Gość szpic Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Araby nie maja nowoczesnego sprzetu a i tak dali rade amerykanom i koalicji... dlaczego ?? Jesli taktyka -> schowajmy sie w norze. Od czasu do czasu ktoś z nas sie wysadzi na targu oznaczali "dali rade" to zgoda Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Ale pamietajcie ze o potedze i wyższośc jakiegoś kraju w walce nie decyduje tylko kasa i sprzęt... amerykanie mają sprzęt ale tak go wykorzystują że więcej pogineło ludzi, którzy nie byli celami albo nawet koledzy z tej samej trony konfliktu. Araby nie maja nowoczesnego sprzetu a i tak dali rade amerykanom i koalicji... dlaczego ?? Bo Araby walczą o swój kraj, oddadzą za to życie, a amerykanie jadą wojnę jak do pracy, chcą dniówke odwalić i wrócić do domu. Wojak z kijem, który walcze za kraj cały swoim zyciem jest bardziej niebezpieczny niż wojak z karabinem, który ma gdzie gdzie i o co walczy, byle by tylko zarobić i wrócić do domu. Dlatego często jest tak że kraje okupowane nie sa w pełni przejęte przez atakującego. Dlatego moim zdaniem amerykanie maja sprzęt ale oni juz wojny traktują jak prace, ich wojaki to naćpane dzieci, które albo jada zrobić albo sie zabawić (w większości) ale nie mają szans z ludzi, którzy oddają życie za swój kraj - nie wyolbrzymiajmy więc znowu ta potęgę hamerykańską bo podobnie jak ea (haha) dużo gadają ale jak już jest wojna to dostają w dupe (żadnej wojny jeszcze nie wygrali tak na prawdę mimo że najwięcej ich prowadzili i zaczęli na świecie) I nawet Ruski bym im dali rade jakby mieli prawdziwą motywację. Takie jest moje zdanie oczywiście... ale nam się poważny temat zrobił. Hmm... Czyli jak w Wietnamie. Wszystko mają najlepsze, a i tak przegrywają. Mentalność. Inaczej pewnie wyglądałaby sytuacja gdyby jakaś inna i prawdziwa armia zaatakowałaby ich terytorium bezpośrednio w inny sposób niż poprzez metody terrorystów. Z Rosjanami też pewnie poradzili by sobie. Oni od wieków nie stosują innych strategii poza rzuceniem jak największej ilości ludu na front(a to idzie zatrzymać) plus pewnie stosowaliby broń atomową, a jeżeli tą obrona przeciwlotnicza USA zdążyłaby zneutralizować to byłoby po naszych wschodnich sąsiadach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 DAMAVAND PEAK wygląda genialnie,druga fota jak z "Władcy Pierścieni" .Ciekaw jestem jakie nowe jeszcze mapy pokażą.Co do Rosji,to interwencja w Gruzji pokazała że są słabi jak nigdy,w ogóle nie było komunikacji pomiędzy oddziałami. Cytuj Odnośnik do komentarza
alien.dh 0 Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 ktoś wie kiedy pierwsze recenzje mogą się pojawiać? Kiedy jakieś embargo mija? Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Operation Firestorm na PS3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Nie za wiele widać ;]p Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Operation Firestorm na PS3 http://www.youtube.com/watch?v=pUBQZ_3xgFk&feature=grec_index To poklaskajmy wszystkim, którzy skasowali swoje preordery po zagraniu w betke<klaszcze> 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 (edytowane) Grubo! ... przynajmniej na youtube. Choc tam pare rzeczy sie dorysowuje. Jednka na PC tez mozna bylo zauwazyc na Caspianie doczytywanie tekstur. Operation Firestorm na PS3 http://www.youtube.com/watch?v=pUBQZ_3xgFk&feature=grec_index Na koncu jest link do www.playrtv.com, ze niby ma tam byc pelen wywiad 7th October (wiecej gamplay'u). Adres przekierowuje nas na kanal youtube PlayrBRtz. Wywiad chyba juz byl. Gdzie on jest? Edytowane 13 Października 2011 przez walek Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Ja na szczęście zwalczyłem w sobie manię kupowania gier na premierę,odczeka się 3 miechy(a przy takiej grze jak BF3 to żadna ilość czasu)większość bugów naprawią,ceny spadną,a na razie jest w co grać i to za śmieszną kasę(Crysis 1 i 2) Cytuj Odnośnik do komentarza
Maggort 21 Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Ja nie żałuję że złożyłem preordera i raczej po tym co widzę żałować nie będę . Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 A wiec trzy flagi w jednej lini. Cytuj Odnośnik do komentarza
poli_x 1 Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 (edytowane) Nie wiem czy ktos analizowal filmik klatka po klatce,ale textury wygladaja slabiej niz w becie,3 bazy w lini prostej... smiech na sali....no po becie bylem optymistycznie nastawiony,ale to co widzialem w tym krotkim filmiku to lipa straszna....no ale poczekam do premiery i ocenie. Edytowane 13 Października 2011 przez poli_x Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Nie wiem czy ktos analizowal filmik klatka po klatce,ale textury wygladaja slabiej niz w becie,3 bazy w lini prostej... smiech na sali....no po becie bylem optymistycznie nastawiony,ale to co widzialem w tym krotkim filmiku to lipa straszna....no ale poczekam do premiery i ocenie. Jesteś graficznym miszczem, miło poznać. Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 będziemy na tym drugim zdjęciu na DAMAVAND PEAK gdzie jest przepaść skakać ze spadochronu? fajnie by było jak by to nie był początek bazy jak na port valdez w bc2 tylko np. ostatnio baza i jedynie dostanie się tam to dżamp z urwiska gdzieś na mcom'a to było by to! Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Nie wiem czy ktos analizowal filmik klatka po klatce,ale textury wygladaja slabiej niz w becie,3 bazy w lini prostej... smiech na sali....no po becie bylem optymistycznie nastawiony,ale to co widzialem w tym krotkim filmiku to lipa straszna....no ale poczekam do premiery i ocenie. 0:11 - kamień Ci którzy czekają na grafike pewnie będą zawiedzeni bo wątpie żeby na tak dużych mapach jak firestorem będą dobre tekstury nawet po instalacji. Coś za coś. Na szczęście ja czekam na to mięsko a nie grafike, dadzą support dla klanów i wyeliminują bugi i dla mnie jest gitara Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 (edytowane) będziemy na tym drugim zdjęciu na DAMAVAND PEAK gdzie jest przepaść skakać ze spadochronu? fajnie by było jak by to nie był początek bazy jak na port valdez w bc2 tylko np. ostatnio baza i jedynie dostanie się tam to dżamp z urwiska gdzieś na mcom'a to było by to! Z opisu wynika że to jest początek mapy [basejump z 500 metrów], a im dalej w głąb, tym więcej sprzętu do wykorzystania. Ofkoz wg. hejterów nie znam angielskiego, więc pewnie sobie to wymyśliłem Edytowane 13 Października 2011 przez Stona Cytuj Odnośnik do komentarza
LiSoQuan 23 Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Jest kamień jest nadzieja !!! Araby nie maja nowoczesnego sprzetu a i tak dali rade amerykanom i koalicji... dlaczego ?? Jesli taktyka -> schowajmy sie w norze. Od czasu do czasu ktoś z nas sie wysadzi na targu oznaczali "dali rade" to zgoda No a co w tym złego ?? Na wojnie nie ma zasad i wygrywa ten kto lepszy, ko mądrzejszy. Polscy powstańcy też chowali się ponorach jak bronili Polski, Wietnamczycy sie chowali po norach jak walczyli na swoim terenie, Talibowie się kryją po norach jak usa wpadło... widocznie jest to dobra skuteczna walka i bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
poli_x 1 Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Nie wiem czy ktos analizowal filmik klatka po klatce,ale textury wygladaja slabiej niz w becie,3 bazy w lini prostej... smiech na sali....no po becie bylem optymistycznie nastawiony,ale to co widzialem w tym krotkim filmiku to lipa straszna....no ale poczekam do premiery i ocenie. 0:11 - kamień Ci którzy czekają na grafike pewnie będą zawiedzeni bo wątpie żeby na tak dużych mapach jak firestorem będą dobre tekstury nawet po instalacji. Coś za coś. Na szczęście ja czekam na to mięsko a nie grafike, dadzą support dla klanów i wyeliminują bugi i dla mnie jest gitara To prawda zgadzam sie,gameplay sie liczy,tyle ze co ciekawe po becie bylem pozytywnie nastawiony co do niektorych tutaj,jednak po tym filmiku gra wyglada nie jak beta z przed 1,5miecha tylko jak z przed pol roku,kamien to jeden ze szczegolow,zwroc uwage na texture budynku na wprost ktorego biegnie zaraz za kamieniem,zobacz na texture broni,a helikopter to juz masakra jakas,zobacz drabinke,ogolnie "dziub"kabiny,a moglem to na kompie zobaczyc a nie na ipadzie.... Nie ne jestem hejterem tylko jezeli cos poprawiaja wzgledem bety i bronia sie rekami nogami ze nie jest to ostatni build to na Boga niech nie pokazuja gameplaya jutro z tej mapy.... Bo np. Taki bazar z ps3 przy becie czy tym krotkim gameplayu z tej mapy to istny majstersztyk. Ps.w tym krotkim filmiku nie ma w ogole oswietlenia. Oj jutro bedzie kolejna fala placzu :)u mnie poszedl preorder na xboxa,oby sie tak dobrze gralo jak w bc2 Cytuj Odnośnik do komentarza
S!N 14 Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Nie chce was martwić ale mam przeczucie, że te wyższe tekstury dotyczą broni, modeli postaci i pojazdów, ewentualnie jakiś pierdół na mapach. BTW z tego co widziałem na porównaniach grafiki BF3 na konsole ma jeden element lepszy niż PC - mniej "camp-krzaków" . Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 No to jeszcze troche: Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Nie wiem czy ktos analizowal filmik klatka po klatce,ale textury wygladaja slabiej niz w becie,3 bazy w lini prostej... smiech na sali....no po becie bylem optymistycznie nastawiony,ale to co widzialem w tym krotkim filmiku to lipa straszna....no ale poczekam do premiery i ocenie. Tekstura skaly o wysokiej rozdzielczosci po prostu sie nie doczytala (takie rzeczy na PC tez sie zdarzaja). Zreszta przeanalizuj kolejne fragmenty, np 0:21. Podobno nie ma teselacji na PS3, a kamienie sa- i nie wpostaci plskich, rozmzanych tekstur. A koncowki kiedy leci heli, i widzimy cala mape robie male WOW. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza
LiSoQuan 23 Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Adi nie dobijaj nas, tam nie ma kamieni !! Mimo ze jestem antyfanem ea ale jak wspomniałem opieram się na faktach i podoba mi się to co na filmiku pokazane... tylko by nie było takich błedów jak w becie. Cytuj Odnośnik do komentarza
OddThomasPL 3 Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Ale pamietajcie ze o potedze i wyższośc jakiegoś kraju w walce nie decyduje tylko kasa i sprzęt... amerykanie mają sprzęt ale tak go wykorzystują że więcej pogineło ludzi, którzy nie byli celami albo nawet koledzy z tej samej trony konfliktu. Araby nie maja nowoczesnego sprzetu a i tak dali rade amerykanom i koalicji... dlaczego ?? Bo Araby walczą o swój kraj, oddadzą za to życie, a amerykanie jadą wojnę jak do pracy, chcą dniówke odwalić i wrócić do domu. Wojak z kijem, który walcze za kraj cały swoim zyciem jest bardziej niebezpieczny niż wojak z karabinem, który ma gdzie gdzie i o co walczy, byle by tylko zarobić i wrócić do domu. Dlatego często jest tak że kraje okupowane nie sa w pełni przejęte przez atakującego. Dlatego moim zdaniem amerykanie maja sprzęt ale oni juz wojny traktują jak prace, ich wojaki to naćpane dzieci, które albo jada zrobić albo sie zabawić (w większości) ale nie mają szans z ludzi, którzy oddają życie za swój kraj - nie wyolbrzymiajmy więc znowu ta potęgę hamerykańską bo podobnie jak ea (haha) dużo gadają ale jak już jest wojna to dostają w dupe (żadnej wojny jeszcze nie wygrali tak na prawdę mimo że najwięcej ich prowadzili i zaczęli na świecie) I nawet Ruski bym im dali rade jakby mieli prawdziwą motywację. Takie jest moje zdanie oczywiście... ale nam się poważny temat zrobił. Widziałem jak araby przed kamerą podrzynają gardła młodym chłopakom,ruskim,swoim dla nich to obojętne. Walczą za swój kraj?WTF. Za dużo patetycznych amerykańskich filmów się naoglądałeś. To są zwykli rzeżnicy i fanatycy. Atak na WTC to była walka o swój kraj? Oni między sobą się mordują w imię religijnych pierdół. To tak jakby powiedzieć,że w Katyniu gdy ruscy mordowali naszych to walczyli o swój kraj. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
dc1982 35 Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 "Religijnych pierdół" , "Rzeźnicy i fanatycy" ? To co powiedzieć o syjonistach ?? Człowieku ogarnij się bo się nie dobrze robi... Cytuj Odnośnik do komentarza
LiSoQuan 23 Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 (edytowane) a amerykanie tacy grzeczni, tortury i molestowania to nic, ciekawe ile oni poderżneli gardeł arabom za nic, ile ameryknie poniszczyli miast podczas wielu lat walki - ta woja nie zaczęła się od WTC. Idąc dalej, a myślisz że polacy walcząc z niemcami nie mieli chwil gdzie w brutalny sposób mordowali hitlerowców... wojna to wojna brak zasad więc i znajdą się ludzie, którzy w brutalny sposób będą walczyć wrogiem. Teraz mamy ere internetu i to wykorzystują do straszenia chwalenia się podbojami. Mnie się to nie podoba ale jestem zdania że Araby zachowują sie dokładnie tak samo jak Nasi partyzanci i bojówkarze i powstańcy, tylko Nasi to bohaterowie a Arabów nazywa się terrorystami, tzn wmawia nam się. Niestety taka brutalnośc jest po obu stronach konfliktu ale zauważ że wszystkie wieści z frontu mamy tylko dzięki amerykańskiej telewizji więc co mają pokazywać - tylko brutalnych arabów. Dzięki wikileaks było drastyczny filmów jak amerykanie się bawią w łowy i mordują byle kogo. Przykład Katynia nie trafiony bo to najeźdźcy mordowali tych co walczyli o swój kraj czyli tak samo jak amerykanie mordują arabów, którzy bronią swojego kraju. Ale skonczmy ten temat tutaj, bo Stone wskrzeszą i zrobi z nami porządek Edytowane 14 Października 2011 przez LiSoQuan Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi