Krizz 541 Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Co do filmiku z Operation Metro to zastanawiam się czy będzie można ustawić w jakim języku będzie mówić ekipa RU. @Kre3k Na PS3 raczej na pewno będzie wybór ale mam nadzieję że nie będzą robić jaj i dadzą wybór jeżyka w wersji na X0 (nadal pamiętam co zrobili z Crysis'em ) Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 http://www.youtube.com/watch?v=aaYKipoxeSU&feature=mfu_in_order&list=UL filimik bez zainstalowanych tekstur Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 10 min z Saine cos tam na Ps3. Ale co najwazniejsze, w 6:32 jest animacja kosy dla lezacego! Bosko... juz kocham ta gre. Ps.Gdzie jest opcja spojler? Cytuj Odnośnik do komentarza
S!N 14 Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 co do tego filmiku z metra (multi) powyzej - zobaczcie ze w niektorych miejscach sa beznadziejne tekstury, np na poczatku autobus, zaraz po wejsciu do metra po prawej stronie na scianie plakat z komórką to same pixele, worki z piaskiem przy fladze praktycznie nie mają tekstur tylko niby cienie, a w okolocy 3:34 nawet broń przyłożona do oka ma jakies rozmazy, to nawet w bacie takich rzeczy nie widziałem (chyba że sie oglądało coś z daleka przez lunete snajperki) hmmmm Filmik jest z X360. Możliwe, że tekstury nie są zainstalowane albo nie zmieniło się nic od bety czyli wersja X360 to najsłabsze ogniowo albo tekstury HD dotyczą podłoża i "ścian" albo () tylko broni, postaci i pojazdów. Gdybać można cały dzień Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 http://www.youtube.com/watch?v=aaYKipoxeSU&feature=mfu_in_order&list=UL filimik bez zainstalowanych tekstur chyba dosłownie "bez zainstalowanych textur" a nie tylko bez textur HD xD i chyba też bez zainstalowanych modeli postaci kurde jak to wygląda, jak BF2 na szczescie na ps3 wszystko wyglada jak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Na pierwszy rzut oka nie widać różnic ale obczajcie sobie np plecak w 0:06 i później w 1:06. Albo lepiej. Koło od tego APC po prawej. Jednak różnica jest spora (koło z kwadratowego robi się okrągłe ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Phi, to nic w porównaniu z tym co widać na trailerze BF 4 http://www.youtube.com/watch?v=mV-gnh1En6E 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 na tym filmiku co walek dal widać pod koniec ze gosc dostaje 3 range i juz wtedy odblokowuje nowe ubranie - leśne camo , myslalem ze o wiele wolniej bedą sie odblokowywać stroje Cytuj Odnośnik do komentarza
S!N 14 Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 (edytowane) http://www.gamezone....-graphics-to-pc Mniej ruchome porównanie. Największa różnica jest na broni i braku drabinki . Widać, że brak tekstur HD wygląda gorzej niż beta, więc w ostatecznej wersji nie liczyłbym na jakiś drastyczny skok jakości - raczej kosmetyczną, aczkolwiek zauważalną poprawę. Z wypowiedzi w sieci wynika, że kampania jest na ~7h. Największy plus to grafa i filmowe zagrywki, największe minusy to tragiczne AI i liczne QTE. EDIT: Coś dla kolegi walek Edytowane 23 Października 2011 przez S!N Cytuj Odnośnik do komentarza
PolChicken 6 Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Więc kampania typowa jak na dzisiejsze czasy. Osobiście uważam, że pierwszy basejump w multi zje emocjami wszystkie skrypty z singla... Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 (edytowane) Ktoś pytał o limitki na gram.pl poproszono o wpłaty za grę i potwierdzenia do poniedziałku jak nie to będą zamówienia anulowane więc w ty jeszcze można upatrywać nadziei Na twiterze kampanie ktoś ocenił na 9,5/10 i tego się trzymam nie jakiś pismaków. Opinia graczy jest więcej warta Edytowane 23 Października 2011 przez marekjw2523 Cytuj Odnośnik do komentarza
S!N 14 Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 [media=''] [/media] [media=''] [/media] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza
S!N 14 Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Nie dość, że wysłali mu w piątek, dostał w niedziele to jeszcze całe pudło, a nie jedną kopię... Mogę zostać twoim najlepszym przyjacielem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Chciałbym, żeby to było moje... Cytuj Odnośnik do komentarza
kts 2 Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Kumpel z listy z Slowenii juz pyka. Pisze ze jest ogien porownywal z kumplem na mocnym PC i jest to jakosc przynajmniej medium :blum2: według niego. Pytam szczególowo o textury: on na to ze czesto jest to poziom Killzona 3 czyli wedlug mnie bajka.. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Chciałbym, żeby to było moje... Skąd to sprowadzałeś ? olej ich daj adres i jedziemy do ciebie po grę I jeszcze dziś gramy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Chciałbym, żeby to było moje... Skąd to sprowadzałeś ? olej ich daj adres i jedziemy do ciebie po grę I jeszcze dziś gramy to nie polskie wydanie ;( na przodzie brak znaczku PL DUBBING Cytuj Odnośnik do komentarza
dydel 16 Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Może nie pisać PL, ale nasz język pewnie na płytce jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Jesli obrazek nie klamie, to wspolczucuje posiadaczom X360 Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Przecież mówili że oprawa graficzna będzie trochę lepsza na PS3 względem Xboxa360 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza
poli_x 1 Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Smierdzi dla mnie troszke fejkiem,textury z wersji niby z zainstalowanej wygladaja jak by byly nie zainstalowane,a i nie sadze by byla taka roznica w cieniowaniu,to ze oswietlenie na xie jest gorsze to juz wiadomo bylo od czasow bety.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Jesli obrazek nie klamie, to wspolczucuje posiadaczom X360 Na tym filmiku tekstury wyglądają o wiele lepiej niż te z pierwszego zdjęcia. Jakiś fejk to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 (edytowane) ale czego walek współczujesz ? Żebyś nie pisał ze jestem fanboyem bo jak paru z Was wie od dnia premiery europejskiej posiadam ps3 ( to już trzecia moja) i z tego co pamiętam to zazwyczaj multiplatformy wyglądały ciut lepiej na x360 taka niestety jest prawda.Nie ma co współczuć itd bo napewno posiadacze ps3 czy x360 będą się świetnie bawić w multi.Grałem na ps3 w parę gier korzystałem z usługi psn i jedynie czego można współczuć to właśnie ludziom którzy korzystają z całej infrastruktury Sony ale to oczywiście rozmowa nie na miejscu oby do wtorku Edytowane 23 Października 2011 przez tomci23 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi