Skocz do zawartości

Battlefield 3 - single player i ogółem

jarken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widoczny tearing poza tym prezentuje się świetnie , akcja jest szybka to lubię , nie mam pojęcia czemu nie pokusili się wcześniej o trailer Metro/Ps3 moim zdaniem nie mają się czego wstydzić , nawet biorąc poprawkę że to stream .

Mnie tylko ilość HP martwi, jeżeli mądrze punktują miejsca trafienia pocisku, to ok. Grafa jak dla mnie prezentuje się bdb, ale szczerze lotto mi to. Byle horyzont nie był tak 'ograniczony' jak w BF BC2 i gra. Czy wie ktoś jaka będzie dokładna waga pliku? Z góry dzięki.

Opublikowano

- Bedzie mozna wstrzymywac odech bedac snajperem.

Czyli szajs z MOH kontratakuje....

Opublikowano (edytowane)

Dżiz, dlaczego ten gameplay z bety X360 jest taki straszliwie nijaki (graficznie)? I w ogóle każdy kocha padać co minutę po jednym strzale.

Edytowane przez K@t
  • Plusik 1
  • Minusik 3
Opublikowano (edytowane)

Dżiz, dlaczego ten gameplay z bety X360 jest taki straszliwie nijaki (graficznie)? I w ogóle każdy kocha padać co minutę po jednym strzale.

K@t - przepraszam, ale WTF? Oglądnąłeś cały ten film? Zwróciłeś uwagę może jak koleś biegnie przez metro, nagle padają strzały, on pada na ziemię, więc kule lądują na ścianie z której pod ich wpływem odpadają kafelki,a potem tynk - i to jest nijakie graficznie? eno beez jaj. na konsolach to jest bardzo ładny wynik patrząc na wielkość map

ja przyczepiam się do innej rzeczy: kurka szybko się ginie. Koleś biegł 2 minuty, nagle strzał od ukrytego w krzakorach na leżąco kolesia i znów bieganie... w COD to nie przeszkadza, bo mapy są wielkości mojej łazienki, ale tutaj to może oznaczać sporo km w nogach

Edytowane przez waldusthecyc
Opublikowano (edytowane)
K@t - przepraszam, ale WTF? Oglądnąłeś cały ten film?

Metro wygląda ok, ale na akcja "na powierzchni" wygląda po prostu przeciętnie, nie wiem czemu ale coś mnie odrzuca w tym fragmencie. Może to wina samej jakości nagrania, nie wiem - zagram, ocenię, a na razie to niektórzy mogliby sobie dać spokój z idiotycznym minusowaniem bo po prostu odechciewa się w ogóle pisać w tym temacie.

Po prostu po kolejnych zachwytach, achach i ochach nadal nie robi to na mnie wrażenia - wręcz przeciwnie.

Edytowane przez K@t
Opublikowano
K@t - przepraszam, ale WTF? Oglądnąłeś cały ten film?

Metro wygląda ok, ale na akcja "na powierzchni" wygląda po prostu przeciętnie, nie wiem czemu ale coś mnie odrzuca w tym fragmencie. Może to wina samej jakości nagrania, nie wiem - zagram, ocenię, a na razie to niektórzy mogliby sobie dać spokój z idiotycznym minusowaniem bo po prostu odechciewa się w ogóle pisać w tym temacie.

Niestety musisz się liczyć z tym, że wielu lamerom z tego forum przeszkadza fakt iż zabijanie w BF polega na dobrym położeniu się, przyczajeniu za krzakiem. Ja tylko proszę o zwiększenie HP (25/35%) i biorę jak jest.

• Plusik 1
Opublikowano

Niestety musisz się liczyć z tym, że wielu lamerom z tego forum przeszkadza fakt iż zabijanie w BF polega na dobrym położeniu się, przyczajeniu za krzakiem. Ja tylko proszę o zwiększenie HP (25/35%) i biorę jak jest.

To prawda, że niektórzy tutaj mają świra na punkcie BF3, ale obiektywnie - ten 40 minutowy gameplay miażdży cyce, wygląda świetnie. co do rozgrywki to ja też biorę tak jak jest, lecz nie zgadzam się, że zabujanie w BG polega na dobrym położeniu się czy przyczajeniu. ale to może dlatego że ja mam za sobą 250h godzin i w mojej ocenie podstawą jest walka zespołowa, a nie kampienie w krzakach. ale każdy gra jak lubi

Opublikowano

To prawda, że niektórzy tutaj mają świra na punkcie BF3, ale obiektywnie - ten 40 minutowy gameplay miażdży cyce, wygląda świetnie. co do rozgrywki to ja też biorę tak jak jest, lecz nie zgadzam się, że zabujanie w BG polega na dobrym położeniu się czy przyczajeniu. ale to może dlatego że ja mam za sobą 250h godzin i w mojej ocenie podstawą jest walka zespołowa, a nie kampienie w krzakach. ale każdy gra jak lubi

Szczerze mi to lotto, niech zdychają w krzakach, ale czas na reakcję powinien być, a na tym filmiku widać jak koleś pada dosłownie 'po sekundzie'. W tej grze indywidualista nie zwracający uwagi na z/p zrobi ratio na poziomie 3,5 spokojnie. Z początku goniłem jak powalony w BF BC2 z punktu a do punktu b i miałem ratio na poziomie 1, od wczoraj gram na ratio i robię nawet takie kosmosy jak (27:2, 30:4 itd.. Assalut i szukam kamperów, to mnie cieszy. :))

Opublikowano

250h to chyba zacząłeś dopiero grać w BFa. :)

Gameplay z Xa fajny, coś w tym jest że dziwnie wygląda ta mapka, mało zachęcająca, badziej podoba mi się grafika z BC2 ale zapewne na żywo graficznie jest dużo lepiej.

Co do HP jest ok, to Battlefield 3 a nie Bad Company, gra PCtowa i komputer to priorytet dla DICE.

Opublikowano

Szczerze mi to lotto, niech zdychają w krzakach, ale czas na reakcję powinien być, a na tym filmiku widać jak koleś pada dosłownie 'po sekundzie'. W tej grze indywidualista nie zwracający uwagi na z/p zrobi ratio na poziomie 3,5 spokojnie. Z początku goniłem jak powalony w BF BC2 z punktu a do punktu b i miałem ratio na poziomie 1, od wczoraj gram na ratio i robię nawet takie kosmosy jak (27:2, 30:4 itd.. Assalut i szukam kamperów, to mnie cieszy. :))

Elentario, z nastawieniem na ratio nie chciałbym mieć Cię w drużynie, chyba nie wiesz o co chodzi w BF. Ale nie martw się będziesz miał jeden tryb pod twój styl - Deathmatch

• Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

Gameplay z Xa fajny, coś w tym jest że dziwnie wygląda ta mapka, mało zachęcająca, badziej podoba mi się grafika z BC2 ale zapewne na żywo graficznie jest dużo lepiej.

Co do HP jest ok, to Battlefield 3 a nie Bad Company, gra PCtowa i komputer to priorytet dla DICE.

@ziobrovski - no nie wiem kolego, ty masz ze 40h w BF:BC2 na wszystkich platformach łącznie, chyba, że miałeś na myśli BF i BF2... z resztą, co za różnica, @elentario grał ze 14h łącznie a i tak wszyscy razem w sumie graliśmy mniej niż @Litwin hehe

Co do HP jest ok, to Battlefield 3 a nie Bad Company,

jednak tutaj zgadzam się z @elentario - ja jednak po proszę trochę więcej HP, gdyż skończy się to tak, że wszyscy będą ważyć każdy jeden krok, a to oznacza, że z 24 graczy 16 będzie się non stop czołgać :D

Edytowane przez waldusthecyc
Opublikowano

@waldusthecyc na PS3 to ja dopiero uczę się grać, tzn na tym przeklętym padzie. :) Dużo wcześniej grałem na PC ale dostałem bana za zakup samego klucza do gry, wtedy sprzedałem PC i nie dawno kupiłem PS3. ;) A mówię mało bo ja w MW2 na PC w dwa miesiące nabiłem 399 h.

Na PC będzie grać 64 graczy więc na pewno będzie kogo zabijać. W gameplayu z Xa widać jak koleś pakuje z 7-8 strzałów z jakiegoś smg i dopiero ginie więc bym się nie przejmował, mniej akcji w stylu rambo będzie.

Opublikowano

@ziobrovski - no nie wiem kolego, ty masz ze 40h w BF:BC2 na wszystkich platformach łącznie... z resztą, co za różnica, @elentario grał ze 14h łącznie a i tak wszyscy razem w sumie graliśmy mniej niż @Litwin hehe

Co do HP jest ok, to Battlefield 3 a nie Bad Company,

jednak tutaj zgadzam się z @elentario - ja jednak po proszę trochę więcej HP, gdyż skończy się to tak, że wszyscy będą ważyć każdy jeden krok, a to oznacza, że z 24 graczy 16 będzie się non stop czołgać :D

Miałem przeżyć 'szok kulturowy' po przejściu z KZ3 na BF BC2 - owszem przeżyłem.. Kamperów w ciul i takich co wchodzą na plecy - szokujące! :) Nigdy na tyłach mnie nie uświadczysz a fakt, że gram zaledwie 14h nie oznacza, że do startu BF3 ratio nie poszybuje na 2 z hakiem i godzin też przybędzie. Ci którzy jadą po KZ na tym forum nie potrafili się odnaleźć w ciągłej akcji, szybkiej wymianie ognia, której niestety przy BF BC2 nie uświadczyłem i nie jest to wina ludzi grających z wyższym celem jak swoje prywatne ratio, ale tej drugiej części - (pipi)anych noobow skitranych pod krzaczkiem - zero umiejętności, ale one shot..one kill. Ta gra będzie tak postrzegana dopóki nie zbalansują odpowiednio rozgrywki i.. Tyle.

Opublikowano

Ale bieda ;(

W tej becie nie ma wyboru czy chce HC czy SC...

i menu ladniejsze jest w BC2 i muzyka w menu jest o wiele gorsza :) Ta z Vietnamu wymiatala a tutaj jakiej charczenie

Opublikowano

Ale bieda ;(

W tej becie nie ma wyboru czy chce HC czy SC...

i menu ladniejsze jest w BC2 i muzyka w menu jest o wiele gorsza :) Ta z Vietnamu wymiatala a tutaj jakiej charczenie

@szpic dziergnij plis jakieś wrażenia

Opublikowano

Nadzieja, że w Conqueście dadzą więcej HP dla postaci. Inaczej chopper, albo czołg, czy APC będzie siać niebagatelną pożogę. Święto fraga. Zresztą. Kogo normalnego obchodzi Rush.

narazie nie ma co opisywac dziala same menu nic wiecej :P

Jak same menu jak szlachcicpg już od godziny nadaje swój stream z rozgrywki

http://www.livestream.com/szlachcicpg

Opublikowano

@elentario Ale nie obchodzi mnie opinia innych jak gra będzie postrzegana, jest tyle gier FPS że każdy znajdzie coś dla siebie. Granie na publicu to namiastka gry w BFa. Ta gra jest stworzona do gry klanowej i dopiero ze zgraną ekipą gra nabiera większego sensu i daje masę przyjemności. Jak ktoś narzeka na kamperów to dla mnie jest to objaw jego bezsilności i lepiej będzie jak znajdzie sobie inną grę dla multi.

Opublikowano

Ok zagralem chwile i powiem tak :

- Grafika jest gorsza niz w BC2 ....

- OGROMNY POP UP. Np lampy dogrywaja sie i cienie jak jest sie max 10 metrów od tego przedmiotu

- 1 kula to 30% hp.

- Ginie sie co chwile i to bardzo szybko...

Opublikowano
Jak ktoś narzeka na kamperów to dla mnie jest to objaw jego bezsilności i lepiej będzie jak znajdzie sobie inną grę dla multi.

Dlaczego ta filozofia przypomniała mi chrzanienie kogoś z Acti, kiedy bodajże po premierze BO skomentował błędy wersji PS3 w sposób: "Jak wam się coś nie podoba, to przesiądźcie się na inną konsolę".

Opublikowano

Ok zagralem chwile i powiem tak :

- Grafika jest gorsza niz w BC2 ....

- OGROMNY POP UP. Np lampy dogrywaja sie i cienie jak jest sie max 10 metrów od tego przedmiotu

- 1 kula to 30% hp.

- Ginie sie co chwile i to bardzo szybko...

że padają jak muchy to widać na filmikach z yt, ale tym, że DICE zaliczyło regres z nowym silnikiem.. Hmm.. :) Może rozejrzyj się lepiej i pograj trochę bo jesteś pierwszą osobą, która napisała, że jest gorzej niż w BC2. ;)