davidk3 12 Opublikowano 29 września 2011 Opublikowano 29 września 2011 (edytowane) latarka też niepotrzebna, jeszcze jak niektóre nieogary z naszej drużyny biegają i po gałach świecą w momencie jak celujesz to w ogóle brak słów...ale poza tym gra jest miodna Edytowane 29 września 2011 przez davidk3 Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 29 września 2011 Opublikowano 29 września 2011 [btw. po jakim czasie to zaczyna błyskać jak sie skitramy gdzieś ?] dołączam się do pytania Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 29 września 2011 Opublikowano 29 września 2011 Można jakoś wejść do tego Battleloga bo widzę, że maila z Origin sobie życzą. Ja podałem zwykły i mi działa.Szpic ja stawiam an środku drogi i jest ok,nie można tylko na nie równej pozycji stawiać.Dzisiaj nie mogłem wbić kosy stojąc nad leżącym kolesiem,za to on z leżenia mi wbił Cytuj
Gość szpic Opublikowano 29 września 2011 Opublikowano 29 września 2011 z czolganiem jest taki problem : - Nad wrogiem da sie przebiec -Nad przyjacielem nie. nasza postac bedzie go przepychac.... i nie wiadomo dlaczego zostawili najglupsza rzecz z bc2. Jak w bc2 postac bez skoku nie potrafila wejsc przez prog do domku tak tutaj blokuje sie o szyny w metrze ps kladzenie na srodku jest bez sensu bo za 1 kule wystrzelona w to dostaja 20pkt Cytuj
davidk3 12 Opublikowano 29 września 2011 Opublikowano 29 września 2011 (edytowane) no dużo niedoróbek, ale na dobrą sprawę aż tak nie przeszkadzają, oby tylko łatka szybko przyszła Edytowane 29 września 2011 przez davidk3 Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 29 września 2011 Opublikowano 29 września 2011 (edytowane) [btw. po jakim czasie to zaczyna błyskać jak sie skitramy gdzieś ?] dołączam się do pytania z tego co zauważyłem to około 5 sekund. PCtowa brać mówi że prawdziwy BF3 jest na Caspian Border a metro to tylko jego zapowiedź. Im dłużej w to gram tym bardziej mi się podoba Uzależnia strasznie hehe. Dodawajcie mnie na Battlelogu - http://battlelog.bat...ser/Adi-INSANE/ btw. jak komuś uda się przebić granice 10 tys. pkt to niech się chwali, mój rekord póki co 9200, było blisko hehe. Edytowane 29 września 2011 przez Adi_TEAM LBN Cytuj
davidk3 12 Opublikowano 29 września 2011 Opublikowano 29 września 2011 po ujrzeniu tego caspian border opadła mi kopara... więcej się dzieje niż na II wś ;D Cytuj
mersi 804 Opublikowano 29 września 2011 Opublikowano 29 września 2011 (edytowane) Kill cam jest zdecydowanie za blisko przeciwnika, powinni go oddalić. Z(pipi),ali natomiast sprawe z rozbrajaniem mcom'ów, wbijam fuksem do bazy na tyły wroga, wycinam czterech, podkładam, wbiega dwóch do pomieszczenia zabijam jednego i drugi mnie dobija, do wybuchu ok. 2 sekundy a nubek który mnie zabił podchodzi spokojnie i go rozbraja a odliczanie do wybuchu zostało zatrzymane gdzie w bc2 by on wybuchł i byśmy prześli dalej, wkur,wiłem sie wtedy niemiłosiernie bo do końca było 6 ticketsów i to przegraliśmy bo jakiemuś złamasowi z dice zachciało sie zrobić gierke bardziej "casual friendly" i zepsuli sprawe z mcomami, porażka... może w patchu czy w pełnej wersji to zmienią. Edytowane 29 września 2011 przez mersi Cytuj
karol666 6 Opublikowano 29 września 2011 Opublikowano 29 września 2011 Mam pytanie do ludzi obeznanych w temacie broni bf, czy nowo odblokowane karabiny np PP2000/M416 są znacznie lepsze od podstawowych broni i powinienem od razu na nie się przestawiać, czy zmiany są tylko kosmetyczne?? Cytuj
Stona 569 Opublikowano 29 września 2011 Opublikowano 29 września 2011 podaj swojego maila na którym masz konto PSN Aha gram inżynierem i którąś (nie pamiętam nazwy) wyrzutnią nie mogę strzelać. Odrzut jest ale rakieta nie leci Może chodzi o odblokowane wyrzutnie - stinger i igla? bo z nich je też nie mogłem strzelać :confused: To są wyrzutnie stricte przeciwko pojazdom. Musisz namierzyć pojazd i dopiero wtedy wystrzeli. Czyli na mapach takich jak metro są bezużyteczne. Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 29 września 2011 Opublikowano 29 września 2011 (edytowane) Kill cam jest zdecydowanie za blisko przeciwnika, powinni go oddalić. Z(pipi),ali natomiast sprawe z rozbrajaniem mcom'ów, wbijam fuksem do bazy na tyły wroga, wycinam czterech, podkładam, wbiega dwóch do pomieszczenia zabijam jednego i drugi mnie dobija, do wybuchu ok. 2 sekundy a nubek który mnie zabił podchodzi spokojnie i go rozbraja a odliczanie do wybuchu zostało zatrzymane gdzie w bc2 by on wybuchł i byśmy prześli dalej, wkur,wiłem sie wtedy niemiłosiernie bo do końca było 6 ticketsów i to przegraliśmy bo jakiemuś złamasowi z dice zachciało sie zrobić gierke bardziej "casual friendly" i zepsuli sprawe z mcomami, porażka... może w patchu czy w pełnej wersji to zmienią. o zatrzymaniu czasu podczas rozbrajania pisali że to zmienili, w sumie wg mnie nijak nie jest to "casual friendly", trzeba utrzymywać punkt aż do końca. Mam pytanie do ludzi obeznanych w temacie broni bf, czy nowo odblokowane karabiny np PP2000/M416 są znacznie lepsze od podstawowych broni i powinienem od razu na nie się przestawiać, czy zmiany są tylko kosmetyczne?? Niekoniecznie, jedne są lepsze inne gorsze. Ja najwięcej grałem z M416 a z tego co można wyczytać najlepsze jak narazie wydaje się UMP. Ogólnie to pierwsze M16 jest naprawde mocną bronią więc naprawde trzeba dopasować broń pod siebie. Edytowane 29 września 2011 przez Adi_TEAM LBN Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 29 września 2011 Opublikowano 29 września 2011 Mam pytanie do ludzi obeznanych w temacie broni bf, czy nowo odblokowane karabiny np PP2000/M416 są znacznie lepsze od podstawowych broni i powinienem od razu na nie się przestawiać, czy zmiany są tylko kosmetyczne?? M416 jest według mnie dużo lepsze, praktycznie tylko tą bronią dziś chodziłem i zdobyłem już nią medal. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 29 września 2011 Opublikowano 29 września 2011 (edytowane) To co mi się podoba to fakt, że każda ze stron ma "swoje" uzbrojenie, a nie jak to było w BC2 gdzie wszyscy latali z tym samym. Fajny jest efekt lasera bijącego w oczy. Edytowane 29 września 2011 przez MajorZero64 Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 29 września 2011 Opublikowano 29 września 2011 Zaczną od przechwałki,udało mi się wbić 44 kosy i jestem na 364 miejscu na świecie Jeżeli chodzi o broń to PP2000 uwielbiałem już w BC2,ale tutaj z laserem i tłumikiem wymiata,później trudno mi coś fajnego znaleźć,gdyż kałach ma duży odrzut,z tego co zauważyłem to 870 jest mocarny. Cytuj
walek 96 Opublikowano 30 września 2011 Opublikowano 30 września 2011 (edytowane) Przy niskim HP chyba kazda bron jest mocarna. 95% czasu w BFBC2 spedzilem na Normalu, i jak wchodzilem do HC to byl dla mnie szoker, kiedy po(pipi)kami inzyniera w postaci pp2000 kosilem 2-3 jednym magazynkiem, a zdarzalo sie i nawet 4. Zaczną od przechwałki,udało mi się wbić 44 kosy i jestem na 364 miejscu na świecie Dog Tags whore! :blum1: ... Niech zgadne, pewnie natrzaskales mnostwo kos snajperom/lezakowiczom kampujacym na pierwszej bazie. Edytowane 30 września 2011 przez walek Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 30 września 2011 Opublikowano 30 września 2011 (edytowane) kurna pogralem 3 mecze pierwszy w sumie połowe bo odpaliłem na chwile i musialem zaraz wyjśc z domu, wiec tak naprawde gralem patrząc na zegarek caly czas, chociaz mimo to gralo mi sie calkiem fajnie, sporo ludzi skosilem jak na 1 próbe w pośpiechu potem wieczorem zagralem troche bardziej na spokojnie 2 mecze (chociaz też mialem ejszcze cos do zrobienia i nie moglem sie odpreżyc) nie wiem czy to stres, zmeczenie czy co ale wieczorem gralo mi sie nędznie, co chwile zdychałem i wszystko mnie wkurzalo chyba rzeczywiście sie troche za szybko zdycha, co jest problemem zwłaszcza przy tak otwartej mapie (park), czlowiek może dostac z 4 stron na raz i ciężko miec oczy w (pipi)e, wiec zanim sie mrugnie mozna zdechnać ogolnie mimo tej wieczornej porażki do gra mi sie podoba, tylko musze sie bardziej przyzwyczaić, i pograc na psokojnie a nie w pospiechu w sumie jedyne co mnie zabolało naprawde to nędzne snajperki - ktos mowil ze svd jest słabe a amerykanska ok, ale dla mnie obie byly rownie slabe, kogoś tam zabilem ale ich siła jest nędzna a w połączeniu z koniecznością wstrzymywania oddechu to naprawde w(pipi)ia (zwlaszcza że trzymając oddech przypadkiem minimalnie przechylałem gałke i sie przesuwałem na boki ;p , pozatym zawsze jak snajpie to spotuje selectem, a nie da sie naciskac selecta jak trzeba gałke trzymac do oddechu), wątpie zeby zmienili snajpera w fullu, ale jak narazie wydał mi sie mocno w(pipi)iajacy (może utrudnili jego uzywanie zeby zbalansować tych wrzystkich krzaczastych leżakowiczów), oddech był ok w COD bo tam snajpery maja szybkie pociski ktore prosto lecą wiec potrzbne bylo utrudnienie, ale tutaj gdzie pociski są względnie powolne i co wazniejsze mają krzywą opadającą trajektorie lotu to i tak sie trzeba postarać żeby trafić z połowy mapy, a teraz jeszcze trzeba wstrzymywac oddech, to juz przesada niby fajnie że kazda strona ma swoja broń, ale troche dziwne że w obu wypadkach są to bardzo podobne bronie na starcie, tzn wariacje kałacha i wariacje M4-16 (zwłąszcza ból w LMG ktore maja małe magazynki i nie czuć tej mocy co w bc2) mimo wszystko czekam na fulla, na inne mapy, na ogranie sie, i licze że naprawią błedy (nie trafilem na jakies straszne ale bylo kilka drobiazgów) btw gralem z aim asist, ale zupelnie tego nie odczułem Edytowane 30 września 2011 przez Yano Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 30 września 2011 Opublikowano 30 września 2011 Ze snajperek póki co SV98 jest zbyt mocne, moim zdaniem nie powinno zabijać na hita przy trafieniu w klate. Jest też pierwszy kandydat do osłabienia, UMP. Duża siła, stosunkowo mały odrzut, naprawde aż za dobra się wydaje ta Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 30 września 2011 Opublikowano 30 września 2011 PCtowa brać mówi że prawdziwy BF3 jest na Caspian Border a metro to tylko jego zapowiedź. Świetna ta mapa, koleżka przez 5 minut nie zobaczył nawet wroga ;] Cytuj
Gość szpic Opublikowano 30 września 2011 Opublikowano 30 września 2011 przegiete to jest pp2000 z 2x wiekszym magazynkiem. tlumikiem i celownikiem termowizyjnym w metrze sieka wszystko. ostatnio bardzo polubilem m249 z 2x wiekszym magazynkiem. To jest kosiarka! Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 30 września 2011 Opublikowano 30 września 2011 http://www.youtube.com/watch?v=kwJK1KedEPs niech dadza mi ta mapke - typowo Battlefieldowa Poezja ! Nie na darmo DICE krytykowało moc naszych konsol ja chce nextgena ! 1 Cytuj
Gość Darude Opublikowano 30 września 2011 Opublikowano 30 września 2011 (edytowane) Trzeba poczekać ze jakieś 2 lata na next-geny .Ja się ciągle zastanawiam nad BF3 .Kiedy zagrałem w bete BF:BC2 od razu mnie przekonała do zakupu (nawet nie miałem w planach tego tytułu ,bo raczej fanem FPSów nie byłem ) ,a tutaj mam odwrotną sytuacje.0_o Gram i mam myśl kup ,nie kup ,nie kup ,kup przecież to beta ,wersja finalna będzie lepsza ,ale też to do mnie nie trafia za bardzo bo raczej tak nie będzie. Edytowane 30 września 2011 przez Darude 1 Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 30 września 2011 Opublikowano 30 września 2011 Przy niskim HP chyba kazda bron jest mocarna. 95% czasu w BFBC2 spedzilem na Normalu, i jak wchodzilem do HC to byl dla mnie szoker, kiedy po(pipi)kami inzyniera w postaci pp2000 kosilem 2-3 jednym magazynkiem, a zdarzalo sie i nawet 4. Zaczną od przechwałki,udało mi się wbić 44 kosy i jestem na 364 miejscu na świecie Dog Tags whore! :blum1: ... Niech zgadne, pewnie natrzaskales mnostwo kos snajperom/lezakowiczom kampujacym na pierwszej bazie. Pół na pół,dużo wpadło też z biegu w plecy. Cytuj
K@t 116 Opublikowano 30 września 2011 Opublikowano 30 września 2011 i nie wiadomo dlaczego zostawili najglupsza rzecz z bc2. Jak w bc2 postac bez skoku nie potrafila wejsc przez prog do domku tak tutaj blokuje sie o szyny w metrze O właśnie, całkiem zapomniałem - postać blokująca się na absolutnie WSZYSTKIM to w Metrze norma. Nie raz zbierałem całą serię, bo nie zdążyłem uciec i schować, bo postać blokowała się na teoretycznie równej podłodze. Teoretycznie, bo pod nogami leżała deska albo wiadro - git Cytuj
Maggort 21 Opublikowano 30 września 2011 Opublikowano 30 września 2011 Można w becie odblokować wszystkie bronie i dodatki jakie znajdą się w pełniej wersji ? Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 30 września 2011 Opublikowano 30 września 2011 Unlocki są i jest ich mnóstwo. Czy wszystkie, które znajdą się w pełniaku, tego nie potwierdzili chyba, ale pewnie tak, skoro jest 50 leveli do ogarnięcia. Tylko nic się nie przeniesie z bety do pełniaka jakby co. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi