mersi 804 Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 na pewno zmniejszą rozmiary tej mapy bo na 24 to po prostu będzie bieda, jakoś sobie nie wyobrażam szukania kogoś przez 5min żeby potem zginąć lub go zabic, przykład heavy metal gdzie też podobnie wieje pustką Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Uwierzcie mi, jety nie będą pozwalały się nudzić. Cytuj Odnośnik do komentarza
OddThomasPL 3 Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 (edytowane) Wlasnie mam ten sam problem ktory wstrzymuje mnie z zamowieniem. Nie wyobrazam sobie caspian boarder nie zmniejszone dla 24 graczy.... troche pusto bedzie i ponawiam swoje zapytanie: Czy orientuje sie ktos, jak bedzie z dodatkami do preorderu, jesli zamowie po premierze, czy bedzie mozliwosc otrzymania wersji limitowanej ? Caspian Border będzie dostosowany do 24 plejerów. Sądząc po ogromnej popularności tej gry i preorderów na nią,to pewnie wielu się nie spodoba więc wystawią na allegro z niewykorzystanymi kodami na back to karkand i online pass/vip code. Ja wziąłem preorder,może to i ryzykowne ale jestem leniwy i wolę mieć wszystko od razu,a nie bawic się w zdrapki i zakupy w PSS. Zwłaszcza,że mam limitowany net 3GB/miesiąc. Cztery mapy i 10 fajnych broni piechotą nie chodzi... Teraz tylko modlę się do 'Boga Gier Wszelakich' o to by: a.konsola staruszka dożyła do premiery albo i dłużej;) b.gra okazała się grywalna i choć trochę ładniejsza od tej cholernej bety, c.wyłapali i naprawili te oczywiste błędy, d. i tu najważniejsza rzecz dla mnie w BF3 tzn. żeby dało się grać online przy necie 4kb/s tak jak daje się w BFBC2. Edytowane 9 Października 2011 przez OddThomasPL Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 d. i tu najważniejsza rzecz dla mnie w BF3 tzn. żeby dało się grać online przy necie 4kb/s tak jak daje się w BFBC2. 4? C Z T E R Y kb/s? Jak to możliwe ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 chyba łaczy sie z netem za pomoca maszyny do pisania a te bronie z back to karkand wygladaja smakowicie, ciekawe jak bedzie rozwiązana kwestia uzywania ich w podstawce i odwrotnie - broni z podstawki w dodatku Cytuj Odnośnik do komentarza
Maggort 21 Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 http://bf3blog.com/2011/10/battlefield-3-back-to-karkand-weapons/ "What’s best, you’ll be able to use the weapons in both Back To Karkand and on regular Battlefield 3 maps." Jeśli to prawda to nie powinno być problemów z używaniem tych broni w podstawce . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Zwłaszcza,że mam limitowany net 3GB/miesiąc. Cztery mapy i 10 fajnych broni piechotą nie chodzi... Karkaland na 99% bedzie do sciagniecia, wiec sobie bedziesz go chyba sciagal ponad miesiac Cytuj Odnośnik do komentarza
OddThomasPL 3 Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 d. i tu najważniejsza rzecz dla mnie w BF3 tzn. żeby dało się grać online przy necie 4kb/s tak jak daje się w BFBC2. 4? C Z T E R Y kb/s? Jak to możliwe ? Normalnie, kiedy pójdą już te 3GB limitu to net chodzi z prędkością od 4 do max 6kb/s thx orange Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 na serio 4 kb/s da się grać ? online... to ja mam 12 Mb/s i nie wyobrażam sobie wolniejszego neta Cytuj Odnośnik do komentarza
CritiCalz 5 Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 na serio 4 kb/s da się grać ? online... to ja mam 12 Mb/s i nie wyobrażam sobie wolniejszego neta Już nie przesadzaj. Przy 2mb w BC2 grało się normalnie, bez żadnych lagów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 (edytowane) 2mb a 4kb to jednak roznica!! chyba ze gosc sie pomylił i nie chodizlo mu o kilo bity tylko bega bity moja komorka wyrabaia grubo ponad 500kb/s a tutaj niby 4kb/s, to przeciez nawet modemy ze średniowiecza mialy 28kb/s albo ktos tu sie pomylił albo lol 4kb to jeden obrazek avatara na forum mozna by ładowac 10 sekund O_O Edytowane 9 Października 2011 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 na serio 4 kb/s da się grać ? online... to ja mam 12 Mb/s i nie wyobrażam sobie wolniejszego neta Już nie przesadzaj. Przy 2mb w BC2 grało się normalnie, bez żadnych lagów. Może tobie,bo osoby ciebie widzące mogły mieć lagi,Merson ma 2 mega i w fife nie mogłem z nim grać,nie pisze o BC2,bo to temat na książkę Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Normalnie, kiedy pójdą już te 3GB limitu to net chodzi z prędkością od 4 do max 6kb/s thx orange O stary, nie chciałbym przeciwko tobie grać. Giniesz wogóle czasem? Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 (edytowane) Pewnie Caspian pozostanie tej samej wielkości,lub takiej jak Heavy Metal.Dobiłem już dziś do 47 lvl ale nie chce mi się już grać,rzygam metro Nie musisz sie produkowac do 50lvl, bo i tak dalej levelujesz. Najlepszy typ na PS3 ma 73 lvl, i niecale 8 tys killi z UMP. ... A typ na PieCu 145lvl, ale gra na shakowanym pewnie serwie, bo widze max 30 fragow z roznych broni. Edytowane 9 Października 2011 przez walek Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Pewnie Caspian pozostanie tej samej wielkości,lub takiej jak Heavy Metal.Dobiłem już dziś do 47 lvl ale nie chce mi się już grać,rzygam metro Nie musisz sie produkowac do 50lvl, bo i tak dalej levelujesz. Najlepszy typ na PS3 ma 73 lvl, i niecale 8 tys killi z UMP. A to już dajesz przykład że UMP jest najmocniejszą bronią . Oby Dice widziało problem z wyważeniem mocy broni Cytuj Odnośnik do komentarza
OddThomasPL 3 Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 (edytowane) na serio 4 kb/s da się grać ? online... to ja mam 12 Mb/s i nie wyobrażam sobie wolniejszego neta Da się grać,popatrz na moja sygnaturkę. Niestety w inne gry już nie... I nie przesadzam jak 3GB zleci (2-3dni) to prędkość oscyluje w granicach 4kb/s do 6kb/s. Sprawdzone różnymi "net testami". Ale już nóż w BC2 mi nie działa raz na kilka zabójstw. Niech ktoś z usługą orange freedom pro się zresztą wypowie... Edytowane 9 Października 2011 przez OddThomasPL Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Mylisz kilo bity z kilo bajtami. Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Pewnie Caspian pozostanie tej samej wielkości,lub takiej jak Heavy Metal.Dobiłem już dziś do 47 lvl ale nie chce mi się już grać,rzygam metro Nie musisz sie produkowac do 50lvl, bo i tak dalej levelujesz. Najlepszy typ na PS3 ma 73 lvl, i niecale 8 tys killi z UMP. A to już dajesz przykład że UMP jest najmocniejszą bronią . Oby Dice widziało problem z wyważeniem mocy broni Z ta bronia to sie popiepszylo w Bf3. Ze niby UMP najmocniejsza bronia, no litosci! Poza tym mam wrazenie, ze wszystkie klasy maja dostep do wiekszosci pukawek. W BFBC2 jesli chodzi o wiekoszsc broni, to jest jasne i klarowne. Inzynier ma pol-automaty, skuteczne z bliska; assault karabiny szturmowe, dobre na pol-dystans; medyk light machine guns, gdzie trzeba zapakowac sporo kulek w oponenta; reckon snajperki dyspozycji. A BF3 to taki kogiel mogiel sie zrobil, na minus. Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Może tobie,bo osoby ciebie widzące mogły mieć lagi,Merson ma 2 mega i w fife nie mogłem z nim grać,nie pisze o BC2,bo to temat na książkę W dupach wam się poprzewracało. W BC2 grałem na 1Mbit a w czasach BF1943 na 512 kB i jakoś nie przeszkadzało mi to ponabijać >30 levele i też nie lamiłem przez lagi. Cytuj Odnośnik do komentarza
PePeP 2 Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Pograłem trochę w bete i całkowicie odechciało mi się kupować pełnej wersji... Zarówno grafika jak i gameplay to dla mnie lipa. To pierwszy dziwi tym bardziej, biorąc pod uwagę jaki duży był hype na "pełne wykorzystanie mocy PS3" itp. To jedna z najgorzej wyglądających gier od dawna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Może tobie,bo osoby ciebie widzące mogły mieć lagi,Merson ma 2 mega i w fife nie mogłem z nim grać,nie pisze o BC2,bo to temat na książkę W dupach wam się poprzewracało. W BC2 grałem na 1Mbit a w czasach BF1943 na 512 kB i jakoś nie przeszkadzało mi to ponabijać >30 levele i też nie lamiłem przez lagi. Czy ja napisałem że ty nie pograsz?Nie tobie będzie si,tylko osoby które maja ciebie ubić mają problem. Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 (edytowane) z fifą to inna bajka jest bo tam online sie rządzi swoimi zasadami, w bf3 jak narazie mało razy spotkały mnie lagi, nie raz też widziałem ziomków biegnących w miejscu prze kilka sekund których zabijałem albo teleportujących sie których trudniej było zabić, imo powinni dać podobnie jak w codzie przy nicku 4 kreseczki które pokazywały kto i jakie ma połączenie i głosować za wywaleniem jakie takie by było za zamulanie serva Edytowane 9 Października 2011 przez mersi Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Pewnie Caspian pozostanie tej samej wielkości,lub takiej jak Heavy Metal.Dobiłem już dziś do 47 lvl ale nie chce mi się już grać,rzygam metro Nie musisz sie produkowac do 50lvl, bo i tak dalej levelujesz. Najlepszy typ na PS3 ma 73 lvl, i niecale 8 tys killi z UMP. ... A typ na PieCu 145lvl, ale gra na shakowanym pewnie serwie, bo widze max 30 fragow z roznych broni. Widzę, że nabicie 45 poziomu w BF3 zajmie mniej więcej tyle czasu ile 22 w BC2. Dobry pomysł z brakiem maksymalnego poziomu w levelowaniu, nolifey będą miały co robić :] Cytuj Odnośnik do komentarza
rpgfan 4 Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 (edytowane) Nabijanie poziomow nie powinno tak szybciutko leciec. Edytowane 10 Października 2011 przez rpgfan Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 jeśli poziomy sa nieograniczone do 50 to spoko moga lecieć tak szybko, i tak bedzie widać kto jest lepszy skoro jeden ebdzie mial 50 a drugi 200 btw wyglada an to że beta juz nie dziala? przed chwila probwalem odpalic ale nie ruszylo sie w menu Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi