mersi 804 Opublikowano 27 września 2011 Opublikowano 27 września 2011 no chyba ale ja odnosilem sie do tego z x360 ze konkretnie to wyglada no chodziło mi o ten filmik co wałek pisał Cytuj
BasteKSG 42 Opublikowano 27 września 2011 Opublikowano 27 września 2011 Trzeba przyznac, ze jest naprawde dobrze - tak oceniajac po filmikach. Trzeba jednak poczekac do czwartku i liczyc, ze serwery nie padna Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 28 września 2011 Opublikowano 28 września 2011 http://virgingaming.com/tournaments/worldwide-conquest/ gra warta świeczki hehe. Pula nagród 1,6 mln dolarów, turniej konsolowy. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 28 września 2011 Opublikowano 28 września 2011 i mój ulubiony tekst: "flashlight best weapon in the game" Latarki to jakieś nieporozumienie. Idziesz sobie tunelem, nagle przez drzwi wlatuje snop światła na 3/4 ekranu [normalnie macie biało przed oczami] ,i mimo że nie chcesz, to idziesz w stronę światła i giniesz. Czułem się jak ćma która leci do żarówki A i jeszcze jedno, na pleju też granaty wylatują z brzucha? 1 1 Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 28 września 2011 Opublikowano 28 września 2011 Pojawiła się dość długa wypowiedź doświadczonego niemieckiego gracza z ESL, mówi o tym co na tą chwile jest źle z perspektywy osoby która z BFem jest od początku i ma na koncie kilka osiągnięć esportowych w BFy : Za malo zycia. Pada sie na trzy-cztery kulki. A z sv89 w głowę lub korpus pada sie na hita, czego miało nie być ( mialo byc tylko HS= 1hit1kill ) . Ale "podobno" DICE myśli nad patchem do bety z podniesieniem poziomu życia. Druga sprawa, latarka jest OP (overpowered), wystarczy ze celujesz mniej-wiecej w glowe przeciwnika zeby go oślepić, nie trzeba precyzyjnego celowania po oczach. Trzecia jest taka ze na mapach bez pojazdow, powinno byc mniej rpg. Bo sa 4 strzaly i ludzie wala na oslep po infanterii. Co prawda Admini na PC mogą kickowac jak w BC2 ale wygodniejszy byl by limit na niektorych mapach/trybach bo na konsolach nikt nikogo z serwera nie kicknie. Czwarta sprawa, Bipod w LMG. LMG samo sobie jest dosc mocne, ale ma duzy recoil i strzelanie z tego to bardzo trudna sprawa. No ale gdy rozkładamy bipoda recoil znika o jakies 80% a LMG wtedy to Kosiarka, obejsc takiego gracza da sie tylko za pomocą snipera lub rpg/granata... To tyle jeśli chodzi o rzeczy do patchowania. Pózniej zaczął chwalić audio i ogólny gameplay , balans broni jest ok ale trzeba poprawic to i owo. Sa crashe ( jak to w becie ) i lagi bo wszystkie servy sa zawsze full lub sa full po 15 sec.... ogólnie powiedział ze szykuje sie najlepszy BF i dal mu gruba 9itke (co mnie osobiście mocno zdziwiło ) Jak sie czyta fora, portale esportowe to widac ze feedback jest pozytywny, co mnie też troche dziwi hehe. Większość narzeka na rzeczy ktore sa do naprawy patchem, niema nic co by bylo "game-braking" no moze oprócz niskiego zycia. BTW oglądając wczoraj streama z PC koleś mówił ze gral na ps3 i mozna podlaczyc klawe i myszke do USB (say wut?) , ktos potwierdzi ? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 28 września 2011 Opublikowano 28 września 2011 BTW oglądając wczoraj streama z PC koleś mówił ze gral na ps3 i mozna podlaczyc klawe i myszke do USB (say wut?) , ktos potwierdzi ? o (pipi)! to by byla najlepsza wiadomosc odkad kupilem ps3 i zaczalem grac w fpp na konsoli! do dziś caly czas sie dziwiłem dlaczego gry na ps3 nie wykorzystują myszki mimo że nawet niektore gierki na ps2 mialy taką opcje gdyby to sie potwierdzilo to byl bym mega szczesliwy, co rpawda juz calkiem niezle ogarniam pada, ale mimo wszystko precyzja myszki jest wieksza Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 28 września 2011 Opublikowano 28 września 2011 (edytowane) Oby się nie potwierdziło Bez sensu by to było, chyba że zrobią jak w UT3 że rozdzielą serwery z myszą od tych bez. Jak ktoś będzie mógł to niech koniecznie to sprawdzi bo może być niezła kiszka. Edytowane 28 września 2011 przez Adi_TEAM LBN Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 28 września 2011 Opublikowano 28 września 2011 nie wiem czy przypadkiem juz Ut3 nie mial takiej opcji, ale moge sie mylic Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 28 września 2011 Opublikowano 28 września 2011 nie wiem czy przypadkiem juz Ut3 nie mial takiej opcji, ale moge sie mylic no właśnie miał tylko tam serwery były rozdzielone, nikt ci nie kazał grać przeciwko ludziom z k+m. Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 28 września 2011 Opublikowano 28 września 2011 Jesli tak bedzie jak mowisz, a wydaje mi sie to jedyna rozsądną opcja, to takie serwery beda raczej w wiekszosci pustawe. Mimo ze precyzja jest wiadomo lepsza to nie widze tej masy ludzi, ktorzy nagle zaczynają podlączac swoje myszki i klawierki zastpując pady. Z czystej ciekawosci- duzo osob szarpalo na k+m w ut3? Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 28 września 2011 Opublikowano 28 września 2011 Jesli tak bedzie jak mowisz, a wydaje mi sie to jedyna rozsądną opcja, to takie serwery beda raczej w wiekszosci pustawe. Mimo ze precyzja jest wiadomo lepsza to nie widze tej masy ludzi, ktorzy nagle zaczynają podlączac swoje myszki i klawierki zastpując pady. Z czystej ciekawosci- duzo osob szarpalo na k+m w ut3? sporo ale w sumie ludzi grających myszą którzy cokolwiek sobą prezentowali spotkałem może kilku, nigdy nie miałem większego problemu żeby sobie poradzić z kimś kto gra myszą a wszystkie lepsze klany grały tylko na padach. Tyle że ze snajperki i shock rifle'a myszkowcy mieli dużą przewage i tak by było też w BFie, snajperzy na myszach by kosili. Mam nadzieje jednak że to tylko jakaś nieprawdziwa plota Cytuj
SM1 25 Opublikowano 28 września 2011 Opublikowano 28 września 2011 Jesli tak bedzie jak mowisz, a wydaje mi sie to jedyna rozsądną opcja, to takie serwery beda raczej w wiekszosci pustawe. Mimo ze precyzja jest wiadomo lepsza to nie widze tej masy ludzi, ktorzy nagle zaczynają podlączac swoje myszki i klawierki zastpując pady. Z czystej ciekawosci- duzo osob szarpalo na k+m w ut3? sporo ale w sumie ludzi grających myszą którzy cokolwiek sobą prezentowali spotkałem może kilku, nigdy nie miałem większego problemu żeby sobie poradzić z kimś kto gra myszą a wszystkie lepsze klany grały tylko na padach. Tyle że ze snajperki i shock rifle'a myszkowcy mieli dużą przewage i tak by było też w BFie, snajperzy na myszach by kosili. Mam nadzieje jednak że to tylko jakaś nieprawdziwa plota mysza i klawiatura nie działa, przed chwilą sprawdzałem:) Cytuj
beny25b 0 Opublikowano 28 września 2011 Opublikowano 28 września 2011 dziala w becie voice chat?? Cytuj
SM1 25 Opublikowano 28 września 2011 Opublikowano 28 września 2011 dziala w becie voice chat?? w lobby normalnie ale podczas meczu bardzo sporadycznie i to z pojedynczymi osobami (można uznać ze praktycznie nie działa) 1 Cytuj
K@t 116 Opublikowano 28 września 2011 Opublikowano 28 września 2011 (edytowane) Tak słowem offtopu - PS3Site nie przestanie mnie nigdy zadziwiać - dwa newsy pod rząd poświęcone kwestii Battlefield 3: PS3 vs 360, co rzeczywiście jest strasznie palącą sprawą Edytowane 28 września 2011 przez K@t Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 28 września 2011 Opublikowano 28 września 2011 Trzecia jest taka ze na mapach bez pojazdow, powinno byc mniej rpg. Bo sa 4 strzaly i ludzie wala na oslep po infanterii. Co prawda Admini na PC mogą kickowac jak w BC2 ale wygodniejszy byl by limit na niektorych mapach/trybach bo na konsolach nikt nikogo z serwera nie kicknie.Chodzi o to, że są 4 rakiety w inv?wg mnie strzelanie z RPG to sama przyjemność. Jak w BC2 nie moglem znieść ludzi co biegali z CG tak tutaj, na tej jednej mapie, rpg sprawdza się znakomicie. Przy wyjściu z metra (sklepy) albo w maszynowni taka rakieta może ladnie przerzedzić szeregii posunąć grę do przodu. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 28 września 2011 Opublikowano 28 września 2011 No i sam pocisk wygląda przeza(pipi)iście jak leci Cytuj
PolChicken 6 Opublikowano 28 września 2011 Opublikowano 28 września 2011 Otwartej bety można się spodziewać w okolicach północy? Czy jednak nie ma co na to liczyć? Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 28 września 2011 Opublikowano 28 września 2011 Raczej kolo 14 bym powiedzial Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 28 września 2011 Opublikowano 28 września 2011 Niby 48h mija jakoś koło 11 rano, bo wtedy wyciekł ten screen jak szlachcic pobierał. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 28 września 2011 Opublikowano 28 września 2011 Pobrać będzie można z dzisiejszym updatem sklepu? Cytuj
BasteKSG 42 Opublikowano 28 września 2011 Opublikowano 28 września 2011 Beta BF3 jest juz w PSS, ale niestety nie mozna jej pobrac Moze uda sie jutro rano lub przynajmniej przed poludniem Cytuj
Gość szpic Opublikowano 28 września 2011 Opublikowano 28 września 2011 oj trzeba sie szykowac na patch i to mocarny z pare giga z ciekawszych bledów ktore sa w becie: Postac jak czolga sie to czesto jest pod plansza i takiej osoby nie widac. analogicznie jak kuca wystaje mu tylko glowa po tym jak ktos Cie podniesie czesto zdarza sie ze nie mozesz strzelac nic. Dziala tylko kosa czesto odbindowuja sie klawisze np przestaje dzialac zoom po smierci jest ok. Ekran czasami robi sie rozowy lub niebieski. Czasamni na ekranie pokazuje sie bialy prostokat, ktory zaslania obraz Info dla Litwina i reszty. Mozna sie stesknic za nozem z bc2. Jak sie centralnie nie stoi obok/nad gosciem to nozem chybia Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 28 września 2011 Opublikowano 28 września 2011 Ja tam walę na razie BF3 MAM Bf 1943 więc mi się nudzić nie będzie Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 28 września 2011 Opublikowano 28 września 2011 Mozna sie stesknic za nozem z bc2. Jak sie centralnie nie stoi obok/nad gosciem to nozem chybia To w sumie dobrze bo w konsolowym BC2 noż sam się namierzał hehe. Filmik z Caspian Border na PC - (koleś gra na niezłych lagach). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi