SG1-ZIELU 870 Opublikowano 17 października 2011 Opublikowano 17 października 2011 I niestety z żalem informuję że już na torrentach ściągają BF3 . Swoją drogą coś szybko Cytuj
walek 96 Opublikowano 17 października 2011 Opublikowano 17 października 2011 I niestety z żalem informuję że już na torrentach ściągają BF3 . Swoją drogą coś szybko Co im po pirackiej wersji, jak tak sobie nie zagraja w multi. Tak jak wszyscy beda czekali do 25/28 pazdz. Poza tym, kogo obchodzi 6-7 godzinna kampania? Totalnie zbedny dodatek! Nie wiem jak dlugo ekipa tworzyla kampanie, ale wolalbym aby ten czas poswiecili optymalizacji i dopieszczeniu multi do perfekcji, szczegolnie na konsolach. 1 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 17 października 2011 Opublikowano 17 października 2011 No to chyba ty tak chcesz, bo ja z chęcią przejdę singla. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 17 października 2011 Opublikowano 17 października 2011 Kozbinio ściągnie mu dogtaga. A on mu atomówką hehe, spokojnie, CODa też przejdę, wstyd się przyznać, ale naprawdę wciągały mnie wszystkie story mode (od COD4:MW). Ale teraz wiem, że pewnie znów będzie trwać 5 godzin, więc poczekam aż stanieje @Łebi - high five za growe ciuszki na grilowaniu ja już sam nie wiem co myśleć - otaczają nas kolejne obietnice jak to będzie pięknie i wspaniale graficznie. nie zmienia to faktu, że ja byłem już nakręcony po zbudowanej w becie, gdzie jeszcze raz powatrzam: większość z nas tutaj spędziła na jednej mapie pełnej bugów, bez pojazdów kilkanaście godzin, więc jeżeli by to nawet przemnożyć przez ilość map to gralibyśmy 100 godzin... to chyba mówi samo za siebie. i oczywiście przejdę story - lubię te (jak to @walek) nazywa dodatki . niech się teraz sklep psx streszcza z wysyłką!!!!!!!!! 1 Cytuj
Gość szpic Opublikowano 17 października 2011 Opublikowano 17 października 2011 I niestety z żalem informuję że już na torrentach ściągają BF3 . Swoją drogą coś szybko Co im po pirackiej wersji, jak tak sobie nie zagraja w multi. Tak jak wszyscy beda czekali do 25/28 pazdz. Poza tym, kogo obchodzi 6-7 godzinna kampania? Totalnie zbedny dodatek! Nie wiem jak dlugo ekipa tworzyla kampanie, ale wolalbym aby ten czas poswiecili optymalizacji i dopieszczeniu multi do perfekcji, szczegolnie na konsolach. nie pograja nawet w singiel. Bo wymagane jest polaczenie z Originem aby singla odpalic. wiec musza czekac az ktos obejdzie to emulujac polaczenie z serwerami EA cos jak przy AC2 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 17 października 2011 Opublikowano 17 października 2011 Zarządzanie podobne jak w Killzone, czyli świetne. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 17 października 2011 Opublikowano 17 października 2011 się fajnie bawią . Pozazdrościć Cytuj
walek 96 Opublikowano 17 października 2011 Opublikowano 17 października 2011 (edytowane) No to chyba ty tak chcesz, bo ja z chęcią przejdę singla. A ja z checia chcialbym zagrac w FireStorm bez chamsko doczytujacych sie obiektow (podczas lotu jet'em) oraz nakladajacych sie tekstur podczas biegu naszego ziomka. Kto wie, byc moze killa miechow spedzonych nad optymalizacja multi, zamiast tworzenia singla, mogloby w jakis stopniu wyeliminiowac ten problem. Szczegolnie gdy DICE koncentruje swoje sily wokol blaszakowej wersji. ... Edytowane 17 października 2011 przez walek Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 17 października 2011 Opublikowano 17 października 2011 się fajnie bawią . Pozazdrościć a zwyciezca dostanie 50k$ Cytuj
S!N 14 Opublikowano 17 października 2011 Opublikowano 17 października 2011 No to chyba ty tak chcesz, bo ja z chęcią przejdę singla. A ja z checia chcialbym zagrac w FireStorm bez chamsko doczytujacych sie obiektow (podczas lotu jet'em) oraz nakladajacych sie tekstur podczas biegu naszego ziomka. Kto wie, byc moze killa miechow spedzonych nad optymalizacja multi, zamiast tworzenia singla, mogloby w jakis stopniu wyeliminiowac ten problem. Szczegolnie gdy DICE koncentruje swoje sily wokol blaszakowej wersji. ... Z tego co widziałem na PC też doczytują się obiekty, mniej chamsko ale jednak. Cytuj
walek 96 Opublikowano 18 października 2011 Opublikowano 18 października 2011 (edytowane) 8 mln ludkow gralo w bete, 19 mln dog tag'ow gracze uzbierali... itd. Statystki z bety. Edytowane 18 października 2011 przez walek Cytuj
elvis004 293 Opublikowano 18 października 2011 Opublikowano 18 października 2011 Są jakieś wieści na temat pojawienia się tej książki u nas ? http://bf3blog.com/2011/10/battlefield-3-the-russian-cover-revealed/ Cytuj
S!N 14 Opublikowano 18 października 2011 Opublikowano 18 października 2011 Są jakieś wieści na temat pojawienia się tej książki u nas ? http://bf3blog.com/2...cover-revealed/ Zapytaj w Fabryce Słów albo w Insignis Media oni wydają książki związane z grami. Może nawet nie wiedzą, że taka książka ma się ukazać. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 18 października 2011 Opublikowano 18 października 2011 25 BF3 do odbioru w sklepie psx Do zobaczenia na polu bitwy! Cytuj
elvis004 293 Opublikowano 18 października 2011 Opublikowano 18 października 2011 @S!N - dzięki będę do nich uderzał. 25 BF3 do odbioru w sklepie psx Do zobaczenia na polu bitwy! A nie wiesz czy wysyłka od 24 czy od 25 ? Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 18 października 2011 Opublikowano 18 października 2011 (edytowane) 24 mają mieć myslałem że 25 to poniedziałek a to 24 Edytowane 18 października 2011 przez tomci23 Cytuj
Gość szpic Opublikowano 18 października 2011 Opublikowano 18 października 2011 dostalem mail zeodbiorosobisty 25 wiec nie wiem czy wysylka bedzie szybciej Cytuj
S!N 14 Opublikowano 18 października 2011 Opublikowano 18 października 2011 Było kilka stron wcześniej jest kiedy i jak będzie z wysyłką oraz odbiorem osobistym (ktoś z obsługi sklepu się wypowiadał). Cytuj
rpgfan 4 Opublikowano 18 października 2011 Opublikowano 18 października 2011 Kto by chcial zagrac w czyms takim chociaz jedna runde? Cytuj
elentario 6 Opublikowano 18 października 2011 Opublikowano 18 października 2011 (edytowane) Jeżeli ktoś chce mieć dostęp do dodatków - http://allegro.pl/ba...1875373691.html Dzwoniłem do gościa i w dniu premiery kody pozwalają na pobranie gry i dodatków z origin. Mimo zapewnień sprzedawcy głowy nie dam sobie uciąć.. Edytowane 18 października 2011 przez elentario Cytuj
rpgfan 4 Opublikowano 18 października 2011 Opublikowano 18 października 2011 Norwescy drukarze http://www.gameranx.com/updates/id/3354/article/ea-caught-attempting-to-manipulate-battlefield-3-scores-in-norwegian-press/ Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 18 października 2011 Opublikowano 18 października 2011 Taki tam headshot fest - http://video.alienwarearena.com/movie/2468/BF3__Consuming_Fire/ Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 18 października 2011 Opublikowano 18 października 2011 Norwescy drukarze http://www.gameranx....orwegian-press/ Masz tu wyjaśnienie http://bf3blog.com/2011/10/ea-tries-to-manipulate-battlefield-3-scores-in-norway/ 1 Cytuj
Fenix 3 Opublikowano 18 października 2011 Opublikowano 18 października 2011 @S!N - dzięki będę do nich uderzał. 25 BF3 do odbioru w sklepie psx Do zobaczenia na polu bitwy! A nie wiesz czy wysyłka od 24 czy od 25 ? Wysylka w poniedzialek, odbiory osobiste od wtorkowego poranka*. Decyzja EA (z ktorej bedziemy rygorystycznie rozliczani) wiec dotyczy te wszystkie sklepy o ktorych pisalem wczesniej. Wszystkich wspolpracujacych bezposrednio z EA i oferujacych pelne wersje limitowane. * - zakladajac, ze EA dostarczy planowo wszystkie egzemplarze. Spokojnie, oni akurat maja wszystko bardzo wszystko dopracowane. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi