dexter 19 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 Ja pie.rdole!!! Urywa łeb. Mistrz montaż. Ja w telefonie mam już ustawiony jako dzwonek motyw przewodni z BF'a. W momencie kiedy wjeżdża napis Battlefield 3 to słyszymy ten za(pipi)isty, charakterystyczny, przesterowany bas. Cudo!!! Dla zainteresowanych mogę wrzucić na jakiegoś serwa. To ja bym prosil. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 Ja rowniez. A co do filmiku z PS3 to jak w CW powiedzialem, szkoda ze offscreen bo tuszuje wiele rzeczy, ale wrazenie robi i tak spore. Wyglada swietnie. Czekam na pierwsze oceny! Cytuj
MaZZeo 14 186 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Q7GVSx7yMaA&feature=youtu.be&hd=1 Battlefield theme... 3 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 Pościg po Nowym Jorku o_O Cytuj
dc1982 35 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 (edytowane) Kolejny rewelacyjny zwiastun oczo(pipi)ny niczym nowy film Ridleya Scotta ( zadyma na Times Square ? ) . Jestem już niemal pewien że najpierw pocisnę singla który zapowiada się dla mnie na najlepszy w historii BF-a i widzę tu niemały progres ( jak pamiętam "kampanie" w Modern Combat 2 , BC i BC2 ) , widać też niemałe inspiracje Mirrors Edge heh . Edytowane 21 października 2011 przez dc1982 Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 widać, że EA z Dice próbują gonić CoD'a i coś wątpię że dogonią oczywiście pokazali wersje na wypaśnym PC... powinni zrobić dwa trailery, drugi zlepiony z wersji konsolowej żeby się wszyscy przekonali że tak pięknie to nie będzie 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 Już widzieliśmy początek kampanii na PS3 i jest bardzo ładnie. A tak w ogóle to: Ić stond. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 Trailer sklecony z map multi. Ale k&^a MOC! Base jumping! http://www.youtube.com/watch?v=4yPlYc2kqbE Ja pie.rdole!!! Urywa łeb. Mistrz montaż. Ja w telefonie mam już ustawiony jako dzwonek motyw przewodni z BF'a. W momencie kiedy wjeżdża napis Battlefield 3 to słyszymy ten za(pipi)isty, charakterystyczny, przesterowany bas. Cudo!!! Dla zainteresowanych mogę wrzucić na jakiegoś serwa. No jak możesz to wrzuć go gdzieś i podziel się linkiem. Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 Łykajcie na swoje komóry 3 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 Panowie nie wiem jak wy ale ja czuję się oszukany przez EA Wszyscy tylko o multi w tym i my, a tu się szykuję nie gorszy singiel od multi N filmikach mamy wszystko adrenalinę pełną gębą Jestem w szoku w pozytywnym tego słowa znaczeniu... Wooow !!! Cytuj
stachu456 0 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 Możecie mi powiedzieć gdzie można jeszcze dostać edycję limitowaną na PS3? Cytuj
Gość szpic Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 Możecie mi powiedzieć gdzie można jeszcze dostać edycję limitowaną na PS3? na 90% tylko allegro? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 (edytowane) Tak tylko niech się nie zdziwi jak dostanie tydzień po premierze i ze znaczkiem "Sale only in ASIA" ja tak miałem w przypadku GTA 4, Edytowane 21 października 2011 przez marekjw2523 Cytuj
stachu456 0 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 A te mapki z Kirkland będzie można później dokupić? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 Tak. Pojawią się na PSS. --------------------------------- Status z Ultimy: Zamówienie jest realizowane (Twoje zamówienie będzie wysłane w dniu dzisiejszym) Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 Tak. Pojawią się na PSS. --------------------------------- Status z Ultimy: Zamówienie jest realizowane (Twoje zamówienie będzie wysłane w dniu dzisiejszym) WTF ?!!!!!????!!! Mam nadzieję że chodzi o inną grę bo aż nie wierzę !!! Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 Niech ludzie, którzy zamówili w Ultimie sprawdzą status. http://www.youtube.com/watch?v=e8fDhvuMzEY Niektórzy już mają. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 Gin przepadnij!. Nie dostaniesz tego jutro Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 Ale dostanie jeśli to prawda w poniedziałek...NIECH WAS CHOLERA WEŹMIE I TĄ ULTIMIE Cytuj
Maggort 21 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 (edytowane) Cholera ciężko będzie wytrzymać te parę dni . Ja zamawiałem w Psx ,więc pewnie do wtorku poczekam. Edytowane 21 października 2011 przez Maggort Cytuj
stachu456 0 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 Tak. Pojawią się na PSS. --------------------------------- Status z Ultimy: Zamówienie jest realizowane (Twoje zamówienie będzie wysłane w dniu dzisiejszym) Wiadomo w jakiej cenie? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 Ceny jeszcze nie wiadomo ale tak jak w przypadku BC2 to będzie w granicach 20-35 zł Cytuj
stachu456 0 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 Eeeeeeeeeeeee czyli w składce po 5-7 zł Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 Widzisz nic strasznego sam organizuje składkę na wszystkie dodatki oprócz oczywiście tego bo zamówiłem już w lutym Cytuj
Fenix 3 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 Nie ma szans aby ktokolwiek dostal gre przed wtorkiem. Co ciekawe... restrykcje sa narzucone nawet na pracownikow sklepow. Sam swoj egzemplarz nawet do konsoli nie moge wlozyc, bo EA bedzie sprawdzalo po numerach IP gdzie "wyplynal przed czasem Battlefield". Zreszta mam na mailu dosc powaznie skonstruowane ostrzezenie Co do realizacji wysylki. W naszym sklepie tez juz dzisiaj zaczelismy "realizowac" w systemie sprzedazowym wysylki tzn. realizacja to wydruk paragonow/faktur, wydruk specyfikacji, wydruki kodow itp. Sama drukarka fiskalna i drukarka etykiet kurierskich musi pracowac kilka dni (w tym zakladamy, ze przez caly weekend) nonstop. Inaczej nie bylibysmy wstanie sie wyrobic w poniedzialek. Stad nasz system (jak i statusy jesli je zsynchronizujemy z systeme sklepowym) widzi zamowienie jako "zrealizowane" choc faktycznie przesylka wyjdzie dopiero od nas w poniedzialek jak juz wszystko ladnie zapakujemy. Ufff.. moze to pokrecone ale mam nadzieje, ze w miare zrozumiale. Aha.. poniewaz nikt nie moze wrzucic do konsoli swojego egzemplarza w poniedzialek to rozeslalismy juz wczesniej pelne info, ze odbiory osobiste realizowane beda dopiero od wtorku. Ani jeden egzemplarz (no moze poza jednym.. moim osobistym ) nie opusci terenu magazynu inaczej niz w kopercie/paczce kuriera lub pracownika poczty. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi