rpgfan 4 Opublikowano 14 września 2011 Opublikowano 14 września 2011 No to sie zdziwia Ci,ktorzy sprzedali MoH'a a chca wczesniej bete http://twitter.com/#!/Battlefield/status/113971557545672704 Cytuj
Gość szpic Opublikowano 14 września 2011 Opublikowano 14 września 2011 no beda plakac przez te 2 dni Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 14 września 2011 Opublikowano 14 września 2011 (edytowane) No to sie zdziwia Ci,ktorzy sprzedali MoH'a a chca wczesniej bete http://twitter.com/#...971557545672704 hu.j w dupe dice jezeli dotyczy to tez ps3. edit: support ea twierdzi ze niema zadnych oficjalnych info od dice ze bedzie potrzebna plyta do odpalenia bety na ps3 Edytowane 14 września 2011 przez zaq123456 Cytuj
hellspawn81 93 Opublikowano 15 września 2011 Opublikowano 15 września 2011 Speaking at the FNAC meeting in Paris, France, DICE GM Karl Magnus Troedsson gave a co-op demo of Battlefield 3 and answered questions. According to Planete-Battlefield.fr (unrelated to us), KM Kusa (French Community Manager) said the PC beta is ready, but now they are working with Microsoft and Sony to "accelerate preparations". From what we have heard, it takes 2-3 weeks for Microsoft and Sony to approve content, running it through tests to make sure it won't brick your console among other things. That said, we have no idea when the build was submitted to them. As far as we know, the the Battlefield 3 beta is still slated for sometime this month. Via EA UK Forums. źródło: http://planetbattlefield.gamespy.com/ Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 15 września 2011 Opublikowano 15 września 2011 (edytowane) As far as we know, the the Battlefield 3 beta is still slated for sometime this month. Via EA UK Forums. eeee jak tak dalej pójdzie to wyjdzie demo a premiera będzie 3 dni później Edytowane 15 września 2011 przez waldusthecyc Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 15 września 2011 Opublikowano 15 września 2011 (edytowane) Nie wiem czy było ale na twitterze podali że BETA już jest gotowe jedynie teraz czekają na zgodę Sony i MS a to podobno trwa tydzień lub dwa . Czyli premiera Bety pod koniec września jak w ryj strzelił Edytowane 15 września 2011 przez marekjw2523 Cytuj
Stona 569 Opublikowano 15 września 2011 Opublikowano 15 września 2011 Dziękujemy Wam kĄsolomaniaki A tak serio, to IMHO słaba zagrywka DICE, bo to raczej nie jest ich pierwsza gra na kĄsole, więc dobrze wiedzieli jak cały proces wygląda i zrzucanie winy na M$ i $ony jest tanie. 2 3 Cytuj
Gość szpic Opublikowano 15 września 2011 Opublikowano 15 września 2011 (edytowane) Dziękujemy Wam kĄsolomaniaki A tak serio, to IMHO słaba zagrywka DICE, bo to raczej nie jest ich pierwsza gra na kĄsole, więc dobrze wiedzieli jak cały proces wygląda i zrzucanie winy na M$ i $ony jest tanie. albo dlubali tak dlugo bo gra wygladala zalosnie i teraz musza krecic dlaczego tak pozno Edytowane 15 września 2011 przez Square Cytuj
Stona 569 Opublikowano 15 września 2011 Opublikowano 15 września 2011 www.gametrailers.com/video/tgs-11-battlefield-3/720810 Nocna misja na kĄsoli. Niestety [szczerze, to mnie to wali] nie wiem czy to z PS3 czy z X0. Musicie kliknąć linka, bo nie działa na forum plajer. fck, linka też nie można chyba wrzucić :< Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 15 września 2011 Opublikowano 15 września 2011 (edytowane) To z PS3, StĄna PS. Łał, armia USA ma jakąś technologię z przyszłości: Edytowane 15 września 2011 przez SzczurekPB Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 15 września 2011 Opublikowano 15 września 2011 Jeśli to z PS3 to dziękuję więcej nie potrzebuję... świetna gra świateł, naprawdę już widzę że nie mamy o co się bać, a ten bug o którym wspominasz to pewnie poprawią 1 1 Cytuj
elentario 6 Opublikowano 15 września 2011 Opublikowano 15 września 2011 Pięknie, po prostu pięknie! Czekam spokojnie na betę. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 15 września 2011 Opublikowano 15 września 2011 Jeżeli to jest z konsol to jestem zadowolony,dziwne że czekali z tym materiałem na TGS, azjaci średnią lubią strzelanki,szkoda ze kolo na początku miał tak wysoko broń,nie widać co się pod nim dzieje. Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 15 września 2011 Opublikowano 15 września 2011 (edytowane) jak ja uwielbiam takie typowo polskie szukanie spisku we wszystkim :rofl2: to nie jest tajemnica jak dlugo sony i microsoft "zatwierdzają" content który się u nich pojawi (nie pierwszy raz jest o tym mowa) więc zluzujcie kalesony, mówili że będzie w tym miesiącu to pewnie będzie. A na tym filmiku wygląda rzeczywiście bardzo dobrze. Ej StĄna to jest pewnie wersja PC grana padem nie ? no offense oczywiscie Edytowane 15 września 2011 przez Adi_TEAM LBN Cytuj
xbor 54 Opublikowano 15 września 2011 Opublikowano 15 września 2011 Dla mnie tam grafika ma drugorzędne znaczenie ale na tych filmikach za dużo nie widać i oceniac po nich grafikę wydaje mi się dziwne. Mam pytanie do tych co czytali coś o kampanii, na filmiku jest Toronto czy Berlin? Cytuj
Stona 569 Opublikowano 15 września 2011 Opublikowano 15 września 2011 Ej StĄna to jest pewnie wersja PC grana padem nie ? no offense oczywiscie Możesz pisać mój nick poprawnie? Dziękuję Wersja na PieCa raczej wygląda lepiej. Tutaj jednak widać słabe tekstury i aliasing. Ograniczeń sprzętowych nie przeskoczysz. IMHO wygląda to słabo, ale jak już wspomniałem, akurat na te wersje mam wyje^ane @ xbor In this night mission, the Marines descend on Tehran to capture members of the People's Liberation and Resistance (PLA). 1 1 Cytuj
elentario 6 Opublikowano 15 września 2011 Opublikowano 15 września 2011 (edytowane) Jak to nie widać? To najlepszy filmik z rozgrywki konsolowej jaki został pokazany. Jakość jest na tyle dobra, że można spać spokojnie. Pomijając program JF. Edytowane 15 września 2011 przez elentario Cytuj
Kaper 666 17 Opublikowano 15 września 2011 Opublikowano 15 września 2011 Źle to nie wygląda, ale do PC, jednak Dużoooo brakuje. 1 Cytuj
mrynk 110 Opublikowano 15 września 2011 Opublikowano 15 września 2011 To była wersja z PS3. W minucie 2:59 - 3:00 widać wyraźnie w prawym dolnym rogu pól symbolu "kwadrat" z pada PS3. Cytuj
xbor 54 Opublikowano 15 września 2011 Opublikowano 15 września 2011 (edytowane) Za dużo o fabule nie znalazłem, ale z tego co wyczytałem to można sie spodziewać że znowu walczymy z brzydkimi islamistami, tak jakby nie mogli czegoś oryginalnego wymysleć. Edytowane 15 września 2011 przez xbor Cytuj
mersi 804 Opublikowano 15 września 2011 Opublikowano 15 września 2011 (edytowane) Dla mnie jak pisałem wcześniejtaka grafika jest bardzo dobra, dobrze będzie jeżeli taka sama będzie w multi, pozatym widać jak ktos zauważył wcześniej że są przyciski od PS3 (fioletowy kwadrat) Edytowane 15 września 2011 przez Stona Łap % i zastosuj się do mojej prośby. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 15 września 2011 Opublikowano 15 września 2011 tak jakby nie mogli czegoś oryginalnego wymysleć. mogli dać że naziści wymyslili machine czasu i przeniesli sie do nas i probują zrobic kolejną wojne a na serio to co mieli wymyslic? gry o wspolczesnych konfliktach ktore staraja sie byc w miare realistyczne opieraja sie na tym co sie teraz dzieje, czyli islamistach no i oczywiscie ruskich, odwiecznych wrogach ameryki, chociaz przeciez jakos ostatnio nie bylo wojny rosja vs usa + Dodał MODERATOR Prosz Cytuj
xbor 54 Opublikowano 15 września 2011 Opublikowano 15 września 2011 Tyle ze teraz na żadną wojnę z państwem islamskich się nie zapowiada, w końcu w Egipcie chcąc nie chcąc amerykanie poparli siły proislamskie. Na nową wojnę o ropę kasy USA nie mają, w koncu Irak im się nie opłacił chociaż zobaczymy jak to będzie w dłuższej perespektywie, za to w Libii im się trafił prezent choć mają konkurentów w postaci Włoch i Francji. Co do gry to jako że nie śledzę za bardzo informacji o grze to mam pytanie. W prawdzie przy BFBC2 spędziłem zaledwie 1-2h i może zbyt szybko się zniechęciłem ale czy tu też mają być takie duże mapy które lepiej pamiętam z battefiled 1943 z psn gdzie niekiedy znalezienie wroga zajmuje tyle czasu że się odechciewa grać. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 15 września 2011 Opublikowano 15 września 2011 tak jakby nie mogli czegoś oryginalnego wymysleć. mogli dać że naziści wymyslili machine czasu i przeniesli sie do nas i probują zrobic kolejną wojne a na serio to co mieli wymyslic? gry o wspolczesnych konfliktach ktore staraja sie byc w miare realistyczne opieraja sie na tym co sie teraz dzieje, czyli islamistach no i oczywiscie ruskich, odwiecznych wrogach ameryki, chociaz przeciez jakos ostatnio nie bylo wojny rosja vs usa + Dodał MODERATOR Prosz to juz bylo w grze MORTYR btw za(pipi)ista gierka Cytuj
Stona 569 Opublikowano 15 września 2011 Opublikowano 15 września 2011 Co do gry to jako że nie śledzę za bardzo informacji o grze to mam pytanie. W prawdzie przy BFBC2 spędziłem zaledwie 1-2h i może zbyt szybko się zniechęciłem ale czy tu też mają być takie duże mapy które lepiej pamiętam z battefiled 1943 z psn gdzie niekiedy znalezienie wroga zajmuje tyle czasu że się odechciewa grać. Jeśli nie lubisz szukać wroga, to pograj w CoDa. Piszę to bez żadnego przekąsu czy cuś, po prostu tam masz małe mapy i wyrzynka jest bardziej intensywna. BF od zawsze kojarzy się z dużą mapą i jest to jedna z cech rozpoznawczych serii. Z resztą sam tytuł wiele mówi - battlefield Pograj w tryb SQDM , tam są tylko małe wycinki map i nie musisz szukać przeciwnika Tak samo w RUSH , tutaj przeciwnik sam Cię znajduje, bo musi rozwalić mcomy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi