Skocz do zawartości

Battlefield 3 - single player i ogółem

jarken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

myślę że mogę już złożyć zamówienie

wcale tak źle nie wygląda jak można by się spodziewać

Edytowane przez dApo
Opublikowano

Wygląda średnio, zwłaszcza po przechwałkach że ludzie nie wierzyli że grają w wersje na PS3.

bf3 jest robiony głownie pod DX11 więc nie wiem czego tak naprawdę się spodziewasz po 6 letnim sprzęcie?

Opublikowano

Dziękuję Dice,wg. mnie zrobiliście więcej niż od was wymagałem,grafa dużo lepsza niż w BC2,jak widziałem jak seria z M16 ryje porecze balkonów,kruszy beton to mi się słabo robiło myśląc jak to będzie w multi wyglądało :P Jak dla mnie jest super dobrze,pewnie najmocniejsze kompy będą miały lepszą grafę,ale my na 6 letnim sprzęcie będziemy mieli grafikę równą lub lepszą od większości polskich użytkowników pc-ta.

• Plusik 3
Opublikowano

wcale tak źle nie wygląda jak można by się spodziewać

Wygląda to bardzo dobrze , można być spokojnym o wersję na ps3 .

Panowie, wszyscy wiemy, ze na PC będzie wyglądać gra najlepiej, ale nie popadajmy aż w takie czarne myśli, że gra mogła by wyglądać źle O.o

Takiej możliwości nigdy nie było. Jestem aż zdziwiony takimi słowami... Są na rynku gry/serie o które możemy być z miejsca spokojni ;)

Opublikowano (edytowane)

Wygląda dobrze, może nawet bardzo dobrze... ale nic ponad to. Od wersji PC różni się niby tylko (głównie) jakością oświetlenia (widać wyraźnie brak GI)... ale jak widać to wystarczy aby efekt był wyraźnie słabszy.

Edytowane przez Emet
Opublikowano (edytowane)

Wygląda średnio, zwłaszcza po przechwałkach że ludzie nie wierzyli że grają w wersje na PS3.

Myślę, że pomyliłeś B3 z Rage :rolleyes:

Przynajmniej ja czytałem tą historię i ona dotyczyła Rage.

Edytowane przez SzczurekPB
Opublikowano

Niektórzy to chyba na łeb upadli z niemałej wysokości.. :) Patrzcie na BF3 przez pryzmat gier na konsole, a nie PC. To będzie zdecydowanie najładniejsza gra na naszą platformę. Jeżeli ktoś wierzył w to, że dostaniemy 1:1 z wersją PC, to powinien poczytać o parametrach konsol vs komp złożony z podzespołów umożliwiających ciupanie na maksymalnych detalach. Znając życie po spotkaniu rodzinnym u 'Romana Kowalskiego' który będzie chciał pokazać BF3 na swoim, super, ale niestety niedostatecznie dopakowanym kompie dojdziemy do wniosku, że znowu jesteśmy wygrania zasiadając w fotelu, przed rąbanym tv, nie inwestując w sprzęt kilku dodatkowych tys. amen

Opublikowano (edytowane)

@ elentario

To nie będzie najładniejsza gra na konsole... w sumie takie stwierdzenie należałoby pozostawić bez komentarza... (chyba, że nie widziałeś żadnych exów na PS3...) Inna sprawa, że oprawa na tak wysokim poziomie w połączeniu z destrukcją jak najbardziej robi wrażenie i w swojej kategorii BF będzie pewnie bezkonkurencyjny.

Edytowane przez Emet
Opublikowano

@ elentario

To nie będzie najładniejsza gra na konsole... w sumie takie stwierdzenie należałoby pozostawić bez komentarza... (chyba, że nie widziałeś żadnych exów na PS3...) Inna sprawa, że oprawa na tak wysokim poziomie w połączeniu z destrukcją jak najbardziej robi wrażenie i w swojej kategorii BF będzie pewnie bezkonkurencyjny.

Mnie u3 nigdy nie jarał (robiłem kilka podejść, ale sposób prowadzenia akcji i ogólnie nudna rozgrywka odpychała mnie i odpycha nadal), biorąc pod uwagę zniszczalności, fizykę i rozległość terenów, to przynajmniej w swojej lidze będzie No. 1

• Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano

Gdzie wy widzicie te średnią grafikę? Wydaję mi się że jeśli chodzi o gry multiplatformowe nie ma ładniejszych.Były przechwałki na temat Crysisa 2 ale wszyscy wiedzą jak to się skończyło.A DICE pokazuję że jak się chce to można i gra wygląda niesamowicie.Jeszcze oby xbox360 dostał tak ładną wersję i będzie super.

Opublikowano

Jeżeli bierzemy pod uwagę konsole,czyli multi platformowość,to na pewno będzie to najładniejszy multi,wiadomo ze wewnętrzne studia $ony robią piękne gry,ale już np. sposób ukazania grafiki w Killzone nigdy do mnie nie przemawiał na tyle,bo mówić ze jest najpiękniejszy,ta wizja przedstawienia wojny z BF3 bardziej do mnie przemawia.

Opublikowano (edytowane)

Według mnie wygląda dobrze, zaskakująco dobrze choć różnica między pc jest ogromna (gdzie to niby wygląda tak samo albo lepiej :turned: ).

Ale i tak fajnie to wygląda w sumie to chyba lepiej niż się spodziewałem. Bardziej robi niż Crysis ale mniej niż Uncharted 3 (graficznie), ND najlepsze IMO. Szkoda tylko, że nie pokazali dalej filmiku do tego walącego się budynku.

Edytowane przez SłupekPL
  • Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano

Wyglada bardzo dobrze.

Ok to gdzie mozna zlozyc pre-order?

tzn gdzie jest najtaniej ;)

Opublikowano (edytowane)

Nie porównujmy BF3 do U2,nie tylko dlatego ze U2 to ex na PS3 ale też i inną rozgrywkę,przecież pomimo swej zaj.ebi.stości U2 nie ma nawet w 1/3 takiej destrukcji trenu jak BF3 i tak rozległego.

Edytowane przez Litwin25
  • Plusik 1