redundantor 4 Opublikowano 31 sierpnia 2011 Opublikowano 31 sierpnia 2011 Pytanie techniczne - kupujecie wersję PS3? Po tym wszystkim co zostało napisane poważnie waham się nad wersją na PC. Z różnych tekstów wychodzi na to, że to jakby w dniu premiery gry kupić jej wersję na komórkę. Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 31 sierpnia 2011 Opublikowano 31 sierpnia 2011 Już BF1943 pokazał ze samolot to potężna broń,ale rzadko kiedy dla piechura,rzadko go widać,co innego pojazdy i inne maszyny,myślę ze piloci skupią się an sobie i czołgach Cytuj
Stona 569 Opublikowano 31 sierpnia 2011 Opublikowano 31 sierpnia 2011 Pytanie techniczne - kupujecie wersję PS3? Po tym wszystkim co zostało napisane poważnie waham się nad wersją na PC. Z różnych tekstów wychodzi na to, że to jakby w dniu premiery gry kupić jej wersję na komórkę. Jeśli masz dobrego PieCa, to kupowanie tej gry w wersji kĄsolowej jest głupotą. Cytuj
Jakim 1 797 Opublikowano 31 sierpnia 2011 Opublikowano 31 sierpnia 2011 Jakbym miał mocnego kompa to też pewnie kupiłbym wersję pctową. Mimo wszystko zaryzykuję wersję na ps3, gdyż a) wolę grać na kąsoli, b) wszyscy moi znajomi z którymi gram- grają na kąsoli. Także sprawa jasna. Ps.- news z ps3 site z dziś: " Jaki Battlefield 3 na konsole jest, każdy widzi lub miał okazję przeczytać. Bardzo ładny i dopracowany, ale o rewolucji na miarę wersji PC-towej nie może być niestety w przypadku wersji dla PS3 oraz X360 mowy. Producenci, a konkretniej Patrick Bach, kolejny raz jednak uspokajają... Jak wyznał bowiem na łamach portalu VG247: Nieustannie pokazujemy Battlefield 3 w wersjach na konsole, a oni są zadowoleni. Chcemy pokazywać Wam wszystkim naszą grę w wersji dla konsol. Oczywiście, super high-end'owy PC będzie w stanie wyświetlić wszystko zdecydowanie bardziej szczegółowo, to oczywiste. Jeszcze raz powtórzę, chcemy pokazywać i pokazujemy Battlefield 3 w wersji dla konsol, gracze absolutnie nie powinni martwić się o jakość konsolowej edycji gry. Uderzamy ostro w konsole, przekonacie się..." Szkoda że te pokazy o któych pewnie mowa odbywają się za zamkniętymi drzwiami. Bo ja poza 2ma filmikami i to nagranymi kamerą nic z konsoli nie widziałem. Cytuj
elentario 6 Opublikowano 31 sierpnia 2011 Opublikowano 31 sierpnia 2011 Chyba ps3site.pl czyta to forum bo rzucili datę premiery bety na 11 wrzesień . A jednak w dacie bety jest ziarno niepewności i zwątpienia PS3site, a właściwie sklep ps3site ma siedzibę na ul. Modelarskiej 18 40-142 Katowice (link:http://www.ps3sklep.pl/kontakt,1.html) - sama redakcja PPE również.. Ogólnie zauważyłem, że często padają serwery zarówno ppe jak i ps3site - wniosek wyciągnij sam. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 31 sierpnia 2011 Opublikowano 31 sierpnia 2011 Przespałeś "przyłączenie się" tego serwisu do PE? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 31 sierpnia 2011 Opublikowano 31 sierpnia 2011 Ps3site znów daje hot newsa "Czy nie powinniśmy być oszukanie że dostajemy 6 godz singla zamiast 12 !?." Jak dla mnie jest to dobra wiadomość bo tej gry jak i BC2 nie kupowałem i nie kupię dla singla. Osobiście w singla zagram tylko dla trofeów, w BC2 singiel przeszedłem raz i to tylko jak były problemy z serwerami :rofl2: . Oczywiście nie powiem że singiel był kiepski, chodzi mi oto że przy tak genialnym multi nie było chęci na singiel 1 1 Cytuj
K@t 116 Opublikowano 31 sierpnia 2011 Opublikowano 31 sierpnia 2011 (edytowane) Hmm, oczywiście nie chcę traktować Twojej opinii jako tej reprezentującej większość, ale aż samo ciśnie się na usta - narzekania i psioczenie na krótki czas Killzone 3, Medal of Honor, CoDów wszelakich itp, itd. BF ma tu jakiś przywilej? I nie, rozbudowane multi to dla mnie nie argument ;-) Edytowane 31 sierpnia 2011 przez K@t Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 31 sierpnia 2011 Opublikowano 31 sierpnia 2011 a ja powiem to co mowilem kilka razy - dla mnie takie gry mogli by wydawać w ogole bez singla , tak jak kiedys quake3 , i tak 99% zabawy to multi dla wiekszosci ludzi, wiec zamiast tracic czas na robienie singla mogli by zrobic wiecej rzeczy do multi albo wydać gre taniej z samym multi , a i tak niewiele osob by ucierpiało 1 Cytuj
nemix 36 Opublikowano 31 sierpnia 2011 Opublikowano 31 sierpnia 2011 Ja tam głownie grałem single np Medal of Honor.Homefront ,Bad Company 2,zagrywałem się jedynie w Black Ops który miał fajne multi za to singla do dupy.Dla mnie FPS-y powinny mieć fajny single jak i multi.Jak ktoś nie chce przejść singla to już jego sprawa. 1 Cytuj
dc1982 35 Opublikowano 31 sierpnia 2011 Opublikowano 31 sierpnia 2011 Single dla niektórych jest nie ważne , dla niektórych jest.. i tak kupię BF3 ale beka jest z DICE heh Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 1 września 2011 Opublikowano 1 września 2011 Fajny nie oficjalny trailer BF3 Cytuj
elentario 6 Opublikowano 1 września 2011 Opublikowano 1 września 2011 Świetny - trzeba przyznać. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 1 września 2011 Opublikowano 1 września 2011 Do BF3 na chlebaku miał być dodawany BF1943, ale EA wycofał się z tego bonusa do gry. Szkoda. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 1 września 2011 Opublikowano 1 września 2011 Dobrze, że kupiłem w lipcu już Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 1 września 2011 Opublikowano 1 września 2011 EA polska podało że z okazji tak wysokich preorderów: Aby uczcić rewelacyjne wyniki Battlefielda 3 osiągnięte już przed premierą, EA Polska zdecydowało się zagwarantować wszystkim, którzy już zamówili, jak i tym, którzy dopiero zdecydują się złożyć pre-order na swój egzemplarz, wyjątkowy bonus: 10 nieśmiertelników w grze. Wydawca tak opisuje ten gadżet w oświadczeniu prasowym: "Nieśmiertelniki w grze Battlefield 3 służą jako swoista wizytówka gracza, wyświetlana na ekranie w momencie, w którym gracz pokonuje przeciwnika. Nieśmiertelniki innych graczy można zdobyć i kolekcjonować poprzez standardowe użycie noża w walce. Zestaw dodatkowych nieśmiertelników zawiera 10 bonusowych wzorów, które można wykorzystać w trybach online Battlefield 3". Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 1 września 2011 Opublikowano 1 września 2011 To nie jest wyjątkowy bonus, tylko nic niewnosząca do gry popierdółka. Rozi, nie martw się też nie dostaniesz, wszystkim anulowali :] Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 1 września 2011 Opublikowano 1 września 2011 Do BF3 na chlebaku miał być dodawany BF1943, ale EA wycofał się z tego bonusa do gry. Szkoda. No właśnie wycofują się bez podania szczegółów,tak samo jak z tego że singiel miał być na 12 godzin.Mam nadzieje że te gówniane dog tagi będą rozwiązane lepiej niż BC2,gdzie znikają jak ma się kogoś za dużo. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 1 września 2011 Opublikowano 1 września 2011 To nie jest wyjątkowy bonus, tylko nic niewnosząca do gry popierdółka. Rozi, nie martw się też nie dostaniesz, wszystkim anulowali :] Ale ja kupiłem "luzem" w PSS Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 1 września 2011 Opublikowano 1 września 2011 A to w takim razie zwracam honor. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 1 września 2011 Opublikowano 1 września 2011 (edytowane) bez jaj ea teraz tnie w (pipi)a.... zabrali 1943 a w zamian daja (pipi)owe dog tagi? ... btw skad ten news o tym wycieciu? Edytowane 1 września 2011 przez szpic Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 1 września 2011 Opublikowano 1 września 2011 Pytałem się w sklep.gram.pl. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 1 września 2011 Opublikowano 1 września 2011 (edytowane) dziwne. Na forach juz by ludzie warczeli po takim czyms. A tutaj wszedzie cisza. Albo robia to bardzo po cichu albo trafiles w gramie na jakies nowego. Albo z dzialu z ksiazkami Edytowane 1 września 2011 przez szpic Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 1 września 2011 Opublikowano 1 września 2011 (edytowane) Też się dziwię bo zawsze zamawiam tam gry, i wiem że o takich rzeczach by informowali. http://blogs.battlefield.ea.com/battlefield_bad_company/archive/2011/09/01/battleblog-9-online-vehicle-warfare-refined.aspx Świetny artykuł o pojazdach w BF3 i możliwościach ich modyfikowania Edytowane 1 września 2011 przez marekjw2523 Cytuj
oTOMo 19 Opublikowano 1 września 2011 Opublikowano 1 września 2011 O, wreszcie będzie się customizować perki dla konkretnych rodzajów pojazdów, a nie jeden perk do wszystkiego. Ta regeneracja życia pojazdów jakaś taka bardziej kontrowersyjna, ale przeboleję. Muszę wreszcie złożyć preorder, ale ciągle nie wiem, w którym sklepie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi