ziolo69 20 Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Czy tylko ja nie mogę z noża zajechać kolesia który właśnie jest w animacji zabijania nożem? Niestety nie tylko Ty. Ot trzeba wygarnąć delikwentowi ołowiem. I wkurza niemiłosiernie fakt, że szanse na zabicie kolesia nożem mamy tylko w stójce. Raz miałem czystą sytuację z kampiącym snajperem, ale smyrnąłem go nożem a ten zdążył się odwrócić i potraktować mnie ze snajpy. :< Działają Wam invite'y ? Działają ino trzeba się przyzwyczaić, że pierwszy mecz najczęściej zagramy przeciwko ziomkowi ze składu. Po zmianie stron jesteśmy już pogrupowani prawidłowo. Pierwsze wrażenia z bety bardzo pozytywne. Nie ma graficznych wodotrysków, są bugi i mniejsze niedoróbki, ale sama rozgrywka mnie robi. Ilość hp jest moim zdaniem ok, bronie mają konkretny odrzut i odpowiednio ograniczony zasięg, przez co nareszcie trzeba się zastanowić gdzie, jaka broń ma najpraktyczniejsze zastosowanie. Smaczki pokroju dwójnogu, latarki, czy wymodlonego przeze mnie działającego selektora ognia dają dużo funu i poprawnie używane genialnie dopełniają rozgrywkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 (edytowane) Czy tylko ja nie mogę z noża zajechać kolesia który właśnie jest w animacji zabijania nożem? Działają Wam invite'y ? Wczoraj Słupek mi wysłał invite'a i za cholerę nie mogłem dołączyć do tej sesji, gdzie z włączeniem się do jakiekolwiek innego meczu nie było większych problemów. Pograłem kilka h i jest fajnie, podoba mi się to bardziej od Bad Company 2, trochę za szybko się ginie ale przywykłem już do takiego stanu rzeczy spędzając kilkadziesiąt godzin w multi w CoD 4, MW2 czy Black Ops. Matchmaking więc bez żadnych problemów ale wkurzają mnie glitche pokroju zapadania się pod powierzchnię, zielony obraz podczas dokładnego namierzania i czasem sporadyczny brak możliwości biegu lub przycelowania. To jednak wersja beta, lecz mam nadzieję, że pochodząca z dość wczesnego build'u. Jak DICE nałoży choć trochę aliasingu, usunie te wszystkie niedoróbki to szykuje się chyba najlepszy multi na konsolach tej generacji. No właśnie i gdzie jest ta efektowna walka wręcz w multi, którą chwaliło się EA? Pewnie zostawili to tylko jako skryptowane akcje w singlu. Edytowane 1 Października 2011 przez NEMESIS US Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 (edytowane) W parku jest rzeźnia,co chwile zapadam się pod ziemię,od dziwo takich problemów w tunelu nie ma.Kamperzy nie psują zabawy,ale ja utrudniają,dzisiaj podjąłem decyzję ze jednak na premiere nie kupuję BF3,pomyśle o nim za jakieś 3 miechy,dzięki fifa 12 i dwóm crisysom z PSS za małą kasę nie będę się nudził Edytowane 1 Października 2011 przez Litwin25 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 (edytowane) Metro to najlepiej wykonany obszar całej mapy. Także starcia są tam najciekawsze jak dla mnie. Nie czai się tak wielu snajperów jak na powierzchni. W podziemiach metra najlepiej mi się gra. Wczoraj miałem wynik 23:7, właśnie w metro tak dobrze mi poszło. Edytowane 1 Października 2011 przez NEMESIS US 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 ,wlacz sobie w ustawieniach ultra gameplay z metro na pc,i wyglada tak samo na ps3,jest wiec szansa ze caspian bedzie wygladal podobnie na konsolach tworcy mowili ze na pc ustawienia są ograniczone do "low" , ustawienie "ultra" nic nie daje, i tak bedzie low, wiec nie ma sie czym podniecac Raz miałem czystą sytuację z kampiącym snajperem, ale smyrnąłem go nożem a ten zdążył się odwrócić i potraktować mnie ze snajpy. :< to nie do konca wina leżenia, noże to ogolnie loteria, mi sie udalo kilku leżacych snajperów skasować, a nawet typa który był do połowy wtopiony w ziemie (nogi były pod ziemią) ale za to pare razy nie udalo mi sie skasowac typa ktory normalnie stał inna sprawa to ze w wiekszosci sytuacji animacja noża jest zabugowana i kill wpada, ale nie widać samego wizeualnego efektu podżynania gardła, tylko sam nóż i jakiś zbugowany element ciała wroga a mi sie gra coraz lepiej, chyba zrobie preordera bo chce miec te dodatkowe mapy zeby potem nie dopłacać Cytuj Odnośnik do komentarza
dydel 16 Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Hmm po 2 dniach grania powiem tylko, że ta gra zarządzi w tym roku, tak dobrze mi się nie grało od czasów KZ3. Mimo dużej ilości bugów itp. ( np: zabicie serią przez ściane, 40 naboi wpakowanych w kolesia z bardzo bliskiej odległości [z CKM], on mnie zabił z AK jedną serią ), to gra się całkiem nieźle, trafiając na dobry team można każdy mecz wygrać. Przy końcowym szturmie na m-comy wroga jest dobra miejscówka dla CKM i dużo kili wpada. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Panowie EA zaszalało w tym roku i wypuszcza świeże tytułu na PSS dlaczego nie miało by być tak z BF3 ma ktoś info jakieś ?. Fajnie by było założyć konto tylko dla BF3 i wszystkiego co do niego wyjdzie . Oprócz "ułatwiczy" jak w BC2 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 BF3 będzie miało online pass więc chyba lipa. Gra się super, co raz lepiej mi idzie, ale te lagi przy zapisywaniu są nie do przyjęcia. Już nie raz padłem bez sensu przez to... Cytuj Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Metro to najlepiej wykonany obszar całej mapy. Także starcia są tam najciekawsze jak dla mnie. Nie czai się tak wielu snajperów jak na powierzchni. W podziemiach metra najlepiej mi się gra. Wczoraj miałem wynik 23:7, właśnie w metro tak dobrze mi poszło. Dokładnie...a ja wycisnąłem 43 : 16 i żeby nie było, nie kampiąc Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 BF3 będzie miało online pass więc chyba lipa. Gra się super, co raz lepiej mi idzie, ale te lagi przy zapisywaniu są nie do przyjęcia. Już nie raz padłem bez sensu przez to... A fifa nie ma ? A jakoś gram w nią ze składki Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Nie wiedziałem, że przy składkach pass nie obowiązuje. Fajna jest ta luneta z termowizją, zwłaszcza w metrze pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 FIFA nie ma OP, Bulletsorm ze składki też nie. Przy włączeniu Bulleta jest komunikat, że dziękujemy za wykorzystanie online pass. Licze na to, że BF3 wyjdzie w premiere na PSS, bo jest taki ogromny natłok premier, że nie ma skąd na to wszystko brać kasy. A okazja by zaoszczędzić jest na wagę złota. Dosłownie Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 no właśnie, jak ma być na pss ten bf3 to niech wcześniej o tym poinformują co by zdążyć preordera odwołać Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 (edytowane) BF3 będzie miało online pass więc chyba lipa. Gra się super, co raz lepiej mi idzie, ale te lagi przy zapisywaniu są nie do przyjęcia. Już nie raz padłem bez sensu przez to... A fifa nie ma ? A jakoś gram w nią ze składki A ja 68:14 ale się nie chwalę Fifa12 nie ma passa,wiec mozliwe że BF3 będzie też na PSS,zwłaszcza ze nie zarabiają na passach tyle co by chcieli.Z fifą zrobili dobry ruch,ja bym nie kupił jej,ale ze jest na składkę to mają moje 50 zeta Edytowane 1 Października 2011 przez Litwin25 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Wiadomo cokolwiek, czy beta do czasu zakończenia będzie jakoś rozwijana? Chetnie zmieniłbym już mape na CB. Damn, jak człowiek się rozegra to jest ekstra, ale ile pod rząd można na jednej mapie jechać. Coś czuje, że w fullu długo na Operation Metro nie wróce Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Raczej nie. Caspian Boarder jest na PC, ale wymaga hasła. Jeśli chodzi o patche to sami twórcy powiedzieli, że zmiany wprowadzą dopiero do fulla. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Kurde, Battlelog działa wyśmienicie. Staty aktualizowane są dokładnie w tym samym momencie, kiedy są podliczane po meczu. Na nic nie trzeba czekać, wszystko jest świeżutkie. Wszystko chodzi świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Dzisiaj pograłem SV98(moja ulubiona snajperka z BC2,obom M40)bez optyki i jest ogień,a jak dorobiłem się tłumika od niej to już w ogóle bajka Szybko się celuje,z bliska 1 strzał i zgon.Nowy dla bug wyskoczył,bo jak wytłumaczyć oślepianie mnie lampką taktyczną z odległości 30 metrów w ciągu dnia,to nie jest aż tak mocne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Raczej nie. Caspian Boarder jest na PC, ale wymaga hasła. Jeśli chodzi o patche to sami twórcy powiedzieli, że zmiany wprowadzą dopiero do fulla. Zeby byc precyzyjnym, to od siebie dodam iz Casian Border zostal zlikwidowany juz z bety na PC . Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Dzisiaj pograłem SV98(moja ulubiona snajperka z BC2,obom M40)bez optyki i jest ogień,a jak dorobiłem się tłumika od niej to już w ogóle bajka Szybko się celuje,z bliska 1 strzał i zgon.Nowy dla bug wyskoczył,bo jak wytłumaczyć oślepianie mnie lampką taktyczną z odległości 30 metrów w ciągu dnia,to nie jest aż tak mocne. Nawet sobie niewyobrazasz jaka technologie maja ci amerykance. Z kosmosu normalnie. Narazie gralem w bete PC, i jest bardzo dobrze, poza tym je$#nym dmg broni (ale szalu nie ma). Troche mi to Vietnam przypomina. Niedlugo ogram bete na PS3, i wtedy "rozprawie" sie z Bf3 na konsole. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fru 4 Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Za streak'i są jakieś bonusy? sam tego nie zauważyłem, ale widzę że na battlelog'u jest ribbon: "Combat Efficienty: do 3 streak bonuses" Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 chyba nie ma bonusów, jedynie ribbony Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 szkoda, że składy nadal rozrzuca jak chce - po przeciwnych drużynach, połowicznie itd. ale liczę na to, że to będzie ok. poza tym - jest rewelacyjnie. śmieszą mnie trochę Wasze porównania do BF:BC2. Porównujecie Beta BF3 do gry, która jest już trochę na rynku otrzymała parę poooookaźnych patchy, gdzie de facto wywrócono rozgrywkę trochę do góry nogami (łącznie z punktacją). z resztą macie temat o BC2 pod ręką, cofnijcie się w czasie: dzisiejsi obrońcy BC2 w tym temacie mocno jechali po tej grze. Najczęściej pojawiające się epitety to: - burdel na mapie - camping house a nie gra - gracze debile - grafika to rzyganie brzmi znajomo prawda? dokładnie podobne argumenty rzuca się tutaj. menu jak dla mnie idzie w stronę tego z resistance3 czy chociażby coda, gdzie mamy na tyle sporo odblokowań, że trzeba jednak wejść głębiej. ale dalej pod ręką macie szybką zmianę broni (tylko bonusy do niej trzeba odblokowywać inaczej, w dalszym menu) to co faktycznie uważam za przegięcie to ilość odblokowań: najpierw odblokujemy podpinkę do kałacha na której w przyszłości zawiesimy odblokowany shotgun. i tak dla każdej ze stron. trochę przegięcie. natomiast faktycznie dla mnie nadal pierwszy moment - pierwsze dwa mcomy jako atakujący to jest chaos. nie mam pomysłu jak podejść. najlepiej to mi idzie wodą Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Tez smiesza mnie te argumenty, ze chaos. Ludzie nie znaja mapy, stad takie wrazenie "burdelu". Ja mialem poodbnie w BFBc2- gdzie isc, co robic, jaka klas wybrac, kampic czy rush'owac itd. Z czasem ludzie beda wiedzieli jak grac. Ale co najbradziej mnie zadziwia, to nieznajomosc battlefield'owego gamplay'u. Gracze ida pod prad, wala prosto na m-com'y, dokladnie po moja lufe. A taktyka w BF3 jest prosta, jest na maksa podobnie jak w Bad Company 2. Jako atakujacy flankujesz, oskrzydlasz, wbijasz sie na respy i robisz rzez. W przypadku obroncow, najlepsza obrona jest atak. Jak moja ekipa siedzi przy m-coma, to dostajemy wpier%#l. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 (edytowane) Wkurza mnie ta kosa,włącza się animacja,w między czasie kolo z drużyny w niego strzela i zostajesz sam.Powinna być wtedy ofiara niedostępna dla innych M40 z bliska tylko zabija,na HC pewnie będzie 1 kulą kładło,fajną ma muszkę,ogólnie czuć moc tej broni. Edytowane 2 Października 2011 przez Litwin25 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi