SG1-ZIELU 870 Opublikowano 11 września 2011 Opublikowano 11 września 2011 Czyli jutro obwieszczą światu datę bety...a w piątek idziemy na wojnę ??? Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 11 września 2011 Opublikowano 11 września 2011 W kwesti wsparcia klanów na konsolach to się mylisz, bo Battlefield 2 Modern Combat na X360 je ma. Nigdy nie grałem więć nawet mi do głowy ta części nie przychodzi. Jeśli tak było to ok. Teraz widzę, wszyscy jak na szpilkach siedzą hehe Cytuj
elentario 6 Opublikowano 11 września 2011 Opublikowano 11 września 2011 Ciekawe co to za licznik http://www.physicalwarfare.com/ Czas wskazuje na rozpoczęcie bety dla posiadaczy MoH, a drugi to pewnie otwarta beta. Na 100% licznik nie jest ściemą. Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 11 września 2011 Opublikowano 11 września 2011 Dobrze jakby ten licznik na prawdę wskazywał premierę bety, jednak radziłbym wielu osobom na forum się trochę uspokoić i po prostu poczekać, bo nie chciałbym czytać później pier.dyliarda stron lamentów, że zamiast bety pojawił się trailer lub coś innego. 1 1 Cytuj
walek 96 Opublikowano 11 września 2011 Opublikowano 11 września 2011 (edytowane) W trailer'ze Operacja Gilotyna, na koncu pojawia sie info operation guillotine continues 16/9/11. Calkiem prawdopodobne, ze to data open bety na mapie OG. Bo skoro mielismy Operation Metro... Edytowane 11 września 2011 przez walek Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 11 września 2011 Opublikowano 11 września 2011 @waldusthecyc tak to gameplay z PS3, dla niektórych to i tak słabo wygląda bo naoglądali się trailerów z PC To ja śpię spokojnie i nie mam pytań - wyglada rewelacyjnie ! Ale smuci mnie, ze ja wyjdzie beta to 199zeta pójdzie się (pipi).ac, bo resistance3 pójdzie na półkę Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 11 września 2011 Opublikowano 11 września 2011 To jest licznik, który odlicza czas do ujawnienia teasera zapowiedzi trailera właściwego licznika odliczającego czas do rozpoczęcia bety 4 Cytuj
cithall 107 Opublikowano 11 września 2011 Opublikowano 11 września 2011 (edytowane) Ciekawe co to za licznik http://www.physicalwarfare.com/ Czas wskazuje na rozpoczęcie bety dla posiadaczy MoH, a drugi to pewnie otwarta beta. Na 100% licznik nie jest ściemą. Daniel Matros, community manager DICE napisał (twitter), że to fake i jest to fan site. Edytowane 11 września 2011 przez Prot Cytuj
elentario 6 Opublikowano 11 września 2011 Opublikowano 11 września 2011 Ciekawe co to za licznik http://www.physicalwarfare.com/ Czas wskazuje na rozpoczęcie bety dla posiadaczy MoH, a drugi to pewnie otwarta beta. Na 100% licznik nie jest ściemą. Daniel Matros, community manager DICE napisał (twitter), że to fake i jest to fan site. Więc ten ktoś musiał mieć dostęp do servera EA, żeby postawić ten licznik. I postarał się bo podlinkował stopkę.. Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 11 września 2011 Opublikowano 11 września 2011 W trailer'ze Operacja Gilotyna, na koncu pojawia sie info operation guillotine continues 16/9/11. Calkiem prawdopodobne, ze to data open bety na mapie OG. Bo skoro mielismy Operation Metro... Tyle, że ten gameplay z OG wygląda na singiel i raczej z tego trybu będzie trailer. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 12 września 2011 Opublikowano 12 września 2011 Wrzuciłem filmik z destrukcji, wersja na xklocka http://www.youtube.com/watch?v=m1V-XTW5D8U 1 1 Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 12 września 2011 Opublikowano 12 września 2011 http://www.youtube.com/watch?v=2-XylhLXz48&feature=player_embedded tutaj walki w powietrzu. XO wersja oczywiśćie. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 12 września 2011 Opublikowano 12 września 2011 Wrzuciłem filmik z destrukcji, wersja na xklocka http://www.youtube.com/watch?v=m1V-XTW5D8U Rozsadzenie parteru przesadzone, reszta daje radę. Dawać mi to !!!!!! Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 12 września 2011 Opublikowano 12 września 2011 szkoda że w takiej jakość że o grafice nic nadal ne można powiedzieć. Ale to zrozumiałe bo zapewne nagrywane easycapem lub dazzlem, HD PVR do nagrywania mało kto ma. Cytuj
elentario 6 Opublikowano 12 września 2011 Opublikowano 12 września 2011 tutaj walki w powietrzu. XO wersja oczywiśćie. Chmury wyglądają obłędnie jak i sama przestrzeń powietrzna. Jeżeli w multi na konsole tak to będzie wyglądało to nie mam pytań. Co do reszty filmików - mam nadzieję, że finalnie kolory są podciągnięte, bo sprawiają wrażenie spłowiałych o jakości tekstur nie ma co na razie dyskutować. Cytuj
walek 96 Opublikowano 12 września 2011 Opublikowano 12 września 2011 Operation metro wizualnie nie rozni sie niczym od alphy, przynajmniej na youtube. Ja mam jeszcze jeden filmik z fault line, tyle ze w marnej jakosci 240p. Mimo wszystko da sie zauwazyc, ze animacje naszych wirtulanych kamratow to juz inna liga. http://www.youtube.com/watch?v=tTNE1ngHAME&feature=player_embedded Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 12 września 2011 Opublikowano 12 września 2011 Rozwalił mnie komentarz na PPE: "TO WYGLĄDA GORZEJ NIŻ BAD COMPANY 2" @walek Animacje to inna liga w sensie pozytywnym, tak? Cytuj
elentario 6 Opublikowano 12 września 2011 Opublikowano 12 września 2011 Liczę na to, że jest to wcześniejsza wersja. Ziomek, który śmiga po schodach zapada się do kolan. Cieniowania praktycznie nie ma/nie widać.. Dziwnie się zachowuje kucający przy postrzelonym (ruch głową 5x wtf?). Otwarcie drzwi z bara - to zdecydowanie 'nie to' co widzieliśmy. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 12 września 2011 Opublikowano 12 września 2011 ponoc to jest ciagle pre-alpha xD czyli w tydzien zmieni sie w bete. Pojdzie do tloczni a po premierze bedzie w ciuuul patchy Cytuj
walek 96 Opublikowano 12 września 2011 Opublikowano 12 września 2011 (edytowane) Olac singla, wazne sa footage z multi. Najistotniejsze jest swiatlo, ktore podciaga ogolne wrazenia wizualne. A na youtube, nawet jak material jest w dobrej jakosci, to ciezko ten element ocenic. Zobaczcie sobie KZ2 na zywo, a na youtube. Drugo nie pokaze tego oczo(pipi)nego "ligt renbdering". I tutaj wlasnie upatruje nadzieji w tym elemencie, bo maszynka Sony wtej materii moze sporo wykrzesac (jak w Uncharted, GoW 3) @Rozi. Moze to przez ta rozdzialke, ale slabo to wyglada. Juz w u J.F wygladalo to niezaciekawie, a moze po prostu slepy jestem. Mam nadzieje, ze to drugie. PS. A swoja droga, DIE musi byc wk^%wione z tych przeciekow. Ciekawe ile pre-orederow im dzisiaj ubedzie? Brzydkie kaczatko powli sie ujawnia. :blum2: Zastanawiam mnie w menu, ten battle feed. To te nagrywanie, feed recorder? Edytowane 12 września 2011 przez walek Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 12 września 2011 Opublikowano 12 września 2011 (edytowane) Wrzuciłem filmik z destrukcji, wersja na xklocka http://www.youtube.com/watch?v=m1V-XTW5D8U Ale ten dom pokazują w każdym trailerze i innym filmiku z gameplayu.. tylko ten dom tzn tylko to jedno piętro i koniec cała reszta nie jest w ten sposób destruktywna. Wszyscy uwzięli się na tą jedna ścianę tylko ?? Rozwalił mnie komentarz na PPE: "TO WYGLĄDA GORZEJ NIŻ BAD COMPANY 2" To nie ja A walka samolotów wygląda bardzo fajnie .. szkoda że ja nigdy ich nie używałem w BF... jakoś nie ogarniałem sterowania. Edytowane 12 września 2011 przez LiSoQuan Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 12 września 2011 Opublikowano 12 września 2011 Jakość do kitu, ale na gify styka: Cytuj
walek 96 Opublikowano 12 września 2011 Opublikowano 12 września 2011 Z tego co widzialem to w tym odrzutowcu, jestes zwyklym turysta. Biernie obserwujesz co sie dzieje wokol ciebie. Dlatego to tak ladnie wyglada. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 12 września 2011 Opublikowano 12 września 2011 Jesteś strzelcem, nie turystą To tak gwoli wyjaśnienia od strony technicznej. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 12 września 2011 Opublikowano 12 września 2011 (edytowane) Czyli podobnie jak z etapem w kosmosie z Killzone 3 Edytowane 12 września 2011 przez SzczurekPB Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi