Nemesis 1 268 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Ja od samego początku po obejrzeniu tych wszystkich materiałów z gry mam wrażenie, że konsole jeszcze to pociągną... Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 To, że w czwartek zobaczymy gameplay z konsol to plota czy oficjalne info? Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Nie wiem, MaZZeo dał cynk że będzie w czwartek. Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Raczej grają tu na myszce z klawiaturą bo takiej płynności w celowaniu to na konsolach chyba nie ma ;p Jesli chodzi o pierwszy filmik, to jest on z PC. Wkleilem go dla porownania z trailer'em. Chyba nie czytales mojego posta uwaznie To, że w czwartek zobaczymy gameplay z konsol to plota czy oficjalne info? To nie plota, http://n4g.com/news/782936/battlefield-3-to-be-on-jimmy-fallon-show-next-thursday Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Mówiłem o tym drugim . Ale pewnie nie grałem z "pro graczami" którzy zarabiają tak na życie bo hamburgery prezentują sobą nie za duży poziom. Cytuj Odnośnik do komentarza
rpgfan 4 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Bojkot DLC do BF3 Cytuj Odnośnik do komentarza
LiSoQuan 23 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Na tym gameplayu z metra niezbyt widac te zniszczenia które tak reklamują. Przeważnie jest tylko skrypt animacja dymu, pyłu i drobnych kamieni ale sama powierzchnia się ne zminia. Jedyny element który sie uszkadza to róg ściany - efektownie wygląda. W 4:33 jest moment kiedy wbiegamy po skodach i jest wybuch... widać jak płyty lub kasetony spadają z sufitu.. tylko że sam sufit wygląda tak samo po wybuchu jak przed...nadal są te kasetony, które spadły. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 (edytowane) Bojkot DLC do BF3 Haha , już widzę jak im wyjdzie ten bojkot. Ja tam biorę na premierę z Karklandem. Płacz o to, że preorderowcy będą mieli jakieś tam dodatkowe pukawki na starcie jest żałosny. I tak, w BF bronie podstawowe są całkiem, całkiem, a odblokowywanie kolejnych idzie całkiem szybko. Początek ogrywania multi to i tak spacer we mgle, ogarnianie map musi trochę potrwać. EDIT Przeglądałem właśnie oferty na http://www.battlefield.com/pl/battlefield3/1/kup-battlefield3 i widzę, że ultima oprócz Karklandu i wcześniejszego unlocka broni daje Battlefield 1943 w gratisie do zamówienia: http://www.ultima.pl/battlefield_3_pl_edycja_limitowana/i9911/ To kolejny bonus przy zamówieniu BF3 czy tylko oferta jednego sklepu? Edytowane 13 Czerwca 2011 przez Pryxfus Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Mi na wcześniejszym odblokowaniu broni nie zależy,bo pewnie będą takie błędy jak w BC2 i Thomsonie,bardziej zależy mi na mapach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Observer 10 237 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 (edytowane) http://www.cdaction.pl/news-19981/e3-2011-battlefield-3---dinozaury-dzwignia-handlu.html Edytowane 13 Czerwca 2011 przez Observer 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Przeglądałem właśnie oferty na http://www.battlefield.com/pl/battlefield3/1/kup-battlefield3 i widzę, że ultima oprócz Karklandu i wcześniejszego unlocka broni daje Battlefield 1943 w gratisie do zamówienia: http://www.ultima.pl/battlefield_3_pl_edycja_limitowana/i9911/ To kolejny bonus przy zamówieniu BF3 czy tylko oferta jednego sklepu? To jest zapowiedziany na e3 bonus do Bf3 tylko na ps3 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Wiadomo może o której godzinie jest ta prezentacja? Na nasz czas oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 (edytowane) http://www.joystiq.com/2011/06/15/battlefield-3-console-version-to-debut-on-jimmy-fallon-thursday/ That's set to change tomorrow night, as Late Night with Jimmy Fallon will debut the console version of Battlefield 3. Specifically, the Battlefield Blog reveals that Jimmy will be demonstrating the PS3 version of the game with the help of DICE's Johan Dohl. The show is scheduled to air tomorrow night at 12:35AM (11:35PM CST). Ale o której to jest na nasz to nie wiem ;p Ktoś mógłby obliczyć heh... aha dla jasności news był pisany wczoraj. Edytowane 16 Czerwca 2011 przez SłupekPL Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 jak sie nie myle to program leci jakos wlasnie teraz ? Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 (edytowane) Nawet jeśli, to dzisiaj było Uncharted 3 (niestety, level z E3 na statku). Battlefield 3 będzie jutro naszego czasu. A odnośnie Battlefield 3 - cieszy, że pokazują grę na PS3. To, w połączeniu z "wykładem" DICE na temat programowania na PS3 i użycia Cella daje nadzieję na dobrą wersję Edytowane 16 Czerwca 2011 przez SzczurekPB Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Ha, wszystko sie juz niedlugo okaze. Wysmienicie. Skoncza sie domniemania Cytuj Odnośnik do komentarza
humanno 201 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 mam nadzieje ze bedzie to gdzies w dobrej jakosci do obejrzenia. Ja tam jestem dobrej myśli jak ktos bedzie wiedzial dokladnie o ktorej to bedzie niech pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Rowniez jestem dobrej mysli. Szczerze powiedziawszy to liczylem na to, ze rano wejde na forum i zobacze posty w stylu: "O (pipi)a, jak to wyglada" i takie tam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 to ktorej wkoncu to będzie? okolo 6:35 nad ranem czasu PL Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Mam tylko nadzieje, ze to nie bedzie zaden nowy fragment z gry, tylko ktorys ze wczesniej juz pokazywanych. Majac porownanie bedzie mozna stawiac wstepne werdykty. Poza tym u Fallona raczej nowych fragmentow nikt nigdy nie pokazywal, c'nie? U3 to 2 razy wczesniej znane i Killzone 3 tez Cytuj Odnośnik do komentarza
elentario 6 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Mam tylko nadzieje, ze to nie bedzie zaden nowy fragment z gry, tylko ktorys ze wczesniej juz pokazywanych. Majac porownanie bedzie mozna stawiac wstepne werdykty. Poza tym u Fallona raczej nowych fragmentow nikt nigdy nie pokazywal, c'nie? U3 to 2 razy wczesniej znane i Killzone 3 tez COD pokazał nowy gameplay u Fallona, ale to wołało o pomstę do nieba - widzieliście? Kolejna sprawa to jakość nagrania z programu - pozostawia wiele do życzenia (U3, KZ3). Oby DICE przestało się bawić z graczami konsolowymi i zaraz po programie dali dostę do jakości HD. Cytuj Odnośnik do komentarza
humanno 201 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 (edytowane) Mam tylko nadzieje, ze to nie bedzie zaden nowy fragment z gry, tylko ktorys ze wczesniej juz pokazywanych. Majac porownanie bedzie mozna stawiac wstepne werdykty. Poza tym u Fallona raczej nowych fragmentow nikt nigdy nie pokazywal, c'nie? U3 to 2 razy wczesniej znane i Killzone 3 tez COD pokazał nowy gameplay u Fallona, ale to wołało o pomstę do nieba - widzieliście? Kolejna sprawa to jakość nagrania z programu - pozostawia wiele do życzenia (U3, KZ3). Oby DICE przestało się bawić z graczami konsolowymi i zaraz po programie dali dostę do jakości HD. zgadza się. Podobnie odebrałem to co pokazali z MW3. Nie to żebym jakos sie podpalał na temat MW3 vs BF3, ale to wyglądało strasznie ubogo. W dodatku koleś latał celownikem jakby go joypad parzył. Ja nie mam wątpliwości ze bedzie to CoD:BO tylko inne misje i nowe zabawki, tym razem juz ni ch*ja sie dam sie namówić na kupno.. Edytowane 16 Czerwca 2011 przez humanno Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Bo z tym Fallonem to tak jest, niby mówił że jest graczem, że lubi strzelanki a jak przychodzi co do czego to gra jak typek nawalony w 3 pizdy i jeszcze pyta czym sie strzela albo przeładowuje. Na dodatek to wszystko na wizji :| Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Mam tylko nadzieje, ze to nie bedzie zaden nowy fragment z gry, tylko ktorys ze wczesniej juz pokazywanych. Majac porownanie bedzie mozna stawiac wstepne werdykty. Poza tym u Fallona raczej nowych fragmentow nikt nigdy nie pokazywal, c'nie? U3 to 2 razy wczesniej znane i Killzone 3 tez COD pokazał nowy gameplay u Fallona, ale to wołało o pomstę do nieba - widzieliście? Kolejna sprawa to jakość nagrania z programu - pozostawia wiele do życzenia (U3, KZ3). Oby DICE przestało się bawić z graczami konsolowymi i zaraz po programie dali dostę do jakości HD. MW3 u Fallona pokazali akcje z pontonem () i gre w multi, ale w przypadku BF3 mam nadzieje, ze w muliti sie nie beda piep.rzyc, tylko od razu pokaza singla I oby nie byl ten nudny fragment z E3... Szczerze, to chce zeby pokazali Fault Line na PS3. Wtedy albo zacznie sie placz i zawod, albo fapowanie Cytuj Odnośnik do komentarza
ziemia1 685 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 http://www.youtube.com/watch?v=JLCFQyqEoHA Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi