Daffy 10 582 Opublikowano 9 września 2011 Opublikowano 9 września 2011 Dice powoli przegina...przecież do premiery jest tak blisko,że pewnie na dniach gra będzie osiągała stastus gold, a my dalej nie wiemy na dobrą sprawę na co możemy liczyć w kwestii cięć i oprawy na konsolach Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 9 września 2011 Opublikowano 9 września 2011 Panowie osobiście sądzę że pod znaczkiem Bety dostaniemy finalny produkt, by ktoś z 1,25 mln osób które zamówiły grę przed premierą się nie rozczarowały i nie zrezygnowały z pre-ordera. Cytuj
rpgfan 4 Opublikowano 9 września 2011 Opublikowano 9 września 2011 Ja jeszcze nie zlozylem pre-ordera. Czekam cierpliwie az mi pokaza co tam maja. Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 9 września 2011 Opublikowano 9 września 2011 pewnie bete chcą doszlifować na maxa, żeby tylko ludzie nie zrezygnowali ze swoich preorderów (ile tam mają? ponad milion?) Cytuj
walek 96 Opublikowano 9 września 2011 Opublikowano 9 września 2011 Maja ponad 1.200 000 pre-oredr'ow, na wszytskie platformy. Jestem ciekaw ile zamowien jest na konsole. Ilu polknelo marketingowy haczyk? 8) ... jeszcze jestem ciekaw ilu zareaguje/rozczaruje sie po konsolowym Battlefield 3, jak ten pan ponizej 1 1 Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 9 września 2011 Opublikowano 9 września 2011 Tutaj macie dane pre-orderów z Ameryki. Jak widać, zdecydowana większość to konsole. http://www.vgchartz.com/preorders.php Cytuj
elentario 6 Opublikowano 9 września 2011 Opublikowano 9 września 2011 Ploti, ploteczki odnośnie bety http://www.ps3site.pl/beta-battlefield-3-opozniona-o-dwa-tygodnie-plotka/85463 Fakt jest taki, że zgodnie z tym co obiecywali od 11.09 dla wszystkich? Bo chyba przeoczyłem tę obietnicę. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 9 września 2011 Opublikowano 9 września 2011 Coś w tym jest bo już pisałem przy wywiadzie na gamcome producent mówił że dostaniemy betę dopiero pod koniec września, przynajmniej tak można to było rozumieć. Teraz na twiterze manager Wykonawczy DICE napisał tajemniczy wpis... 12 czyli możliwe że 12 to data podania rozpoczęcia Bety. Jeśli to wszystko się potwierdzi to u mnie ma DICE przesrane Cytuj
rpgfan 4 Opublikowano 9 września 2011 Opublikowano 9 września 2011 Bardziej prawdopodobne wydaje sie 12 dni do rozpoczecia Bety a raczej dema. Miesiac przed premiera to nie beta tylko demo Cytuj
Pupcio 18 457 Opublikowano 9 września 2011 Opublikowano 9 września 2011 beta r3 też powinna nazywać się demem ale była betą i tu pewnie będzie podobne. właśnie na gc jak ktoś się spytał kiedy beta to odpowiedział że bliżej końca niż początku września... Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 9 września 2011 Opublikowano 9 września 2011 mowicie ze zaraz gra pewnie bedzie miala status gold a oni nawet bety nie wydali, ale pamietajcie ze nawet jak juz trafi do tłoczni i sklepoów to oni nadal beda mogli poprawiac rzeczy zauważone w becie i poprostu wypuszczą patcha odrazu na premiere co nie zmienia faktu ze mogli by w koncu wydac bete Cytuj
elvis004 297 Opublikowano 9 września 2011 Opublikowano 9 września 2011 :woot: :woot: :woot: :woot: Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 9 września 2011 Opublikowano 9 września 2011 O ja,jaka intensywność,niestety tak realistyczna grafa chyba na konsolach jest nie osiągalna. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 9 września 2011 Opublikowano 9 września 2011 http://www.youtube.com/watch?v=u5eLbPQt_Pk :woot: :woot: :woot: :woot: swietnie to wyglada,szkoda ze to pc Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 9 września 2011 Opublikowano 9 września 2011 Fajne to nowe call of duty...oh wait... Cytuj
PawciosS 5 Opublikowano 9 września 2011 Opublikowano 9 września 2011 Co do bety - czy ta dzisiejsza data została kiedykolwiek oficjalnie potwierdzona? W dniu tego newsa (o rozpoczęciu bety w dniu dzisiejszym) sprawdzałem oficjalnego twittera i tam nic takiego nie było napisane, było natomiast napisane że data nie została jeszcze ustalona. Dziś także sprawdziłem twittera i jest info "no specific date has been announced yet ^CT", albo "The beta will be this month at a date to be determined. ^NW". Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 9 września 2011 Opublikowano 9 września 2011 Ja Pier..le nawet bym zapłacił by choć 2 godz pograć na kompie na full detalach Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 9 września 2011 Opublikowano 9 września 2011 (edytowane) Co do bety - czy ta dzisiejsza data została kiedykolwiek oficjalnie potwierdzona? W dniu tego newsa (o rozpoczęciu bety w dniu dzisiejszym) sprawdzałem oficjalnego twittera i tam nic takiego nie było napisane, było natomiast napisane że data nie została jeszcze ustalona. Dziś także sprawdziłem twittera i jest info "no specific date has been announced yet ^CT", albo "The beta will be this month at a date to be determined. ^NW". ps3site podawala tego news'a(chyba) i byl calkowice z dupy jak cale ps3site. dice z tego co pamietam to dementowalo. Edytowane 9 września 2011 przez zaq123456 Cytuj
K@t 116 Opublikowano 9 września 2011 Opublikowano 9 września 2011 Lol, właśnie doczytałem newsa z PPE dotyczącego nowego gameplayu: " "Te "marne" 49 sekund daje do zrozumienia, że Call of Duty: Modern Warfare 3 może polec z kretesem, jeżeli chodzi o jakość oferowanej rozgrywki"" Mogę się już śmiać? 4 Cytuj
walek 96 Opublikowano 9 września 2011 Opublikowano 9 września 2011 Wiara w boska moc PS3 wsrod redaktorow ppe jest niezaprzeczalnie silna.... Teraz mozemy sie smiac. PS.Chyba czas najwyzszy zalozyc wlasny portal z news'ami. Chetnie przyjme zgloszenia! 1 Cytuj
MaZZeo 14 188 Opublikowano 9 września 2011 Opublikowano 9 września 2011 Lol, wiadomo że to z peceta ale nawet wersja konsolowa zostawi daleko w tyle MW3. 2 2 Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 9 września 2011 Opublikowano 9 września 2011 (edytowane) Nieźle dygnęli tym filmikiem. Oświetlenie zabójcze. Chciałbym aby na PS3 i XO przy tych wszystkich zniszczeniach było podobne chociaż do tego z Crysis 2. Edytowane 9 września 2011 przez McDrive Cytuj
Pupcio 18 457 Opublikowano 10 września 2011 Opublikowano 10 września 2011 Jeśli w to wątpisz to nie wiem jak wielkim musisz być fanem coda... Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 10 września 2011 Opublikowano 10 września 2011 Ja Pier..le nawet bym zapłacił by choć 2 godz pograć na kompie na full detalach Ile proponujesz ? Czekam na ofertę Nie ma co z CoD'em porównywać. Fakt, że nie inwestują w nową technologię, ale robią grę pod swój "target", a ten ma raczej gdzieś fajerwerki graficzne i po prostu zadowoli się gdy dostanie więcej "tego samego". A jak ktoś ma inne podejście to robi tak jak ja, gdzie moja przygoda z CoD'em skończyła się na MW1 i WaW. Kolejnych części już nie zakupiłem i w sumie hype na CoD'y sam przeszedł. Cytuj
walek 96 Opublikowano 10 września 2011 Opublikowano 10 września 2011 Jeśli w to wątpisz to nie wiem jak wielkim musisz być fanem coda... Ja jestem najwiekszym antyfanem CoD'a na tym forum, ale jak narazie nie widzialem w konsolowym footage Bf3 niczego co by zmiazdzylo w kwestii grafiki CoD. I absolutnie niczego, co mogloby udowodnic, ze to wyglada znacznie lepiej niz Mw3. Oczywiscie Bf3 na Ps3 moze wygladac o niebo lepiej, niz proukt IW, ale potrzebuje na to dowodow w postaci konretnego gameplay'u. A PC gameplay owszem miazdzy CoD, wgniata w glebe... no ale wiadomo dlaczego. Cos obilo mi sie o uszy, ze battlelog trail ma byc 11 wrzesnia, wiec moze wtedy odpala bete. No ale to pewnie kolejna plota. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi