Skocz do zawartości

Battlefield 3 - single player i ogółem

jarken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wielkie dzięki. Co do dziecka to oczywiście racja. Żadna gra nie jest w stanie dać tyle radości co uśmiech berbecia.

Muzyka w sumie nieistotna. Już sam się gubię w tych zwiastunach... Lepiej zdradź czy multi działa. Na to chyba wszyscy czekają.

Opublikowano

wie ktoś jak zainstalować te tekstury hd na ps3 bo gra wyglada tragicznie caspian border to taka pixeloza ze Hej ! instalacja trwała 5 min ale nie wiem czy to te textury ;/

Podobno na PS3 miało to być od razu instalowane. Poszukaj w opcjach i nie strasz ;)

Opublikowano (edytowane)

wie ktoś jak zainstalować te tekstury hd na ps3 bo gra wyglada tragicznie caspian border to taka pixeloza ze Hej ! instalacja trwała 5 min ale nie wiem czy to te textury ;/

Ty nie strasz ludzi. Na youtube wyglada to piekielnie dobrze, no ale to youtube... :)

Edytowane przez walek
Opublikowano (edytowane)

Jak oglądniecie całe porównanie to naprawdę widoczna różnica jest tylko w tym metrze. Później jakiekolwiek porównanie wychodzi niemal identycznie. Bardzo możliwe, że ktoś walną gafę i na PS3 brakło lepszych tekstur na początku gry. Jak porównacie zoom betonu to ciężko powiedzieć czy to inna kolorystyka czy jakość tekstury. Inna sprawa, że większość screenów na PS3 jest złapana w połowie klatki i elementy nachodzą na siebie... Jeśli tu ktoś widzi różnicę w jakości tekstur to gratuluje: http://www.lensoftruth.com/wp-content/gallery/h2hssc_battlefield_3/h2h_lens_zoom_03.jpg

Edytowane przez S!N
Opublikowano

Coś jest nie halo przynajmniej w tych porównaniach :confused:

http://www.lensoftru...hot-comparison/

Nie jestem whore graficzną ale różnicę widać i wali po oczach - najlepiej to widać na reklamie z jabłkiem i browarem :) , zobaczymy po odpaleniu w domu na tv.

o kurde na tych screenach gra wyglada lepiej na x360 a bylem przekonany ze ps3 bedzie wiodaca platforma, dziwne to.

Opublikowano (edytowane)

kurier DPD przed chwilą mi doręczył - ULTIMA dała radę !!! na pudełku napis POLSKI DUBBING - nie wiedziałem - myślałem, że tylko napisy polskie - i z ciekawostek HDD 1295MB minimum, a nie 2GB jak wszyscy piszą, pogram niestety dopiero po pracy, po 19...

Edytowane przez paulb