Skocz do zawartości

Battlefield 3 - single player i ogółem

jarken

Rekomendowane odpowiedzi

Ludzie grajac w bete widza poziom BFBC2 lub gorszy, ewentualnie porownuja ja do Crysis. :)

komentarze są mega różne:

dice wasnt kidding it performs better on playstation

i mój ulubiony tekst: "flashlight best weapon in the game" :D

Edytowane przez waldusthecyc

" (BF3) ...looks gorgeuos, like Crysis was"... (4:10)

Ludzie grajac w bete widza poziom BFBC2 lub gorszy, ewentualnie porownuja ja do Crysis. :)

czytajac ten wycinek tekstu mysalem ze chodzi o negatywne porownanie, tzn ze crysis na konsolach wyglada kiepsko, ale ogladajac filmik zupelnie inaczej odebralem to zdanie - odebralem je jako porownanie do crysisa 1 na pc, ktory w moemencie premiery zrobil ogromne wrazenie i skok jakosciowy, ktory podobno jest widoczny też tutaj (ja sie nie wypowiadam narazie bo po filmikach nie ma co, chociaz wydaje mi sie ze nie bedzie zle)

Od grafiki cudow nie oczekiwalem,ale myslalem ze dostane gre z grafika taka sama lub lepsza od bfbc2-mylilem sie :(

no bez jaj, jak to na filmikach i streamach wygląda lepiej niż bfbc2 ^^

zgoda,ogólnie w metrze czy textury jak dla mnie nie są aż tak tragiczne ale brak AA jak dla mnie bije po oczach bardziej niż w BFBC2 a to boli w szczególności na mapie gdzie w pierwszym etapie masz drzewa których liście to same pixele,większe bądź mniejsze.Jak by dali troszkę AA była by to gra idealna,nie wiem może mapa mi jakoś nie podeszła.Sama gra jak dla mnie miód,gra się przyjemniej niż w BFBC2 i wszystko inne jest in +,ale bez obaw preordera nie kasuję :) przyjmę grę z otwartymi rękami bo nawet mimo pixeli i braku AA,oczy przyzwyczajają się i gra się fajnie.

Jestem ciekaw jak się ma wersja na PS3 do Xbox-a 360,ktoś ma porównanie?

był na poprzedniej stronie, ale wklejam też tutaj stream na żywo chodzi przyzwoicie a koleś kombinuje i pokazuje różne rzeczy, gameplay PS3

http://pl.twitch.tv/deadm4n

obowiązkowo przełączyć na HD

Dobra kampa, koleś tylko siedzi za skałami albo w jakiś krzakach. Dodać do tego możliwość czołgania, DMG broni na poziomie CoD, duże mapy i już mamy grę stworzoną dla kamperów.

Edytowane przez YETI
  • Plusik 1
  • Minusik 1