Skocz do zawartości

Battlefield 3 - single player i ogółem

Featured Replies

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 409,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tylko 1000 kodów do bety Battlefield 3, kto pierwszy ten lepszy!   www.Battlefield3.com/codes-betamulti

• Duh, czytam i czytam ostatnie newsy i komentarze i aż się we mnie gotuje. Uprzedzając - będzie sporo o MW3 i BF3, ale nie piszę na celu wywołania wojenki, a jedynie wyrażenia swoich wątpliwości i wyla

• Jet gameplay!!! http://www.youtube.com/watch?v=lwelgp61dcE   Gratulacje dla minusujacych za mega spiete poslady i 0 poczucia humoru

Opublikowano

A nie miała być 25 września?

Opublikowano

Ja już jestem gotowy na bete B3 :P Mam koszulkę od mojej pani w której będę grał :P Słaba jakość,ale koszulka z dobrego materiału,a nadruk jest świecący,niestety poza praniem ręcznym nic innego nie wchodzi w rachubę.

qrhgys.jpg

Edytowane przez Litwin25

Opublikowano

I uważaj z prasowaniem by nie zniszczyć nadruku. Jak mi żonka, przypadkiem, w ten sposób dojechała koszulkę z www.ghostclothing.eu to myślałem, że wyjdę z siebie hehe ;)

Edytowane przez Łebi

Opublikowano

Litwin nasunąłeś świetny pomysł z koszulką jeszcze na plecach sobie rzucę nazwę teamu w którym będę grał :blum2: i będzie git

Opublikowano
EuroGamer.cz reports that the Gamescom EA press conference this coming Tuesday (7am PDT) will have a new Battlefield 3 multiplayer trailer and co-op footage.

We have also heard rumors of the following being show at Gamescom:

(PC) 64 player conquest (confirmed) on a large map full of vehicles including jets

(PC) Team deathmatch 4v4 on a forest map

Co-op on Playstation 3 via Playstation Network

Opublikowano

Mozesz rzucic linkiem? Bo nie zauwazylem w dziale BC2, a koszulka pierwsza klasa.

Opublikowano

Tak dla przypomnienia na żywo z gamescome z prezentacji EA o 16 we wtorek !!!.

Obecność przed monitorami obowiązkowa żołnierze :greeting:

Opublikowano
Tak dla przypomnienia na żywo z gamescome z prezentacji EA o 16 we wtorek !!!. Obecność przed monitorami obowiązkowa żołnierze :greeting:

Masz może jakiś link do strony na której będzie można to oglądać.

Opublikowano
Ależ proszę :drinks:http://live-event.ea.com/gamescom/ Może to moja bujna wyobraźnia ale coś grubszego się szykuję na pokazie oto jeszcze świeży wpis DICE na twiterze " GamesCom will be awesome if you like Battlefield 3 :) "

Dzięki wielkie

Szkoda tylko, że awsome oznacza pewnie wersję na PC, choć mam nadzieję na tą prezentację Co-op na PS3.

Opublikowano

Super, na blache daja najlepsze kawalki "miesa" (CQ na 64 graczy), a na konsoli pokaza jakis (pipi) znaczacy co-op. :sleep: Chociaz pewnie Operation Metro bedzie dostepny dla publiki na Gamescom.

Edytowane przez walek

Opublikowano

Chociaz pewnie Operation Metro bedzie dostepny dla publiki na Gamescom.

I nie omieszkam go sprawdzić. Zara ruszam na autobus do Kolonii. Jak wrócę w sobotę to napiszę wrażenia jeśli uda mi się dopchać :)

Opublikowano

Sądzę że mogą być problemy bo jest to chyba najgorętszy tytuł na targach

Może uda ci się zdobyć jakieś gadżety z BF3 :empathy2:

Edytowane przez marekjw2523

Opublikowano

Z dopchaniem aż tak to chyba źle nie będzie ? W Lipsku nigdy nie miałem żadnych problemów zagraniem czy obejrzeniem w zamkniętych pomieszczeniach nowych projekcji, szkoda że teraz tak wywiało bo km nie przekładają się pewnie co do rajcowności całych targów.Wytrzymam, to jeszcze tylko nie cały miesiąc

Edytowane przez Bushisan

Opublikowano

Już niedługo, jeszcze kilka godzi i miejmy nadzieję, że pokażą coś efektownego z PS3 bądź XO.