Opublikowano 11 sierpnia 201113 l Na twitterze poinformowano że data bety zostanie opublikowana wkrótce
Opublikowano 11 sierpnia 201113 l Może chodzi o gamescom i tam dostaniemy datę otwartej bety i od niej co niektórzy uprzywilejowani odejmą sobie 48 h
Opublikowano 13 sierpnia 201113 l Ja już jestem gotowy na bete B3 Mam koszulkę od mojej pani w której będę grał Słaba jakość,ale koszulka z dobrego materiału,a nadruk jest świecący,niestety poza praniem ręcznym nic innego nie wchodzi w rachubę. Edytowane 13 sierpnia 201113 l przez Litwin25
Opublikowano 13 sierpnia 201113 l I uważaj z prasowaniem by nie zniszczyć nadruku. Jak mi żonka, przypadkiem, w ten sposób dojechała koszulkę z www.ghostclothing.eu to myślałem, że wyjdę z siebie hehe Edytowane 13 sierpnia 201113 l przez Łebi
Opublikowano 13 sierpnia 201113 l Ale słit focia. BTW, Twoja kobieta ja kupila czy dala zlecenie do jej wykonania?
Opublikowano 13 sierpnia 201113 l Litwin nasunąłeś świetny pomysł z koszulką jeszcze na plecach sobie rzucę nazwę teamu w którym będę grał :blum2: i będzie git
Opublikowano 13 sierpnia 201113 l EuroGamer.cz reports that the Gamescom EA press conference this coming Tuesday (7am PDT) will have a new Battlefield 3 multiplayer trailer and co-op footage. We have also heard rumors of the following being show at Gamescom: (PC) 64 player conquest (confirmed) on a large map full of vehicles including jets (PC) Team deathmatch 4v4 on a forest map Co-op on Playstation 3 via Playstation Network
Opublikowano 13 sierpnia 201113 l Mozesz rzucic linkiem? Bo nie zauwazylem w dziale BC2, a koszulka pierwsza klasa.
Opublikowano 13 sierpnia 201113 l http://www.cooltshirt.pl/?56,pl_koszulka-bawelniana-battlefield-soldier-czarna
Opublikowano 13 sierpnia 201113 l Tak dla przypomnienia na żywo z gamescome z prezentacji EA o 16 we wtorek !!!. Obecność przed monitorami obowiązkowa żołnierze
Opublikowano 13 sierpnia 201113 l Tak dla przypomnienia na żywo z gamescome z prezentacji EA o 16 we wtorek !!!. Obecność przed monitorami obowiązkowa żołnierze Masz może jakiś link do strony na której będzie można to oglądać.
Opublikowano 13 sierpnia 201113 l Ależ proszę http://live-event.ea.com/gamescom/ Może to moja bujna wyobraźnia ale coś grubszego się szykuję na pokazie oto jeszcze świeży wpis DICE na twiterze " GamesCom will be awesome if you like Battlefield 3 " Edytowane 13 sierpnia 201113 l przez marekjw2523
Opublikowano 13 sierpnia 201113 l Ależ proszę http://live-event.ea.com/gamescom/ Może to moja bujna wyobraźnia ale coś grubszego się szykuję na pokazie oto jeszcze świeży wpis DICE na twiterze " GamesCom will be awesome if you like Battlefield 3 " Dzięki wielkie Szkoda tylko, że awsome oznacza pewnie wersję na PC, choć mam nadzieję na tą prezentację Co-op na PS3.
Opublikowano 13 sierpnia 201113 l Super, na blache daja najlepsze kawalki "miesa" (CQ na 64 graczy), a na konsoli pokaza jakis (pipi) znaczacy co-op. Chociaz pewnie Operation Metro bedzie dostepny dla publiki na Gamescom. Edytowane 13 sierpnia 201113 l przez walek
Opublikowano 15 sierpnia 201113 l Jet gameplay!!! http://www.youtube.com/watch?v=lwelgp61dcE Gratulacje dla minusujacych za mega spiete poslady i 0 poczucia humoru Edytowane 15 sierpnia 201113 l przez rpgfan
Opublikowano 15 sierpnia 201113 l Chociaz pewnie Operation Metro bedzie dostepny dla publiki na Gamescom. I nie omieszkam go sprawdzić. Zara ruszam na autobus do Kolonii. Jak wrócę w sobotę to napiszę wrażenia jeśli uda mi się dopchać
Opublikowano 15 sierpnia 201113 l Sądzę że mogą być problemy bo jest to chyba najgorętszy tytuł na targach Może uda ci się zdobyć jakieś gadżety z BF3 :empathy2: Edytowane 15 sierpnia 201113 l przez marekjw2523
Opublikowano 15 sierpnia 201113 l Z dopchaniem aż tak to chyba źle nie będzie ? W Lipsku nigdy nie miałem żadnych problemów zagraniem czy obejrzeniem w zamkniętych pomieszczeniach nowych projekcji, szkoda że teraz tak wywiało bo km nie przekładają się pewnie co do rajcowności całych targów.Wytrzymam, to jeszcze tylko nie cały miesiąc Edytowane 15 sierpnia 201113 l przez Bushisan
Opublikowano 16 sierpnia 201113 l Już niedługo, jeszcze kilka godzi i miejmy nadzieję, że pokażą coś efektownego z PS3 bądź XO.