PolChicken 6 Opublikowano 29 września 2011 Opublikowano 29 września 2011 O ile tylko testują serwery. Ale i tak chyba powinni wydać najbardziej aktualną wersje. EA ciśnie z terminem i możliwe, że w pudełku dostaniemy wersję beta, która będzie łatana przez kolejne miesiące. Problemy techniczne to duży zgrzyt. Beta U3 a tym polu wypadała chyba lepiej. Ale przekonam się dopiero gdy odpalę otwartą betę. Oby serwery nie padły. EA pewnie ledwo co będą wyrabiały a z pss też może być różnie. BTW. O co chodzi z tym, że bf jest nieskilowe? Nie rozumiem takiego określenia kompletnie. Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 29 września 2011 Opublikowano 29 września 2011 (edytowane) Ja już nie mam pytań, anulujcie pre-ordery, przynajmniej po premierze ten temat nie będzie przypominał tematu na emo-forum. @zaq123456 ok super napisałeś jakie są błędy tylko nie wiem po co tutaj bo chyba już każdy o nich słyszał. Teraz idź i napisz to samo DICE tylko może bez takiej spiny. Każdy głos się liczy, najczęściej zgłaszane błędy zapewne mają priorytet. Edytowane 29 września 2011 przez Adi_TEAM LBN Cytuj
winner 183 Opublikowano 29 września 2011 Opublikowano 29 września 2011 (edytowane) Wie ktoś o której godzinie będzie dostępna open beta w PSS? PS:Chodzi mi o polski PSN (chyba, że wszędzie jest tak samo). Edytowane 29 września 2011 przez winner Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 29 września 2011 Opublikowano 29 września 2011 Pomijając stronę wizualną tak tylko dodam że gamplay Crysis2,Gearsy3,HaloReach demo/beta lepsze zrobiło na mnie wrażenie od tego "coś" Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 29 września 2011 Opublikowano 29 września 2011 Wie ktoś o której godzinie będzie dostępna open beta w PSS? PS:Chodzi mi o polski PSN (chyba, że wszędzie jest tak samo). Już jest. 2 Cytuj
K@t 116 Opublikowano 29 września 2011 Opublikowano 29 września 2011 Chciałem edytować posta, ale widzę że niedługo tu będą leciały absolutnie wszystkie Matchmaking nadal leży i kwiczy jak by co, jeśli komuś uda się w końcu zagrać niech raczy się pochwalić. Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 29 września 2011 Opublikowano 29 września 2011 graficznie jest tylko trochę lepiej od bfbc2 no i ta masa bugów. ale kurdę - ja się bawię świetnie i po wbiciu 10 poziomu doś. przestawiłem się i ogarniam gameplay. ta gra jest totalnie inna od bfbc2. ja uważam, że lepsza a jak wreszcie zasiądę za sterami myśliwca to pewnie będę uważał, że najlepsza ever Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 29 września 2011 Opublikowano 29 września 2011 Właśnie ściągam dlaczego tylko 1173 MB jak miało być prawie 3 GB ? Cytuj
falcon87pl 123 Opublikowano 29 września 2011 Opublikowano 29 września 2011 Czuję się jakbym grał w CoD'a na dużej planszy Gdzie ten feeling za który się kocha BC2 ? Graficznie to mi to wisi jak wygląda, bo się cudów nie spodziewałem, ale nie odczuwam tej frajdy co w BC2, nawet po wielu godzinach. Gry jeszcze nie skreślam, bo to teoretycznie beta. Zobaczymy jakie będą wrażenia z pełnej wersji Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 29 września 2011 Opublikowano 29 września 2011 Ale ile mam powtarzać razy że był nie dawno wywiad na którychś targach z jedną z ważniejszych postaci w DICE który powiedział że: "ALFA MIAŁA ZA ZADANIE WYELIMINOWAĆ BŁĘDY, A GRACZE KTÓRZY BEDĄ GRAĆ W BETĘ DOSTANĄ PRAWIE SKOŃCZONY PRODUKT KTÓRY MA SPRAWDZIĆ STABILNOŚĆ SERWERÓW" Jak będę miał czas to znajdę ten wywiad i uwierzycie może w końcu Cytuj
K@t 116 Opublikowano 29 września 2011 Opublikowano 29 września 2011 Nie no, to jest jakaś kpina, prawie godzina ciągłych prób i nie dość, że ani razu nie znalazło gry, to jeszcze zdążyło zwiesić konsolę. Cudo po prostu. Inni też mają takie cyrki? Przecież nawet z betą Uncharted 3 takich jaj nie było - pierwszego dnia zamkniętej bety wprawdzie były pewnie cyrki ze stabilnością, ale od razu wyszedł patch, który je wyeliminował... Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 29 września 2011 Opublikowano 29 września 2011 Zaraz zacznie się shitstorm, dobrze, że udało mi się pograć wcześniej ;] Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 29 września 2011 Opublikowano 29 września 2011 ja gram normalnie bez najmiejszych problemów znajduje mecze Cytuj
K@t 116 Opublikowano 29 września 2011 Opublikowano 29 września 2011 (edytowane) Trudno, żeby nie miał się zacząć - nie dość, że czas trwania bety jest krótki, to jeszcze grać się w ogóle nie da. Sorry, beta czy nie - Dice powinno bardziej przyłożyć się do jakości udostępnianego kodu. Zwłaszcza, że po wszystkich kłótniach i kontrowersjach beta miała udowodnić raz a dobrze, że w kwestii BF3 na konsolach nie trzeba się o nic martwić. Póki co wątpliwości jest jeszcze więcej niż było. Edit, u mnie zero - ciągle wywala do menu, albo pokazuje komunikat o niemożności znalezienie serwera. Jak oglądałem wczorajsze filmy z pierwszymi wrażeniami, to niejednokrotnie wspominano o koszmarnie długim czasie oczekiwania na mecz. Byłem pewien, że po premierze otwartej bet stan rzeczy się poprawi - może po południu będzie lepiej/ Edytowane 29 września 2011 przez K@t Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 29 września 2011 Opublikowano 29 września 2011 Ku.rwa przestaniecie jęczeć jak baby? To jest beta; sami twórcy wspominali, że nie będzie reprezentować finalnego produktu. Ale nie, specjaliści z forum o grach konsolowych wiedzą przecież więcej i ciągle jęczą. Oglądałem kilka filmików z bety i dla was to jest słabsze graficznie od BC2? Dobry żart. Od razu widać poprawę grafiki, od świateł, po animację. Adi dobrze napisał - jak widzicie jakiś błąd, napiszcie to na forum EA, a nie narzekajcie na grę. Nie podoba się - nie grać, a nie pierniczyć od kilku stron jednego i tego samego, anulujcie preordery, przynajmniej nie będę musiał słuchać "jaka to ta gra beznadziejna" w headsecie. Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 29 września 2011 Opublikowano 29 września 2011 Zagrałem chwilę. Nie siedzi mi w ogóle ta gra. Sztywna, nudna. Grafika i dźwięk ok, ale to nie ta radosna rozwałka co w BC 2. Tutaj będzie po prostu jedno wielkie camperstwo + spawn rape za pomocą różnych pojazdów. Beta kijowa, masa bugów, goście pod planszą, celowanie z jednej strony wielki auto aim, z drugjej jakoś trudno mi kogoś centralnie namierzyć. Przykro mi, ale ostatecznie raczej nie przekonuje mnie to do zakupu. Jednego ku.rwa nie rozumiem - mają za(pipi)i.stą formułę w postaci BC, czemu jej nie eksploatują skoro robią to nawet inne gry które chcą być jak BF? To jest chyba właśnie tajemnica sukcesu CoD'a. Może i zmiany są bardziej "noob friendly" ale CoD zawsze będzie ten sam od czasów Black Ops. Nawet jeśli MW i BO to dwie różne firmy, to jednak nie ma się poczucia że gra się w coś innego na siłe zmienionego. 3 Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 29 września 2011 Opublikowano 29 września 2011 (edytowane) Mnie się podoba, grafika bardzo dobra, świetny dźwięk, po prostu przyjemnie się w to gra. Jedyne do czego mogę się przyczepić to auto-aim, mam nadzieje ze w trybie hardcore tego nie bedzie. Edytowane 29 września 2011 przez mate5 Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 29 września 2011 Opublikowano 29 września 2011 To ja proponuję na czas bety zamknąć ten temat, bo co wchodzę poczytać posty to 90% narzekań osób, które jeszcze nie zagrały, 5% tłumaczeń o tym, że to normalne i 5% relacji z ogrywania bety. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 29 września 2011 Opublikowano 29 września 2011 Ku.rwa przestaniecie jęczeć jak baby? To jest beta; sami twórcy wspominali, że nie będzie reprezentować finalnego produktu. Ale nie, specjaliści z forum o grach konsolowych wiedzą przecież więcej i ciągle jęczą. Oglądałem kilka filmików z bety i dla was to jest słabsze graficznie od BC2? Dobry żart. Od razu widać poprawę grafiki, od świateł, po animację. Adi dobrze napisał - jak widzicie jakiś błąd, napiszcie to na forum EA, a nie narzekajcie na grę. Nie podoba się - nie grać, a nie pierniczyć od kilku stron jednego i tego samego, anulujcie preordery, przynajmniej nie będę musiał słuchać "jaka to ta gra beznadziejna" w headsecie. Masz plusa, bo mądrze gadasz. Macie uwagi co do, uwaga słowo klucz, DARMOWEJ BETY, piszcie je na forum EA. Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 29 września 2011 Opublikowano 29 września 2011 To ja proponuję na czas bety zamknąć ten temat, bo co wchodzę poczytać posty to 90% narzekań osób, które jeszcze nie zagrały, 5% tłumaczeń o tym, że to normalne i 5% relacji z ogrywania bety. Albo niech mod przeniesie te posty do jakiegoś tematu na BF3 BETA Cytuj
walek 96 Opublikowano 29 września 2011 Opublikowano 29 września 2011 A jak panowie sensivity? Glownie chodzi mi o max czulosc. Czy jest szybciej niz w BFBC2? (mozecie to okreslic w procentach) A ogolny "feeling" broni. Podobnie jak w BC2, czy trzymamy karton jak w CoD? PS. Dopiero w piatek w nocy ogram bete. Nie ma kurna czasu. Cytuj
BasteKSG 42 Opublikowano 29 września 2011 Opublikowano 29 września 2011 Zaczne od pozytywow: Grafika naprawde dobra. Wedlug mnie lepsza niz w BC2. Poza tym widac efekty silnika Frostbite2. Lata wszystkiego w powietrzu mnostwo Oczywiscie nie zniszczymy wielu rzeczy, ale to dobrze. Efekt kiedy leci pocisk z RPG - kapitalny Najbardziej jednak podoba mi sie fun plynacy z gry. BF3 jest naprawde miodne, choc zgadzam sie z tym, co juz zostalo napisane, ze gra sie troche inaczej. Trzeba mocno uwazac, aby nie dostac kulki nie wiadomo skad Dzwiek na War Tapes i logitech z-5500 genialny - ale swietnie juz bylo pod tym wzgledem w BC2. Minusy? Jest troche Bugow. Gra czasem lubi wywalic z serwera lub sie zawiesic. Sa tez inne, o ktorych juz zostalo sporo napisane, jednak az tak abrdzo nie psuje to zabawy. Beda latki i wszystko bedzie na odpowiednim poziomie. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 29 września 2011 Opublikowano 29 września 2011 A ja z roboty się urwałem by ograć betę -Powoli się wciągam w grę ale jeszcze to nie to co w BC2 - Bardziej śmierdzi mi tu COD lub MOH... a szkoda - Za szybko się umiera - Boże jak oni na tej mapie kampią - Przecież ten rozbłysk lunety to niczym latarnia morska -Za słabo widać czy ubiliśmy kogoś - Animacja rewelacyjna - Grafika no cóź jeszcze za wcześnie by coś powiedzieć.. nie jest źle ale cienie drzew OBRZYDLIWE - destrukcja otoczenia ? Jakoś nie odczułem jej by robiono z niej takie halo jak przed premierą Jest wiele do poprawienia...ale jest nadzieja Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 29 września 2011 Opublikowano 29 września 2011 IMO jest feeling, odrzut spory, upgrejdy broni ja zmniejszają, czułość można ustawić 50% większą niż w BC2 Cytuj
walek 96 Opublikowano 29 września 2011 Opublikowano 29 września 2011 Dla tych co narzekaja na oprawe, moga sie troche uspokoic... chyba Johan Andersson, Rendering Architect at DICE has confirmed that Battlefield 3 beta graphics are not equal to the final version of the game. The news was confirmed by Johan Andersson on his personal Twitter account. Johan said that Battlefield 3 beta client will not have all the features "from the graphical point of view".http://www.gamepur.com/news/5369-dice-bf3-beta-graphics-not-equal-final-version.html Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi