Gość Rozi Opublikowano 21 lipca 2011 Opublikowano 21 lipca 2011 Ha, w 49 sekundzie filmiku, który podał Boro, myślałem, że mu kosa nie wejdzie Cytuj
mersi 804 Opublikowano 21 lipca 2011 Opublikowano 21 lipca 2011 Będzie RPK te co w Vietnamie, widać to na killsach na górze w rogu po prawo, tak samo będzie AK-47M i AK-47u. Co do preorderów to ja polecam psxextreme, zamawiałem 2 razy gierke (bc2 i lbp2) i gra zawsze było 2 dni przed premierą 1 1 Cytuj
Gość szpic Opublikowano 21 lipca 2011 Opublikowano 21 lipca 2011 bojkotuje gameplaye do czasu takiego z x'a lub z ps3 1 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 21 lipca 2011 Opublikowano 21 lipca 2011 A ja nic nie bojkotuję bo nie ukrywam że ciśnienie jest duże a do września jeszcze szmat czasu. Ale powiem Wam jedno jak nie zdobędę kodu do bety to będzie to jak żałoba w rodzinie i nie przesadzam z tym stwierdzeniem Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 21 lipca 2011 Opublikowano 21 lipca 2011 7 min w HD ! polecam miazga ! http://www.youtube.com/user/UsamaFTW#p/a/u/0/SDcbaR1THPQ Uprasza sie o powstrzymanie sie przed wrzucaniem linkow z gameplayem z wersji pecetowej. Kogo to obchodzi w dziale poswieconym konsoli Sony ja sie pytam? 1 2 Cytuj
walek 96 Opublikowano 21 lipca 2011 Opublikowano 21 lipca 2011 (edytowane) Ha, w 49 sekundzie filmiku, który podał Boro, myślałem, że mu kosa nie wejdzie Podejrzewam, ze nawet w czwartym Battlefieldzie beda problemy z kosami. ... Powinien byc tylko, tak jak w BFBC2, jeden przycisk odpowiedzialny z noz. Nie wiem po co jest ta opcja z wyciegnieta kosa- zeby widzial co w dloni trzymam. Zreszta, bedzie jedno i drugie do wyboru. Widzieliscie tego nowego shotgun'a!? To wyglada jak wiatrowka, z cienka lufa. Mimo tego wydaje kapitalny "metaliczny" dzwiek. W ogole udziwiekowanie w Bf3 to jeszcze wiekszy krok naprzod wzgledem BC2, bomba! Ja i tak czekam na Bad Company 3! 7 min w HD ! polecam miazga ! http://www.youtube.c...u/0/SDcbaR1THPQ Uprasza sie o powstrzymanie sie przed wrzucaniem linkow z gameplayem z wersji pecetowej. Kogo to obchodzi w dziale poswieconym konsoli Sony ja sie pytam? Mnie, i calej reszty forumowiczow, z wyjatkiem twojej jednej skromnje osoby. Poza grafa i cieciami map, BF3 na Ps3 zaoferuje praktycznie to co Pc wersja. Ogladam ten gameplay, bo chce zobaczyc jak zaproektowana jest mapa, jakie sa bronie, system punktacji, animacje kill'ow, desing naszych wojakow itd. Nie sadze, aby te rzeczy byly inne niz na blaszaku... chyba. Edytowane 21 lipca 2011 przez walek Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 21 lipca 2011 Opublikowano 21 lipca 2011 (edytowane) Ten "nowy" shotgun to Remington 870 MCS, który był także w BC2, lecz jako pompka. Ewentualnie może to być też Benelli. Edytowane 21 lipca 2011 przez Rozi Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 21 lipca 2011 Opublikowano 21 lipca 2011 Uprasza sie o powstrzymanie sie przed wrzucaniem linkow z gameplayem z wersji pecetowej. Kogo to obchodzi w dziale poswieconym konsoli Sony ja sie pytam? Mnie, i calej reszty forumowiczow, z wyjatkiem twojej jednej skromnje osoby. Poza grafa i cieciami map, BF3 na Ps3 zaoferuje praktycznie to co Pc wersja. Ogladam ten gameplay, bo chce zobaczyc jak zaproektowana jest mapa, jakie sa bronie, system punktacji, animacje kill'ow, desing naszych wojakow itd. Nie sadze, aby te rzeczy byly inne niz na blaszaku... chyba. Zebys sie potem brzydko nie rozczarowal ;-> Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 21 lipca 2011 Opublikowano 21 lipca 2011 (edytowane) W filmiku koleś biega z M1014 JSCS Zauważcie że to półautomat nie pompka ten sam był np w: MW2 .Edit: Rozi Ten shotgun nazywa się też Benelli M4 Super 90 Edytowane 21 lipca 2011 przez Darth Krizzo Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 21 lipca 2011 Opublikowano 21 lipca 2011 ciekawe ile w tym prawdy - ive seen battlefield 3 on ps3 its spectacular Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 21 lipca 2011 Opublikowano 21 lipca 2011 Nowy trailer zdaje mi się ze to z wersji konsolowej,gdy pokazano gameplay z ps3 m4 mialo taki sam celownik,może to głupota a może nie ;p Cytuj
walek 96 Opublikowano 21 lipca 2011 Opublikowano 21 lipca 2011 To jest z PC wersji. Kill direct feed jest z prawej strony, a HUD (w prawym dolnym rogu) jest bardzo maly, w rozdzialce1080p (pawdopodobnie). Zobacz sobie Ps3 gameplay, jaki wielki jest ten hud w 720p. Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 21 lipca 2011 Opublikowano 21 lipca 2011 http://www.joystiq.com/2011/07/21/battlefield-3-preview-consoling-myself-on-the-ps3/ Piszący jest trochę zaniepokojony. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 21 lipca 2011 Opublikowano 21 lipca 2011 Battlefield 3 Hands-On Report: Opposing Forces Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 21 lipca 2011 Opublikowano 21 lipca 2011 ciekawe ile w tym prawdy - ive seen battlefield 3 on ps3 its spectacular az sam sie powtórze. w ogóle argument o tym jaki jest celownik w wersji pc i ps3 urywa głowe, jeszcze nie słyszałem takiej bzdury ;]] Cytuj
Aki PL 3 Opublikowano 21 lipca 2011 Opublikowano 21 lipca 2011 Audio na dobrym naglosnieniu robi dobrze sasiedzi wyjda kiedys na balkon patrzac czy nie jedzie wojsko Cytuj
walek 96 Opublikowano 21 lipca 2011 Opublikowano 21 lipca 2011 (edytowane) Koles z pixelenemy widzial demo BF3 na PS3, mniej wiecej tej samej miejscowce, co w talk show Jimego Fallon'a. Dla tych co nie znaja angielskiego, streszszczenie: - na obydwu platformach system animacji porownywalny (one to one). Koles nie zauwazyl w tym aspekcie zadnych ciec na PS3. (btw- dla mnie nie jest tak samo, zacina w momencie kiedy skacze przez murek; poodbnie jak w KZ3 kiedy bierzesz granta ze skrzynki) - dzwiek prawie tak samo swietny jak w pierwowzorze, choc nie taki sam -destrukcja identyczna tak jak na blaszaku -gra nie wyglada tak za(pipi)i*&scie jak na PC, ale to najladniejszy FPS na konsoli jaki widzial A co ze swiatlem, ktore nie zachwyca na PS3!? http://www.youtube.com/watch?v=q5KWDt4q9DY Edytowane 22 lipca 2011 przez walek Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 22 lipca 2011 Opublikowano 22 lipca 2011 Szuka człowiek w internecie przepisu na leczo a tu atakuje go reklama Battlefielda 3 :]], uznałem to za Znak i złożyłem ostatni w tym roku preorder. Dodatkowo filmiki z multiplayera które się tu pojawiły nieźle zaostrzyły mój apetyt na grę. Liczę też na wcześniejszą betę, w końcu po to kupiłem Medal of Honor. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 22 lipca 2011 Opublikowano 22 lipca 2011 walek - czemu animacja miala by byc okrojona na ps3? z tego co wiem to animacja nie jest elementem ktory pożerał by tony mocy, jej jakosc raczej zalezy od przygotowania, czyli np motion capture itp to raczej takie rzeczy jak jakość tekstur, ilość polygonow, efekty swietlne i rozdziałka - to są rzeczy ktore mogą wymagać cięć z powodu mniejszej mocy sprzętu Cytuj
TakeshiX 50 Opublikowano 22 lipca 2011 Opublikowano 22 lipca 2011 Przypominam tylko: ceny, dostępność itp: -> http://www.psxextreme.info/topic/83388-gry-na-premiere-gdzie-dostac/page__pid__2436659__st__1580#entry2436659 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 22 lipca 2011 Opublikowano 22 lipca 2011 Właśnie dużą moc pożera renderowanie cieni i dziwne że autor nie widzi różnicy, zwłaszcza że wiemy jak one wyglądały w BC2, ale jak dla mnie jest to dobry prognostyk Cytuj
PolChicken 6 Opublikowano 22 lipca 2011 Opublikowano 22 lipca 2011 Różnica w animacji postaci może wynikać z mniej zaawansowanego kodu konsolowego. Skoro pc jest platformą wiodoncą to robią pod niego a potem dostosowują pod konsole. Cytuj
walek 96 Opublikowano 22 lipca 2011 Opublikowano 22 lipca 2011 (edytowane) Jakies ponad 10 sekund (plus kilkanascie zaa placow typa) Operation Metro z Playstation 3, ale slabej jakosc z kamery . Na poczatku myslalem, ze to z PC. Animacja jak sie czolga, czy biega identyko z PieCa. Marna jakosc footage, ale jestem pod wrazeniem. Moze to dziwnie zabrzmi, ale pierwszemu footage z Ps3 brakowalo "uczucie przestrzennosci", w stosunku do pierwowzoru. A tutaj ono powraca, wrazenie wielkosci mapy jak na PC. http://www.youtube.com/watch?v=8BCNIG8lgR4 BTW: Zauwazyliscie, ze direct kill feed jest z prawej strony! Edytowane 22 lipca 2011 przez walek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi