Voytec 2 761 Opublikowano 24 sierpnia 2011 Opublikowano 24 sierpnia 2011 Ja pierdziele, ale wy sie tutaj drapiecie. Chill out. Ja w zyciu nie kupie BF3 na premiere ze wzgledu na bardzo niepewny port na PS3. Mam duzy zarzut na razie do DICE za to, ze w stosunku do wersji PC nie postarali sie z oswietleniem. Nie dam sobie powiedziec, ze na konsoli nie da sie zrobic zaje.bistego oswietlenia. Killzone 2 i 3, Crysis 2 i Uncharted 3. Nie ma drugiej takiej rzeczy, ktora moze przykryc niedociaglosci graficzne, jak dopracowane oswietlenie. Cytuj
elentario 6 Opublikowano 24 sierpnia 2011 Opublikowano 24 sierpnia 2011 Wojtku gdybym wiedział to co teraz wiem również nie złożyłbym pre-ordera. Pomijając już obietnice DICE odnośnie zbliżonej wersji do PC - w to tylko naiwni wierzyli, ale poziom KZ3/C2 był w ich zasięgu. Gram od dwóch dni w BF BC2 i jestem załamany ilością snajperów przypadających na team. Mapy są ogromne, ale gra jest cholernie nie skillowa, BF3 na szczęści zapowiada się lepiej pod tym względem. (nie bijcie - nawet KZ3 przebija pod tym względem BF BC2) Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 24 sierpnia 2011 Opublikowano 24 sierpnia 2011 jesli nie podoba ci sie cos takiego to wyrzuc kompa przez okno i zmaknij sie w jaskini, cokoliwke nie robisz w necie to co chwile tego typu informacje sa zbierane, deal with it Yano... na ratunek EA ps jakby to Activision napisało to byłaby już afera. wiesz co, skoncz juz z tymi tekstami, mowisz ze najechalem na goscia? zaraz najade na ciebie jak nie przestaniesz mi wmawiac jakiegos fanbojstwa EA, mam kompletnie w (pipi)e tą firme, dopoki ty nie zaczales o tym gadac nawet nie wiedzialem kto wydaje bf3. to firma ktora kojazy mi sie z tasiemcami typu fifa, i nielubie jej ani troche, wiec żygać mi sie chce jak probujesz sugerowac ze bronie EA bo ją kocham, nie bronie firmy tylko tłumacze fakty, gdyby to byla firma SZATAN SA to bym to samo napisał Jasne że takie rzeczy są robione ale to nie oznacza że mamy w taki łatwy sposób się zgadzać. Raczej te dane nam nie zagrażają ale po co tak sie poddawać temu?? Tym bardziej że kolega tylko podał informację i może dla nie których ważną a TY najeżdżasz na niego... bo przeciwstawił się ea ?? napisał że wiesci są niepokojące, wiec napisalem mu ze skoro go to niepokoi to niech sie odetnie od internetu bo nawet to forum zbiera wiekszosc tych informacji , wiec robienie z tego afery i niepokoju to naprawde przewrazliwienie, prawie kazda stronka zbiera te informacje. może oprocz specyfikacji technicznej - ale co komu szkodzi to ze firma bedzie wiedziała jak chodzi gra na danej specyfikacji? co najwuyzej to może nam pomóc bo bedą jakies optymalizacje, tworcy beda wiedzieli o ewentualnych błedach na danym sprzecie itp , a wy robicie z tego afere jak pisowcy ze smoleńska Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 24 sierpnia 2011 Opublikowano 24 sierpnia 2011 (edytowane) jesli nie podoba ci sie cos takiego to wyrzuc kompa przez okno i zmaknij sie w jaskini, cokoliwke nie robisz w necie to co chwile tego typu informacje sa zbierane, deal with it Może przystopujesz trochę, staram się dawać częste info o BF3 a ty jeszcze siadasz na człowieku. Nie podoba się to nie czytaj albo samo wyszukuj coś nowego o BF3. Dla twojej info nawet głupi google przekazuje to czego szukasz w sieci ale to nie znaczy że nie można poinformować o podobnej polityce EA co do przyszłych nabywców BF3. Kij z tym... Wczoraj poszła dość głośna plotka jakoby beta zaczęła się 28 września, aż EA na oficjalnej stronie stanowczo tym doniesieniom zaprzeczała... Ale nie można ukryć że ciśnienie jest duże i nawet na forach EA ludzie już się nie cierpliwą brakiem daty Bety. Edytowane 24 sierpnia 2011 przez Square 1 Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 24 sierpnia 2011 Opublikowano 24 sierpnia 2011 na konsolach zle nie jest. http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,10166845,EA_Origin___zapros_sobie_szpiega_do_domu.html Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 25 sierpnia 2011 Opublikowano 25 sierpnia 2011 Panowie, jak w koncu jest z ta beta? Terminu dalej nie znamy, pewnym jest ze posiadacze nowych kopii TIER 1 MoHa beda mieli dostep do niej, a jak z Plusowiczami? Bo zastanawiam sie, chcac kupic MoHa czy nie kupic nowki TIER 1 i zagwarantowac sobie dostep, ale mam Plusa i nie chcialbym dublowac niepotrzebnie mozliwosci zagrania. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 25 sierpnia 2011 Opublikowano 25 sierpnia 2011 Edycja Tier 1 MoHa da Ci dostęp do bety 48 godzin wcześniej Więc się nie opłaca kupować. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 25 sierpnia 2011 Opublikowano 25 sierpnia 2011 (edytowane) Oj piękna edycja BF3 się szykuję szkoda tylko że będzie dostępna tylko dla wybranych europejskich krajów. Czytaj "prawdopodobnie" nie dla Polski Aż zastanawiam się czy gdzie indziej nie zamówić wersji gry by pięknie się prezentowała na mojej półce http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6f28220c7de3a2b8.html Edytowane 25 sierpnia 2011 przez marekjw2523 Cytuj
Gość szpic Opublikowano 25 sierpnia 2011 Opublikowano 25 sierpnia 2011 co w tym fajnego? Przeciez bf3 i tak jest sprzedawany w za wysokiej cenie powinien byc w takiej jak start the party itp Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 25 sierpnia 2011 Opublikowano 25 sierpnia 2011 nice ;] Build your weapon of choice Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 25 sierpnia 2011 Opublikowano 25 sierpnia 2011 Oj co nie którzy będą przeklinać taką customizację broni :blum1: . Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 25 sierpnia 2011 Opublikowano 25 sierpnia 2011 (edytowane) Gdyby jeszcze dodali opcję zmiany oporządzenia tak jak ma to miejsce w Battlefield play4free np: http://www.youtube.com/watch?v=_cV_WyfOz7o&feature=related Marzenia ^_^ . Edytowane 25 sierpnia 2011 przez Darth Krizzo 1 1 Cytuj
walek 96 Opublikowano 25 sierpnia 2011 Opublikowano 25 sierpnia 2011 (edytowane) Beta 11 wrzesnia dla wszystkich (9 wrzs. dla posiadaczy MoH'a). http://store.origin....ld3gamescom1650 A tak w ogole, to super data... w rocznice 9/11. Moze bedzie mapa z Nowego York'u Edytowane 25 sierpnia 2011 przez walek Cytuj
dc1982 35 Opublikowano 25 sierpnia 2011 Opublikowano 25 sierpnia 2011 (edytowane) I to w okrągłą dziesiątą rocznice hehe , ale nędzą z tym MoH , ze też człowiek dał się w to złapać heh Edytowane 25 sierpnia 2011 przez dc1982 Cytuj
elentario 6 Opublikowano 26 sierpnia 2011 Opublikowano 26 sierpnia 2011 Cholera.., akurat 11 jestem na urlopie.. :( Do kiedy beta będzie trwała? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 26 sierpnia 2011 Opublikowano 26 sierpnia 2011 Ale info Można sądzić że będzie trwało do końca wrześnie a później dostaniemy demo Cytuj
elentario 6 Opublikowano 26 sierpnia 2011 Opublikowano 26 sierpnia 2011 Świetnie.. Pogram w betę może 4 dni, ale niefart.. miłego ciupania. Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 26 sierpnia 2011 Opublikowano 26 sierpnia 2011 Beta 11 wrzesnia dla wszystkich (9 wrzs. dla posiadaczy MoH'a). http://store.origin....ld3gamescom1650 A tak w ogole, to super data... w rocznice 9/11. Moze bedzie mapa z Nowego York'u Nie wiem, może coś się u nich zmieniło przez kilka godzin od publikacji tego newsa, ale gość zaprzeczył: http://mp1st.com/2011/08/24/dice-puts-battlefield-3-beta-start-date-rumors-to-rest/ Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 26 sierpnia 2011 Opublikowano 26 sierpnia 2011 Może to ta same info o którym pisałem ostatnio jakoby DICE ostatnio stanowczo zaprzeczyli.. więc możliwe że przedwcześnie się cieszyliśmy Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 26 sierpnia 2011 Opublikowano 26 sierpnia 2011 Szybko cos. Nie publikowno poki co zadnych konkretnych materialow z wersji konsolowej a za 2 tygodnie mielibysmy juz bete dostac? Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 26 sierpnia 2011 Opublikowano 26 sierpnia 2011 (edytowane) Ale powiedział, że beta będzie we wrześniu, więc spoko. Ja bym obstawiał końcówkę września, mniej więcej blisko dnia, kiedy gra będzie wchodziła w fazę gold (równo miesiąc przed premierą). Teraz pewnie pracują żeby wydać jak najlepszy produkt, a fazie gold będą zbierać feedback z otwartej bety, tak żeby byli gotowi na day 1 patch z poprawkami. Edytowane 26 sierpnia 2011 przez Crying_Wolf Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 26 sierpnia 2011 Opublikowano 26 sierpnia 2011 No tak,tylko że za mniej niż 2 miechy chcą ją już sprzedawać,więc musi być na ukończeniu Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 26 sierpnia 2011 Opublikowano 26 sierpnia 2011 Chyba ps3site.pl czyta to forum bo rzucili datę premiery bety na 11 wrzesień . A jednak w dacie bety jest ziarno niepewności i zwątpienia Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 29 sierpnia 2011 Opublikowano 29 sierpnia 2011 ma byc bron dla weteranów http://www.ps3site.pl/bronie-dla-weteranow-w-battlefield-3-potwierdzone/84179 dla mnie to nie ejst zaskoczenie, i tez nie kumam smętów ludzi z ps3site że to nieuczciwe ze weterani maja "lepszą bron" bo podejzewam ze to wcale nie ebdzie lepsza bron tylko proprostu troszke inna, rozniaca sie glownie wyglądem, a statsami zblizona do innych , a jej zadaniem jest odrozniać sie "stylem" a nie być przepakowaną maszynką do zabijania zwlaszcza ze w bc2 karabin dla weteranów byl bardzo trudny w użyciu i nie nazwał bym go przepakowanym i dającym fory weteranom, raczej byl wlasnie trudną i nieskuteczną bronią wymagajaca o wiele wiekszego skilla niż inne, i granie nim bylo wyzwaniem dla tych ktorzy chcieli pokazac że mają jaja, a nie ułatwieniem ciekawe ile gier trzeba bedzie miec zeby ja odblokowac, ja mam bc2 i vietnam Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 29 sierpnia 2011 Opublikowano 29 sierpnia 2011 Chłopaki z ps3site muszą coś pisać, a że wychodzi jak artykuły z faktów to inna sprawa. Ja tam mam poziom chyba 3 pewnie starczy... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi