Skocz do zawartości

Battlefield 3 - single player i ogółem

jarken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

coop wyglada swietnie ciekawe,czy bedzie to tylko coop online czy tez offline

Edytowane przez zaq123456
Opublikowano

spoko bez napalania poczekajmy na dobre nagranie w HD gdzie widac ten co op bo na stronie to biednie wygladalo ale to pewnie sd

Opublikowano

jak dla mnie coop wygladal spoko graficznie, chociaz jak gosciu w jednym momencie wsadził twarz w filar budynku to ten filar wygladal dosyc biednie ;p

chociaz nie filary sa najwazniejsze w grach :P

Opublikowano

Tak rzeczywiście widać jak prezentuje się graficznie w tej wysokiej jakości obrazu prezentacji...

W tej samej jakości pokazali multi z PC'ta i różnica jest duża.

Bingo

Opublikowano

też uwazam ze spodziewanie sie ze róznice w wersjach bedą znikome było conajmniej nadmiernym optymizmem :P

wazne zeby gra na konsolach wygladała dobrze, najlepiej troche lepiej niż bc2, bo tylko tyle mozna oczekiwac po mocy konsol, nie ma co oczekiwac ze bedzie wygladala mega za(pipi)iscie jak na pc

• Plusik 1
Opublikowano

Gratuluje tym, ktorzy oczekiwali takiej samej grafy na PS3 co na PC. Panowie zadna nowa gra na PS3 nie bedzie dorownywala grafika tej z PC-ta. Sporo roznica w grafice juz byla w samym BC2. Trzeba poczekac na bete multi na konsole i wtedy bedzie mozna ocenic.

Opublikowano

Rozumiem że miałeś nadzieję że obie wersję będą identyczne...

mi nie potrzebna super hiper duper grafika żeby dobrze się bawić. ;)

Nie miałem takiej nadziei i nigdy tego tutaj nie pisałem. Po prostu śmieszy mnie promowanie tej gry jako masakratora, który zmiecie wszystko, a przychodzi prezentacja wersji konsolowej i nie robi to w ogóle wrażenia. Wygląda to tylko przyzwoicie i będzie gdzieś się plasować w czołówce najładniejszych FPS-ów, ale nic więcej.

• Plusik 1
Opublikowano

No i z tym się zgadzam to że za bardzo zachwalają tą grę wiadomo nie od dziś ale dla mnie to będzie bardo bardzo dobra produkcja szczególnie w multi.

Ale opadu szczęki nie było, jak narazie w tej generacji zaliczyłem 2razy opad kopary,przy gow 3 i rdr ^_^

Jak zobaczyłem ten trailer z multi to się trochę boję jak zmniejszą mapy,wielkość tej mapy to chyba 2xheavy metal z bc2 :confused:

Opublikowano
Wygląda to tylko przyzwoicie i będzie gdzieś się plasować w czołówce najładniejszych FPS-ów, ale nic więcej.

no nie wiem czy "przyzwoicie" to dobre słow, trzeba pamietac o zniszczalnym otoczeniu itp

taki COD ktory jest niezniszczalny wyglada gorzej i jedzie na tym samym silniku od lat ;p

Opublikowano

Po tym trailerze stwierdzam że tej grze bardzo blisko na PC do fotorealizmu :shok:

Wg mnie DICE wybrało naprawde słaby level żeby pokazać cokolwiek na PS3, narazie widać że tekstury są dużo słabsze niż na PC ale to oczywiste, za to oświetlenie i animacje wyglądają naprawde fajnie.