoli), który miał znacznie lepszą prezentację. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 6 czerwca 2011 Opublikowano 6 czerwca 2011 Oby do września. Gra prezentuje się niesamowicie, choć multiplayer pachnie trochę Crysisem... Czekam na wpis Myszy. Trochę popłynąłeś. Grałeś kiedykolwiek w zwykłego BFa? Cytuj
elentario 6 Opublikowano 6 czerwca 2011 Opublikowano 6 czerwca 2011 Nudny gameplay pokazali, kilkuminutowa jazda czołgiem, gdzie z początku nic się nie dzieje, a potem strzelanie do innych czołgów. No rewelacja po prostu, do tego gość grał na kompie. Nie wiem jak oni chcą rywalizować z COD-em (pokazywanym na konsoli), który miał znacznie lepszą prezentację. Dużo pokazali już z 'akcji chodzonej' więc taki fragment gry nie zdziwił mnie. Audio jest fantastyczne! Mam nadzieję, że na konferencji Sony zaprezentują rozgrywkę z wersji na konsole. Na razie numer 1 tych targów jak dla mnie. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 6 czerwca 2011 Opublikowano 6 czerwca 2011 Zwyrol, serio oczekujesz od gier tylko non-stop ekszyn + nie trzymający się kupy scenariusz który jest tylko po to, żeby usprawiedliwić łódź podwodną w centrum nowego jorku? Teraz już wiem do kogo są adresowane gry pokroju CoD Żeby Cię zadowolić, to pewnie na tej pustyni, podczas jazdy czołgiem powinien się zdarzyć: -atak ninja -atak mudżahedinów na koniach -wilcze doły pełne aligatorów -jakaś akcja z ratowanie ziomków z rozbitego czołgu -retrospekcja z bitwą pod el alamejn -10 powiewających flag na każdym czołgu -z 5 żartów odnośnie arabów -zderzenie dwóch odrzutowców nad czołgami Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi