S!N 14 Opublikowano 18 października 2011 Opublikowano 18 października 2011 Norwescy drukarze http://www.gameranx....orwegian-press/ Masz tu wyjaśnienie http://bf3blog.com/2...ores-in-norway/ Powiem tak - nie dziwie się EA, że nie życzą sobie recenzentów którzy z góry są na nie. Dość często zdarza się, że grę do recenzji dostają kolesie, którzy po prostu nie mają pojęcia o danym gatunku i wypisują farmazony, a ludzie często nie czytają recenzji tylko patrzą na cyferkę i decydują o zakupie. Ciężko powiedzieć o manipulowaniu przy recenzjach, oni po prostu nie chcą współpracować z pewnymi mediami i mają do tego prawo. Nie jest to do końca fair, ale tragedii też nie ma - po prostu biznes. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 18 października 2011 Opublikowano 18 października 2011 Taki tam headshot fest - http://video.alienwa...Consuming_Fire/ niezły koazak, czekam po premierze na filmiki gdzie snajper wali HSa pilotowi myśliwca Panie Fenixie czy wiadomo coś na tamat jezyka angielskiego w polskiej wersji? czy bedzie wybór czy narzucony jest polski język? Cytuj
Fenix 3 Opublikowano 19 października 2011 Opublikowano 19 października 2011 Panie Yano, nic mi nie wiadomo. Bede wiedzial za tydzien ;p Cytuj
Stona 569 Opublikowano 19 października 2011 Opublikowano 19 października 2011 Copies are set to arrive on Tuesday because there is a Day 1 update. DICE are perfectionists -- they will not stop polishing the game until it is in your hands. The Day 1 update incorporates real-time feedback from the beta, ensuring that the consumer experience on launch day is outstanding. It is the actual consumer experience that we wish to be reviewed. The game with the Day 1 update will be available for review on Oct. 25. Przygotujcie się na ssanie łaty, drodzy kĄsolomaniacy. Pewnie zaraz znajdą się osoby dla których to powód do anulowania pre-ordera, c'nie? 3 Cytuj
elentario 6 Opublikowano 19 października 2011 Opublikowano 19 października 2011 (edytowane) Tak stĄna, nikt się nie spodziewał patchów do zbugowanego BF3.. Właśnie w tym momencie miliony graczy rezygnują z pre-orderów - przez Ciebie. Edytowane 19 października 2011 przez elentario 3 Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 19 października 2011 Opublikowano 19 października 2011 Screeny z XO: http://kotaku.com/5851206/heres-what-battlefield-3-looks-like-on-the-xbox-360 Cytuj
mersi 804 Opublikowano 19 października 2011 Opublikowano 19 października 2011 who is king baby? Cytuj
elentario 6 Opublikowano 19 października 2011 Opublikowano 19 października 2011 Mistrzowie trailerów! Acti może się uuuuczyyyyć. Cytuj
walek 96 Opublikowano 19 października 2011 Opublikowano 19 października 2011 Trailer sklecony z map multi. Ale k&^a MOC! Base jumping! Cytuj
MaZZeo 14 191 Opublikowano 19 października 2011 Opublikowano 19 października 2011 Hold your horses, przecież to PC. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 19 października 2011 Opublikowano 19 października 2011 Gamplaye z retaila na PS3 pokazują, że nie będzie powodu do płaczu. Cytuj
Janush 224 Opublikowano 19 października 2011 Opublikowano 19 października 2011 Mistrzowie trailerów! Acti może się uuuuczyyyyć. To akurat EA ściągnęło parę motywów od Acti jeśli chodzi o trailery.... Cytuj
walek 96 Opublikowano 19 października 2011 Opublikowano 19 października 2011 Zle tekstury na konsoli (foty z360)? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 19 października 2011 Opublikowano 19 października 2011 trailer za(pipi)isty!! wiem że to pewnie PC, i w ddoatku sprytnie skręcone scenki, ale jeśli akcja bedzie nawet w 1/10 tak za(pipi)ista jak na filmiku to ja nie mam pytań smiec mi sie też chce z ludzi co skasowali preordera 1 Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 19 października 2011 Opublikowano 19 października 2011 Hold your horses, przecież to PC. Przecież to wiemy, jednak biorąc pod uwagę gameplay-e z PS3 i to, że na screenach występuje typowy syndrom HS to nie mamy się czym przejmować. Cytuj
elentario 6 Opublikowano 19 października 2011 Opublikowano 19 października 2011 Mistrzowie trailerów! Acti może się uuuuczyyyyć. To akurat EA ściągnęło parę motywów od Acti jeśli chodzi o trailery.... Przyjacielu moja branża i jak spojrzę na to od strony mniej wow, a bardziej job, to trailery jakie montuje ekipa dla CoD - nasza piłkarska ekstraklasa, a z kolei ekipa pracująca dla EA grywa w finale LM i przeważnie wygrywa. Audio i sekwencje urywają łeb przy samej (pipi)e. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 19 października 2011 Opublikowano 19 października 2011 zrofiłem foty z filmiku gdzie pod koniec pokazana jest mapka przed walką i po walce (jak by ktoś marudził na zniszczenia) dla porównania takie samo zestawienie PRZED i PO w modern warfare 3 6 Cytuj
elentario 6 Opublikowano 19 października 2011 Opublikowano 19 października 2011 trailer za(pipi)isty!! wiem że to pewnie PC, i w ddoatku sprytnie skręcone scenki, ale jeśli akcja bedzie nawet w 1/10 tak za(pipi)ista jak na filmiku to ja nie mam pytań smiec mi sie też chce z ludzi co skasowali preordera Yano, a nie uważasz, że po becie BF3 - grałem na X360 i PC, ludzie którzy złożyli pre-order mogli się rozmyślić i stwierdzić, że jest ok, ale gra ma w ciul błędów, lepiej spokojnie poczekać miesiąc/dwa aż dopracują patchami rozgrywkę i nie irytować się niepotrzebnie. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 19 października 2011 Opublikowano 19 października 2011 A nie lepiej poczekać do pokazów na których okazało się że wersja beta to jednak był przeżytek i bugi są wyeliminowane? Aj dżast sejyn' Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 19 października 2011 Opublikowano 19 października 2011 smiec mi sie też chce z ludzi co skasowali preordera A ja się śmieje z ludzi którzy zamawiają preordery, przynajmniej w polsce się nie opłacają. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 19 października 2011 Opublikowano 19 października 2011 zrofiłem foty z filmiku gdzie pod koniec pokazana jest mapka przed walką i po walce (jak by ktoś marudził na zniszczenia) @Yano, nie wierzę, że tak będzie na konsolach ale i tak będzie lepiej niż w MW3 Podejrzewam, że tyle brudu, rozwalonych ścian, walających się cegieł to zostanie na PC, a na konsolach większość rzeczy zniknie. Aleeeeeeeee i tak jest to hot. @LiSoQuan - ja np. zamawiam preordery nie dlatego że się opłaca lub nie, ale aby mieć z głowy i nie zapomnieć o gierce. dodatkowo czasami mam w miesiącu więcej kasy, więc kupuję grę, a potem po prostu czekam na kuriera Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 19 października 2011 Opublikowano 19 października 2011 Wyobraźcie sobie jak cała ekipa wasza wykonuje ten skok... wprawdzie gra ale adrenalina podczas pierwszego skoku będzie Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 19 października 2011 Opublikowano 19 października 2011 (edytowane) ten skok jest za(pipi)isty! ale przyszło mi tez do glowy że ciekawe czy bedzie sie dało kampić na szczycie ze snajperką i z góry strzelać do ludzików na mapie na dole Yano, a nie uważasz, że po becie BF3 - grałem na X360 i PC, ludzie którzy złożyli pre-order mogli się rozmyślić i stwierdzić, że jest ok, ale gra ma w ciul błędów, lepiej spokojnie poczekać miesiąc/dwa aż dopracują patchami rozgrywkę i nie irytować się niepotrzebnie. no mogli sie rozmyslić , ale też trzeba byc troche naiwnym żeby zakładać że tak poważną gre jak BF3 firma wypuscila by z błedami ktore był w becie. ja założylem ze poprawią to co trzeba i bedzie za(pipi)iste, i zapowiada sie ze mialem racje A ja się śmieje z ludzi którzy zamawiają preordery, przynajmniej w polsce się nie opłacają. to moj pierwszy preorder w zyciu, i akurat on sie oplaca bo dostaje sie sporo dodatków za ktore trzeba by potem dopłacać Edytowane 19 października 2011 przez Yano Cytuj
walek 96 Opublikowano 19 października 2011 Opublikowano 19 października 2011 Przeciez na PieCu tez znikaly w becie kawalki scian, grubsze lezaly troche dluzej. Calkiem mozliwe, ze wpadlo 32 ziomkow z RPG (kazdy wystrzeli po dwie), i po 20 sekundach pan rezyser kazal, tak jak Miauczynskiemu, spie%$alac ze scenerii, co by uwiecznic gruzy, ktore wkrotce zniknal. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi